Αλέξης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ενας φιλος μου θελει τον γαμο του απο καμερα να την κανω dvd,και eπειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτην τη διαδικασια,πως μπορω να περασω τα δεδομενα απο την καμερα στο pc,απο ταινια 8mm?.Χρειαζεται καποιο προγραμμα,drivers, προγραμμα της συγκεκριμενης καμερας,η καποιο αλλο προγραμμα,και ποιο?. Η συνδεση γινεται μεσω usb? Επειδη ειμαι σιγουρος οτι πολλα παιδια του forum,ασχολουνται με τετοιου ειδους διαδικασιες,ας βοηθησει καποιος να με ξεστραβωσει, να εξυπηρετησω το φιλαρακι μου..Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πρέπει να δώσεις πρώτα τις εξής πληροφορίες: 1. Πόσες και τί είδους εξόδους έχει η κάμερα (Αναλογικές: Super Video? Composite? / Ψηφιακές: Firewire?) 2. Αν το PC σου έχει κάποια από τις αντίστοιχες εισόδους και ποια/ες.
Αλέξης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεν την εχω δει ακομα την καμερα.Το απογευμα θα μου την φερει,οποτε θα ποσταρω στις ερωτησεις σου,περιμενοντας τις πολυτιμες οδηγιες σου. Σε ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.