pantelisgeor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 emena pantos ta ultimate sto laptop mou (core 2 duo 2Ghz, 2GB ram kai tin x1400) pane mia xara kai mporo na po isos kai kalitera apo ta xp
Toufas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 γνωμη μου.ειδικα τα ultimate για να δουλεψουν γρηγορα θελουν core2duo,4giga RAM και καρτα γραφικων απο 8600 και πανω. εγω εχω core2duo 6700-4 giga ram-8800gts και φυσικα τα ultimate πανε σφαιρα.εχω χαμηλοτερη βαθμολογια 5,9. οι τιμεσ εχουν πεσει στισ μνημεσ πολυ,με 80 ευρο βαζεισ αλλα 2 γιγα. τωρα για επεξεργαστεσ ,νομιζω οτι στουσ core2duo εχουν πεσει. σε γενικεσ γραμμεσ οποιοσ θελει να εχει vista ultimate,πρεπει να εχει δυνατο μηχανημα. ασε που ολοι πανε και βαζουν τα ultimate σε αδυναμα μηχανηματα,για να λενε οτι εχουν ultimate. τα vista δεν ειναι XP. 64bit vista exeis? episis, ego me 2gb ram kai opteron 185 pigeno sfaira
totti Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Και σένα τι σε νοιάζει που όλος ο κοσμος χρησιμοποιεί windows.σιγά σιγά όλοι ο ι ελευθεροι επαγγελματίες θα τα χρησιμοποιούν Αν δεν είναι διαδεδομένο ένα λειτουργικό σύστημα είναι πολύ φυσικό να μην έχει την απαιτούμενη υποστήριξη (ναι ναι ξέρω ότι το ελεύθερο λογισμικό έχει χιλιάδες προγραμματιστές που το εξελίσουν ταυτόχρονα) και φέρνω ένα παράδειγμα. Ας πούμε π.χ. ότι είμαι σχεδιαστής με δική μου εταιρεία και εργάζομαι με CAD προγράμματα (AutoCAD, Microstation κτλ) και χρησιμοποιώ το Linux και κάποιο αντίστοιχο CAD πρόγραμμα για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, το προσωπικό πλήρως εξοικειωμένο και πλήρως ευχαριστημένο με την λειτουργικότητα και κάνω την εξής ερώτηση: τι γίνεται όταν ο Α ή Β προγραμματιστής του συγκεκριμένου προγράμματος αποφασίσει να μην συνεχίσει να το υποστηρίζει επειδή έτσι του ΄κανε κέφι; απλό, βρίσκω κάτι καινούργιο "δωρεάν" να χρησιμοποιώ και πληρώνω την αξία του με τον χαμένο χρόνο για την εκ νέου εξοικείωση του προσωπικού. Η λύση σε αυτό; παίρνω μιαν φορά εμπορικό πρόγραμμα και ησυχάζω
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ειδικα τα ultimate για να δουλεψουν γρηγορα θελουν core2duo,4giga RAM και καρτα γραφικων απο 8600 και πανω σαν να λέμε τίποτα... Εγώ παιδιά σε Vista θα περάσω όταν δω κάποιο λόγο. Ναι, τα δοκίμασα. Ναι, είναι όμορφα. Έχω δοκιμάσει και καμιά 10 εκδόσεις Linux και με beryl είναι πιο όμορφα από Vista, αλλά την δουλειά μου την κάνω με XP. Οπότε... έχουμε ακόμα.
cordobros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 64bit vista exeis?episis, ego me 2gb ram kai opteron 185 pigeno sfaira 64mbit εχω.
alerasta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Ας πούμε π.χ. ότι είμαι σχεδιαστής με δική μου εταιρεία και εργάζομαι με CAD προγράμματα (AutoCAD, Microstation κτλ) και χρησιμοποιώ το Linux και κάποιο αντίστοιχο CAD πρόγραμμα για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, το προσωπικό πλήρως εξοικειωμένο και πλήρως ευχαριστημένο με την λειτουργικότητα και κάνω την εξής ερώτηση: τι γίνεται όταν ο Α ή Β προγραμματιστής του συγκεκριμένου προγράμματος αποφασίσει να μην συνεχίσει να το υποστηρίζει επειδή έτσι του ΄κανε κέφι; απλό, βρίσκω κάτι καινούργιο "δωρεάν" να χρησιμοποιώ και πληρώνω την αξία του με τον χαμένο χρόνο για την εκ νέου εξοικείωση του προσωπικού. Η λύση σε αυτό; παίρνω μιαν φορά εμπορικό πρόγραμμα και ησυχάζω Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά. Οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει εντελώς το προϊόν της ή να σταματήσει την κυκλοφορία του. Ξέρεις τι λαχτάρα πέρασε ένας φίλος όταν η Borland αποφάσισε να σταματήσει να κατασκευάζει προγραμματιστικά εργαλεία και έβαλε "προς πώληση" με άγνωστο μέλλον το αντίστοιχο τμήμα; Ξέρεις τι ωραία που πέρασε πολύς κόσμος όταν η ms έκανε το visual studio .net με το ζόρι; Μία εταιρία είναι μία οντότητα που ακολουθεί μία απόφαση. Χίλιοι προγραμματιστές είναι χίλιες οντότητες που ο καθένας συνεχίζει η σταματά ανεξάρτητα απο τους άλλους. Αν θέλουμε να είμαστε ελευθεροι χρειάζεται πάντα να έχουμε εναλλακτικές, είτε καταλήξουμε σε δωρεάν λύσεις είτε σε εμπορικές.
