tornado Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Προκειται να παρω ενα λαπτοπ το ποιο οπως μου ειπαν θα εχει πανω βιστα... Μου ειπαν επισης οτι για να τα βγαλω και να βαλω ΧΡ θα παιδευτω.... Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια??? Μπορει κανεις να μου δωσει εστω καποιο σχετικο λινκ?? η πως να αρχισω??? ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 otan to pareis kai exei panw ta vista...prwta tha kaneis partition ton skliro kai se ena neo partition 10gb to polu tha valeis ta xp....meta mesa apta xp tha ftiakseis to boot manager kai tha exeis epilogi stin ekkinisi poio na dialekseis.
yianikas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αν θελεις απο vista να βαλεις xp πρεπει πρωτα να βρεις ολους τους drivers απο τις σησκευες που εχει το laptop Συνηθως οι καθε μαρκα εχει drivers για χp σε ενα toshiba που εχω τα καταφερα
tornado Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ας πουμε οτι βρισκω ολους τους drivers.... μπορω να φορμαρω το δισκο απο την αρχη και να προχωρησω σε εγκατασταση ΧΡ η θα μου κανει νουμερα??? Ακου για χρηστες που ειχαν προβληματα, για αυτο ρωταω ειδικα για λαπτοπ. Με ενδιαφερει αρκετα να μου απαντησει καποιος που επειχειρησε να το κανει και τελικα αν αντιμετωπισε προβληματα.....
Gorgio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω και εγώ τώρα. Σε laptop HP G5055EA ο οποίος έχει προεγκατεστημένα τα vista, προσπαθώ να βάλω XP Professional greek. Τους drivers τους έχω βρει, αλλά κατά την εγκατάσταση των XP μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν προεγκατεστημένοι σκληροί δίσκοι και σταματάει την εγκατάσταση!!!!!!!!!! Καμία ιδέα???
tornado Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 φιλε μου κατι πρεπει να παιζει στο bios αλλα και εγω δεν εχω βγαλει ακομα ακρη.
savvas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 φιλε gorgio στο βγαζει αυτό το μηνυμα γιατι πρεπει ο δισκο να ειναι sata πας στο site της εταιριας κατεβαζεις drivers για sata το βαζεις σε μια δισκετα και οταν κανεις εγκατασταση τα xp στην αρχη σου λεει press f6 εαν εχεις δισκετα για sata διαβαζει τους drivers απο την δισκετα και ξεκιναει την εγκατασταση.Τωρα εαν δεν εχει δισκετα που τα καινουργια πλεον δεν εχουν θα πρεπει να βαλεις εξωτερικο usb floppy. ελπιζω να βοηθησα
gp77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 den vrisko to logo na vgaleis ta vista alla an to 8es toso poli me to particion magic svise to unallocated part pou sigoura 8a exei o diskos kai bootare me to cd ton xp kai egatestiseta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.