Προς το περιεχόμενο

VGA cooling...

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω 2 7800GT και τελευταία "μετακόμισα" το pc στο δωμάτιό μου. Πολλές φορές χρειάζεται να το αφήσω όλο το βράδυ ανοιχτό και ακούγεται σαν τραίνο. Όλη την ευθύνη την έχουν οι ψύκτρες των καρτών και κάτι πρέπει να κάνω. Η λύση που βρήκα είναι αυτή η οποία θα στοιχίσει 80 ευρώ. Με υδρόψυξη δεν έχω ασχοληθεί είδικά αλλά απ'όσο κοίταξα θα είναι σίγουρα ακριβότερη. Έχει κάνει κανείς κάτι σχετικό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Με λιγα πανω απο 80? παιρνεις παλιο pc και ειναι αθορυβοτατο...

Εγω ξερεις τι εκανα?

Εχωσα σε ενα κουτι εναν PIII 500MHz, αλλαξα δισκο και αναβαθμισα το BIOS για να τον δει (εβαλα 120αρη), εβγαλα τον ανεμιστηρα απο το τροφοδοτικο, και ο επεξεργαστης εχει ψυξη χωρις ανεμιστηρα.

Οποτε ειναι σουπερ αθορυβο. ;)

Βεβαιως, αμα εισαι σιγουρος οτι ο θορυβος προερχεται ΜΟΝΟ απο εκει, μπορεις να καταφυγεις και σε αυτη τη λυση. ;)

Χμμμ...έχω ένα celeron 2,6 αν θυμάμαι καλά σε μια Asrock P4VM800. Έχω και κάτι μνημάκια ddr. Λες? Μήπως ανατιναχτεί το celeron χωρίς ανεμιστήρα?

• Moderators

Ναι λεω, και πιο λιγο ρευμα θα καις, και εαν κανεις και καμια μοντα ή παρεις μεγαλυτερη ψυκτρα ή τελοσπαντων βαλεις εναν 12ρη ανεμιστηρα (δλδ κατι που ιιισα θα ακουγεται), μπορεις να το αφησεις για downloading οσο θες :P

• Moderators

Κοιτα με τον PIII μια χαρα, ισα που ζεσταινεται...

Με τον Celeron δεν ξερω...

Στη χειροτερη παρε ενα αθορυβο 8ρι ανεμιστηρι και αλλαξε το... σιγα, 5? κανει...

Το βασικότερο είναι οτι δε θα δουλεύει το τέρας συνέχεια με συνέπεια να ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο επεξεργαστής, κάρτες κλπ. Πέρα από το θόρυβο που όπως είπα δεν παλεύεται. Και το μεγάλο κέρδος στην κατανάλωση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...