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 http://apcmag.com/5049/10_reasons_not_to_get_vista http://www.tomshardware.com/2007/01/29/xp-vs-vista/page11.html
kdiamant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Efxaristo olous sas gia tis apadiseis sas.To thema einai oti ola kala afta pou diabazo alla den katalaba telika fteei to oti den exo epeksergasti dipirino kai pane psiloarga i fteei kati allo;exei kapoios to adistixo pc kai na tou trexoun ta vista ok;
MixalisX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 file, ton thelei ton 2piniro kai to 1gb ram, apo ekei kai pera min anxwnesai. Auta pou lene oti einai arga ta vista klt einai xaza. Min perimeneis na deis diafores ousiastikes, apla ena kainourio look exoun kai kapoies epipleon dieukolinseis.
omnislash Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ρε φίλε στην τελική βάλε xp .τόσον καιρό δλδ πως ζούσες;Διπύρηνος και τριπύρηνος και δε συμμαζευεται .
Gibs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Min anxwnese file mou,vale xp opws eipan kai oi alloi.Kai egw panw katw ta idia pragmata exei to pc mou kai to idio provlima antimetwpizw.mwre kala itan ta xp mou,ti ithela kai ta affisa.me kovw gia Format C:\ _ PS.Molis dokimasa ton thanatiforo sindiasmo Photoshop CS3-Winamp-Nero (na trexoun tautoxrona + ta processes stul nod32 kai messenger).eutuxws exw konta kai ton pirosvestira gt se ligo tha psinw kai auga sto motherboard (opoios thelei kernaw strapatzada)
random Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Με τη συνθεσή σου δεν θα επρεπε να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αλλα η αίσθηση που εχει ο καθένας για την απόκριση ειναι και υποκειμενικό. Φυσικά αν συγκρίνεις το δικό σου με εναν 4600X2 ή core2, και 2 gb ram, είσαι πιό αργός. Αλλα απο εναν X2 με 1gb ram, νομίζω οτι είσαι πιό άνετος. Και αν χρησιμοποιούσες λιτά xp με classic theme ως τώρα, σαφώς το aero θα σου φαίνεται σαλιγκάρι, ενώ αν ειχες συνηθίσει στα φορτωμένα full, Luna type themes, η διαφορά ειναι μικρότερη, αλλα πάλι ειναι πιό αργά τα βίστα. πείραξέ τα λίγο για να τα ελαφρύνεις: How to disable Vistaʼs desktop search indexing (Windows Search) μπορείς να απενεργοποίσεις το Aero (μόνο το 3D μέρος) κρατώντας το vista look, αλλα λιγότερο βαρύ. SpeedyVista: Windows Vista Services Guide Για το aero, δεν υπάρχει προβλημα. η κάρτα σου ειναι σούπερ. Αν αγοράσεις vga να γνωρίζεις που πάνε τα λεφτά σου. Θα πληρώσεις για να σαρώνεις τους κακούς με το μυδράλιο και να βλέπεις πιο ρεαλιστικά τα αίματα, όχι για να ανοίγει πιο γρήγορα το word και ο firefox Οι πιο ακριβές κάρτες θα δείξουν τη δύναμη τους στα παιχνίδια, όχι στο desktop, πράγμα που θα ίσχυε και για τα xp, αρα ειναι offtopic. και τα 4 γιγα RAM ειναι πεταμένα λεφτά για 32bit OS.
Members gsarig Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Θα συμφωνήσω με τον random στο ότι το σύστημά σου τα σηκώνει άνετα. Έχω δοκιμάσει τα Vista σε παρόμοιο σύστημα (ίδιο επεξεργαστή και μνήμες και κατώτερη κάρτα γραφικών) και τα έτρεχε άνετα με aero ενεργοποιημένο. Δεν μου φάνηκαν μάλιστα καθόλου πιο αργά σε σχέση με τα ΧΡ στο ίδιο σύστημα - το αντίθετο, μάλιστα, θα έλεγα.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 PS.Molis dokimasa ton thanatiforo sindiasmo Photoshop CS3-Winamp-Nero (na trexoun tautoxrona + ta processes stul nod32 kai messenger).eutuxws exw konta kai ton pirosvestira gt se ligo tha psinw kai auga sto motherboard (opoios thelei kernaw strapatzada) Λάστιχα, κουβάδες και άμμο. Μην κάψεις και κάνα δάσος καλοκαιριάτικα.
teofross Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αυτη ειναι η αληθεια.ολα πανε πιο αργα στα σβιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.