Xanthiotis_2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εχω αυτο εδω http://www.nzxt.com/products/nemesis_elite/ το case σε μαυρο.Χθες οταν το ανοιξα το πισω και το μπροστα ανεμηστιρακι δεν δουλευαν.Μονο το πλαινο.Επισης δεν λειτουργει και η οθονη ενδειξεων.Μονο ενα μπλε φοντο εχει.Τι παιζει να χει γινει?Απ'οτι ειδα δεν εχει βγει κανενα καλωδιο απο τη θεση του.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 dokimi ta anemistirakia se allo pc.ta pisa kai ta mprosta apo molex sto mobo den pernoun reuma?mpas kai exoun pathei kati oi ipodoxes sto mobo kai den dinoun reuma?
Xanthiotis_2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ιδεα δεν εχω.Παντως και τα 2 ανεμιστιρακια να καεικαν ταυτοχρονα απιθανο μου φαινεται.Οπως και το να μη δειχνει τιποτα η οθονη ενδειξεων του κουτιου περιεργο μου φαινεται.Αυριο θα το παω να το κοιταξουν.Αν τελικα καεικαν θα αλλαξω case? Γιατι δεν νομιζω να αλλαζουν αυτα.Ειδικα το μπροστινο.Δεν εβγαλα ακρη απο που παιρνει ρευμα.Το πισω και το μπροστα συνδεονται σε ενα ασπρο μικρο φυσακι που εχει 3 υποδοχες.Το πλαινο εχει το μεγαλο φυσακι με 4 υποδεχες.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 kai to aspro fisaki pou sindeetai?mipos pernei apo kana panel kai kaike to panel?
Xanthiotis_2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 To προβλημα δημιουργηθηκε μαλλον απο το πανελ που εχει το κουτι στο πανω μερος του.Αυτο αναλαμβανε αλλωτε να μειωσει τη ταχυτητα του καθε ανεμιστηρα και αλλες φορες να την αυξανει οταν αυτο επρεπε να γινει.Τελικα τα συνδεσα στη motherboard και θα δουλευουν συνεχομενα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 telos kala ola kala.des to panel mipos den pernei reuma alios pare kana allo panel.
dreez Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 το νεμεσις το εχει η κοπελια ενος φιλου μου και η αληθεια ειναι οτι ψιλομ@λ@κιζεται που και που με τα ανεμιστηρια και τις στροφες τους!εχουμε φαει αρκετες ωρες μεχρι να το κανουμε να δουλεψει "σωστα"!!!
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 pes tou ti ekanes mpas kai ta kataferei alios as parei allo front panel apo alli eteria i as ta balei xima.nice ipografi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.