Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Χμμ δύσκολο. Είναι πάρα πολλοί.... Τεσπα ένα γρήγορο: 1. Leonard (Memento) 2. Dexter (ομώνυμο series) 3. Bobbin (Loom)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 α) Απο ταινια β)απο σειρα γ)απο videogame α. Darth Vader β. Dale Cooper (από τη σειρά Twin Peaks) γ. unnamed soldier (από το αρχικό Quake) ή/και Dr. Gordon Freeman (από το Half Life)
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 α. Darth Vaderβ. Dale Cooper (από τη σειρά Twin Peaks) γ. unnamed soldier (από το αρχικό Quake) ή/και Dr. Gordon Freeman (από το Half Life) Χεχε, στο Β. θα συμφωνήσω... για το α. μάλλον ο μαθητής που πούλαγε τα ναρκωτικά στο American Beauty (αυτός με την κάμερα). Επίσης, ο Wolf από το pulp Fiction. και για το γ. επειδή είμαι άσχετος με τον χώρο, μάλλον τον Mr Pacman θα διαλέξω...
gpapava Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 α. Eric Cartman (από το Southpark) β. Master Yoda γ. Death Knight Arthas (από το warcraft)
haunter_2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 α) Tyler Durden (fight club) Chandler (friends) c) Guybrush Threepwood (monkey island)
asmilon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 a) Agent Smith (Matrix film series) Jean-Luc Picard (Star Trek: The Next Generation) c) Duke Nukem
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 1) Roy Batty (Blade Runner) 2) Jean-Luc Picard (Star Trek TNG) 3) Shodan (System Shock)
headbanger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 α) Cartman ->southpark biger longer and unvut β) Stewi -> ο μικρός στο family guy γ) Leon S Kennedy --> Resident Evil 2
saxon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 a) Eric Cartman : Southpark bigger, longer and uncut Eric Cartman : Southpark series c) Guybrush Threepwood : The monkey island
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 A) Tyler Durden (fight club) - υπήρχαν και υποψηφιότητες από αληθινά πρόσωπα που η ζωή τους γυρίστηκε ταινία, αλλά καταψηφίστηκαν με τη λογική ότι είναι προτιμότερο να πούμε χαρακτήρες που φαντάστηκε κάποιος. Δε θα μπορέσω ποτέ μου να αποφασίσω μεταξύ Homer Simpson και Eric Cartman. Το έχω πει και πάντα θα το λέω. Είναι και οι δύο κορυφή και τη μοιράζονται χωρίς να μπορεί να εκτοπίσει ο ένας τον άλλο. Γ) Tassadar (starcraft) - πολύ δύσκολη επιλογή. Ίσως σκεφτώ κάποιον άλλο.
revil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Steve stifler (American pie) Desmond(lost) Nemesis (Resident evil 3)
sakis76 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 α. Δημήτρης Βενιέρης [Ένα Γελαστό Απόγευμά] β. Jake Cutter [Tales of the Gold Monkey] γ. Duke Nukem
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 β. Jake Cutter [Tales of the Gold Monkey] Πού τον θυμήθηκες τον Τζέικ!!! Μεγάλη πόρωση κι εγώ μικρός με αυτή τη σειρά!
thanocaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Α) Ο Joel από το Eternal Sunshine Β) Ο Κάρτμαν φυσικά. Γ) Ο FlyGuy από ένα παλιό flash game (πάντα τον ζήλευα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.