Προς το περιεχόμενο

Απο Vista πως βαζω ΧΡ???

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να παρω ενα λαπτοπ το ποιο οπως μου ειπαν θα εχει πανω βιστα...

Μου ειπαν επισης οτι για να τα βγαλω και να βαλω ΧΡ θα παιδευτω....

Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια???

Μπορει κανεις να μου δωσει εστω καποιο σχετικο λινκ??

η πως να αρχισω???

ευχαριστω.

Δημοσ.

otan to pareis kai exei panw ta vista...prwta tha kaneis partition ton skliro kai se ena neo partition 10gb to polu tha valeis ta xp....meta mesa apta xp tha ftiakseis to boot manager kai tha exeis epilogi stin ekkinisi poio na dialekseis.

Δημοσ.

Αν θελεις απο vista να βαλεις xp πρεπει πρωτα να βρεις ολους τους drivers απο τις σησκευες που εχει το laptop

Συνηθως οι καθε μαρκα εχει drivers για χp

σε ενα toshiba που εχω τα καταφερα

Δημοσ.

ας πουμε οτι βρισκω ολους τους drivers....

μπορω να φορμαρω το δισκο απο την αρχη και να προχωρησω σε εγκατασταση ΧΡ η θα μου κανει νουμερα???

Ακου για χρηστες που ειχαν προβληματα, για αυτο ρωταω ειδικα για λαπτοπ.

Με ενδιαφερει αρκετα να μου απαντησει καποιος που επειχειρησε να το κανει και τελικα αν αντιμετωπισε προβληματα.....

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω και εγώ τώρα. Σε laptop HP G5055EA ο οποίος έχει προεγκατεστημένα τα vista, προσπαθώ να βάλω XP Professional greek. Τους drivers τους έχω βρει, αλλά κατά την εγκατάσταση των XP μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν προεγκατεστημένοι σκληροί δίσκοι και σταματάει την εγκατάσταση!!!!!!!!!! Καμία ιδέα???

Δημοσ.

φιλε gorgio στο βγαζει αυτό το μηνυμα γιατι πρεπει ο δισκο να ειναι sata

πας στο site της εταιριας κατεβαζεις drivers για sata το βαζεις σε μια δισκετα

και οταν κανεις εγκατασταση τα xp στην αρχη σου λεει press f6 εαν εχεις δισκετα για sata διαβαζει τους drivers απο την δισκετα και ξεκιναει την εγκατασταση.Τωρα εαν δεν εχει δισκετα που τα καινουργια πλεον δεν εχουν

θα πρεπει να βαλεις εξωτερικο usb floppy.

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

den vrisko to logo na vgaleis ta vista

alla an to 8es toso poli me to particion magic svise to unallocated part pou sigoura 8a exei o diskos kai bootare me to cd ton xp kai egatestiseta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...