Gryzor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να φτιάξω ένα μικρό και γρήγορο poll για χρήση μέσα στο τμήμα της εταιρίας που εργάζομαι, το οποίο θα περιέχει μερικές (καμμιά 10αριά) ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και 1-2 με ελεύθερο κείμενο. Ξέρει κανείς κανένα καλό site ή scriptάκι (CGI/PHP, για το δικό μου server) που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Έψαξα αρκετά, αλλά το ένα μου μυρίζει, το άλλο μου βρωμάει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Θ
sloth Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ακριβώς το ίδιο έψαχνα χθες και έπεσα πάνω σε ένα πολύ απλό που χρησιμοποιεί text file για να αποθηκεύει τα αποτελέσματα. Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει cookies για το αν κάποιος χρήστης έχει ψηφίσει ή όχι. Εγώ αποφάσισα να το γράψω μόνος μου αυτό το κομμάτι. http://www.morrowland.com/apron/tutorials/web/php/textpoll/index.php Το διάλεξα γιατί βαριόμουν να γράψω το php<->mysql κομμάτι.
Gryzor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σ'ευχαριστώ ιδιαιτέρως! Δεν με απασχολεί η διπλή/πολλαπλή ψήφος γιατί δεν υπάρχει κίνητρο τέτοιο, αλλά απ'ό,τι βλέπω δυστυχώς αυτό το σκριπτάκι υποστηρίζει μόνο πολλαπλές επιλογές και δεν έχει πεδίο κειμένου για σχόλια... Ευχαριστώ ειλικρινά anyway
Gryzor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Το καλύτερο που βρήκα το Σ/Κ: PHPSurveyor. Δοκιμάστε το, τζάμπα και προχωρημένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.