Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ανεμιστηρακια του case μου

Xanthiotis_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτο εδω http://www.nzxt.com/products/nemesis_elite/ το case σε μαυρο.Χθες οταν το ανοιξα το πισω και το μπροστα ανεμηστιρακι δεν δουλευαν.Μονο το πλαινο.Επισης δεν λειτουργει και η οθονη ενδειξεων.Μονο ενα μπλε φοντο εχει.Τι παιζει να χει γινει?Απ'οτι ειδα δεν εχει βγει κανενα καλωδιο απο τη θεση του.

Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω.Παντως και τα 2 ανεμιστιρακια να καεικαν ταυτοχρονα απιθανο μου φαινεται.Οπως και το να μη δειχνει τιποτα η οθονη ενδειξεων του κουτιου περιεργο μου φαινεται.Αυριο θα το παω να το κοιταξουν.Αν τελικα καεικαν θα αλλαξω case? Γιατι δεν νομιζω να αλλαζουν αυτα.Ειδικα το μπροστινο.Δεν εβγαλα ακρη απο που παιρνει ρευμα.Το πισω και το μπροστα συνδεονται σε ενα ασπρο μικρο φυσακι που εχει 3 υποδοχες.Το πλαινο εχει το μεγαλο φυσακι με 4 υποδεχες.

Δημοσ.

To προβλημα δημιουργηθηκε μαλλον απο το πανελ που εχει το κουτι στο πανω μερος του.Αυτο αναλαμβανε αλλωτε να μειωσει τη ταχυτητα του καθε ανεμιστηρα και αλλες φορες να την αυξανει οταν αυτο επρεπε να γινει.Τελικα τα συνδεσα στη motherboard και θα δουλευουν συνεχομενα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το νεμεσις το εχει η κοπελια ενος φιλου μου και η αληθεια ειναι οτι ψιλομ@λ@κιζεται που και που με τα ανεμιστηρια και τις στροφες τους!εχουμε φαει αρκετες ωρες μεχρι να το κανουμε να δουλεψει "σωστα"!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...