Προς το περιεχόμενο

Arga ta Windows Vista;

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera!Exo ton parakato ipologisti:

AMD 64 3500

2GB RAM

Nvidia GeForce 6600GT

kai to problima einai oti me ta windows Vista Ultimate o ipologistis bathmologite me 4,5 (den tin poliebistebome tin bathmologia) alla psilosernete to pc eno me ta windows xp pro petaei.Ti efthinete;Anefera ti bathmologia ton "vista" gia to logo oti exo dei ipologistes me poli katotera stixeia kai bathmonolies "3" apo ton diko mou opou sto mono pou iperteroun ine o epeksergastis opou ine "2 Dual Core" kai pane poli pio grigora apo ton diko mou.Ti efthinete;Pezei toso poli rolo to oti den exo dipirino epeksergasti;

Efaristo!

Δημοσ.

ti pas na kaneis kai sernete?vlepeis foto kai argei?h douleveis sto photoshop akous mousikh katevazeis pramata kai kaneis kai virus check?egw exw to idio systhma me sena,mono pou exw 1 gb mnhmh kai den mprw na pw oti sernete me prosextikh xrhsh,h bathmologia mou einia 3,9

Δημοσ.

Otan leo sernete min fadasteis oti den boreis na doulepseis apla me ta windows xp pro pigene poli pio grigora.Psilosernete otan pao na anikso px to my computer den aniogei toso grigora opos sta xp.Genika den paei grigora kai enoite oti den xrisimopoio alles efarmoges taftoxrona...

Δημοσ.

Απότι έχω διαβάσει στο ΝΕΤ, τα vista σε υπολογιστή με μονοπύρηνους επεξεργαστές, χάνουν πολύ σε απόδοση σε σχέση με τα ΧΡ.

Δημοσ.

Πολυ καλο rating εχει φιλε μου ο υπολογιστης συο αφου η βαθμολογια βγαινει απο την χαμηλοτερη τιμη. Σε μενα ο φορητος με vista business εχει βαθμολογια 2,3 αλλα ειναι γρηγορος και με το Αερο που τρεχει μια χαρουλα...

Δημοσ.

an valeis k win 95 tha anoigei to my computer sou akoma pio grigora.auto pou thelw na pw einai oti oti pio kainourio vazeis toso pio kalo mixanima xreiazesai...alla apo oti eida apo to pc sou einai mia xara gia ta Vista k i vathmologia sou einai iperarketi gia na pigainei sfaira to pc sou.

Δημοσ.

τα vista αργουν να ανοιξουν αλλα υποτιθεται οτι δουλευεις καλύτερα και πιο γρηγορα τις εφαρμογες σου. Η απαντηση μου προερχεται μονο απο σχολια φιλων κα οχι προσωπικη εμπειρια να εξηγουμαστε...Για μενα τα vista πρεπει να δουλευτουν πανω σε πολυ καινουριο pc

Δημοσ.

Ναι δίκαιο έχει ο Mac4all πήγαινε βάλε LInux που το χρησιμοποιεί ο κόσμος όλος και θα ΄χεις και όλα τα συμβατά προγράμματα και τα παιχνίδια σου θα παίζεις... τα πάντα...

Δημοσ.

ή απλα μενεις στα ΧΡ,δλδ τωρα ανακαλυψαμε οτι δεν επαρκουν?Σ ολα τα λειτουργικα με την ελευση των διπυρηνων και με την πτωση των τιμων της μνημης τα συστηματα εγιναν ταχυτατα(το βλεπω και στο MacosX και στο Λινουξ)Εχεις ολοκληρη την επιπλεον ισχυ στα ποδια σου.Με τα Σβηστα εκανες αναβαθμιση με διπλασια ισχυ και μνημη και εισαι στα ιδια!Ανηκουστο!Γι αυτο οποιος εχει τοση καψα με τα Παραθυρα τουλαχιστον ας συνεχισει με ΧΡ,αυτη ειναι η δικη μου γνωμη-προταση

Δημοσ.

γνωμη μου.

ειδικα τα ultimate για να δουλεψουν γρηγορα θελουν core2duo,4giga RAM

και καρτα γραφικων απο 8600 και πανω.

εγω εχω core2duo 6700-4 giga ram-8800gts και φυσικα τα ultimate πανε σφαιρα.εχω χαμηλοτερη βαθμολογια 5,9.

οι τιμεσ εχουν πεσει στισ μνημεσ πολυ,με 80 ευρο βαζεισ αλλα 2 γιγα.

τωρα για επεξεργαστεσ ,νομιζω οτι στουσ core2duo εχουν πεσει.

σε γενικεσ γραμμεσ οποιοσ θελει να εχει vista ultimate,πρεπει να εχει δυνατο μηχανημα.

ασε που ολοι πανε και βαζουν τα ultimate σε αδυναμα μηχανηματα,για να λενε οτι εχουν ultimate.

τα vista δεν ειναι XP.

Δημοσ.
γνωμη μου.

ειδικα τα ultimate για να δουλεψουν γρηγορα θελουν core2duo,4giga RAM

και καρτα γραφικων απο 8600 και πανω.

Χαλαρώστε !!!!

Άκου εκεί τα ultimate θέλουν 4Gb Ram!!!Σιγά ρε παιδιά μην θέλουν και mainframe συστήματα σε ειδικά κλιματιζόμενες αίθουσες...

Δημοσ.
Ναι δίκαιο έχει ο Mac4all πήγαινε βάλε LInux που το χρησιμοποιεί ο κόσμος όλος και θα ΄χεις και όλα τα συμβατά προγράμματα και τα παιχνίδια σου θα παίζεις... τα πάντα...

Και σένα τι σε νοιάζει που όλος ο κοσμος χρησιμοποιεί windows.σιγά σιγά όλοι ο ι ελευθεροι επαγγελματίες θα τα χρησιμοποιούν.

και θα ΄χεις και όλα τα συμβατά προγράμματα και τα παιχνίδια σου θα παίζεις... τα πάντα...

μόνο το navision εγώ ξέρω πως δεν υπάρχει αντίστοιχο.

Δημοσ.

η μνημη ειναι το φθηνοτερο εξαρτημα σε ενα pc,και ειναι για παντα.

οσο περισσοτερη τοσο καλυτερα.

οταν εγω εφτιαξα το δικο μου πριν 8 μηνεσ ,μου στοιχισε 3000 ευρο.

σημερα το ιδιο μπορεισ να το φτιαξεισ με τα μισα περιπου λεφτα.

πριν ειχα κατι περιπου σαν του φιλου kdiamant,[pentium-6600 geforce-1gigaram]και τα ΧP πετουσαν.

εαν θελεισ να κατεβαζεισ και συγχρονωσ να κανεισ και 2-3 δουλειεσ[εγγραφη-σερφαρισμα κ.λ.π.]στα vista,τοτε πρεπει να ενισχυθεισ γενικα.

αυτο πιστευω και αυτο μου δειχνει η πραξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...