Προς το περιεχόμενο

margin kai attenuation.. diaferei analoga me ton paroxo??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas..eimai shared llu stin vivodi kai exo kapoia noumera gia margin kai attenuation arketa kala..

skeftomai na pao se forthnet se kana mina peripou..ayta ta noumera tha diaferoun i eksartontai apo tis kalodioseis tou spitiou opote tha einai pali ta idia??

eyxaristo.

Δημοσ.

a.i kalodiosi sto spiti allazei to margin kai to attenuation.auto isxuei gia olous tous isp..

b.analogos to router tha deis kai diaforetika noumera.

c.exei na kanei me to an o provider pezei me fast i me interleave.sinithos o ote dinei fast eno oi providers pou dinoun pola megabit pezoun me interleave.kai bebea exartate apo to paketo tis sindesis sou.sta 10 mbit ennoiite oti to margin tha einai pio xamila apo oti sto 1 mbit.

Δημοσ.

Αρα, poulinos, πως μπορουμε να μετρησουμε αποσταση απο

dslam, οταν το attenuation στο ιδιο σπιτι, με την ιδια

καλωδιωση, παιζει αναλογα με το router, τον isp η την

ταχυτητα συνδεσης?

Δημοσ.
Αρα, poulinos, πως μπορουμε να μετρησουμε αποσταση απο

dslam, οταν το attenuation στο ιδιο σπιτι, με την ιδια

καλωδιωση, παιζει αναλογα με το router, τον isp η την

ταχυτητα συνδεσης?

na to po ligo kalitera .den eimai kai idimon gia na xero akrivos ti ginetai.

a.oso auxanei i taxitita pou sou dinei o isp toso peftei to margin siga siga.o ote pezei se fast mode eno alloi isp se interleave .sto interleave to exoun anaferei edomesa stelnei kapoia paketa parapano gia na diorthonei ta lathi kai na klidonei pio eukola kai pio psila tin grammi.b.akoma kai ena filtraki na lipei apo ena prizaki i na exei mpei anapoda i na iparxei enas sinagermos xoris filtraki to margin kai to attenuation mporei na dixnoun telios alla nti allon.exo dei apo grammi na lipei ena filtro kai anti na klidonei se x megabit na klidonei se x-2 megabit.episis mia paraxeni kalodiosi giati poloi ilektrologoi ine gia klamata mporei na ferei ta pano kato.episis ena dialimeno tilefoniko kalodio mporei na allaxei ta noumera se simeio na min klidonei to adsl.px mia grammi ena megabit den klidone me tipota giati to kalodio (exoteriko kalodio) pou eferne to adsl sto ena domatio apo to allo domatio to ixan patisei to ixan kopsei to ixan girisei san kokoretsi me apotelesma to margin na exei ftasei sto 9 kai to attenuation pano apo 50.episis oso pio poles siskeues tilefonou exeis toso megaliteri antistasi theorite kai auxanei to thorivo ligo alla einai apiroelaxisto opote den metraei.b.kalodio pou pernaei dipla apo reuma mporei na exei provlima.to adsl apo ton kato orofo dne epeze ston pano giati ta perasan parea me kalodio reumatos sto kanali.o enas router mporei na katalavei margin 10 sto down kai 20 sto up kai o allos na sou bgalei 12 sto down kai 18 sto up.diladi tin grammi den mporeis na tin ipologizeis akrivos para mono an exeis analyzer pou metraei apostasi kalodiou (ektos proipologismou i timi tou).i metrisi pou exoun grapsei ta paidia nai men ine sosti alla stis idanikes sinthikes.apla ego anefera kai tis exereseis.episis exo dei aliomena noumera se kalodio pou ixe gemisei igrasia.to prizaki ixe prasinisei san na ixe bgalei mouxla stin akri ta kalodia glistrousan apo tin igrasia to klip ixe ginei ena soma me tin priza.e ekei ixe parasita mexri kai sto tilefono .opote den mporeis na kaneis akrivos tis metriseis.alla entaxei pera apo oles autes tis exereseis esto pano kato mporeis na deis tin apostasi me auto pou ipan ta paidia.pantos min agxoneste gia auto dioti stin praxi ine kati pou apla tha kalipsei tin periergeia sou afou den mporeis na to allaxeis.elpizo na boithisa.kai an thimame kala pio poli otan allazeis paketo sindesis to margin arxizei kai peftei pio poli para na anevei to attenuation pou auto tha sou dixei tin apostasi.aplaiparxoun aloi tosoi paragontes pou mporei na epireasoun to attenuation.mexri kai palia siskeui tipou 1821 me to giristo kantran parolo pou mpike filtro erixne to adsl otan to sikones.episis kai to klasiko elliniko fenomeno tou ellina exoume siskeui mexri kai stin toualeta min xasoume to tilefono pezei rolo.aporo merikes fores giati eftiaxan tous asirmatous kai giati eftiaxan kai tous asirmatous me 2 baseis.episis poso barietai o ellinas na sikosei to tilefono apo mia priza pou einai 2 metra pio makria i pou pernei asirmato gia na min to xrisimopoiei san asirmato alla gia na exei kai allo til dipla sto krevati tou.o ote palia ebaze xeri gia tis poles siskeues alla pou na ixere ti ginetai stin praxi.ama ine na baleis siskeui mexri kai ston neroxiti apo kato bale ena tilefoniko kentro na kaneis kai transfer tis kliseis.pou na min ixame kai kinita diladi.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ poulinos, τα ειπες ολα!

Για να εχουμε ασφαλη μετρηση αοστασης απο dslam, πρεπει

ολες οι παραπανω συνθηκες να ειναι ιδανικες...

Πριν 2 μηνες το attenuation μου επαιζε στα 44-45.

Τισ τελευταιες 15 μερες συνεχεια ανεβαινει, εχω φτασει στα

50+, χωρις να αλλαξω κατι σε καλωδια, φιλτρα,συσκευες...

Δημοσ.

den xriazetai na allaxeis esi.poios xerei ti mporei na egine me ta kalodia apexo.to exo akousei na to lene kai diaforoi oti meta apo kamia broxoula olo kai blepoun tipota paraxena.ti na po.den xero ti ginetai me ta kalodia tou ote.

Δημοσ.

Εχεις δικιο, αυτο αρχισε να παρουσιαζεται μετα τις τελευταιες

βροχες...

Με την ευκαιρια, επειδη παω 4νετ adsl in a box 10 mbps,

και εχω πανω-κατω margin 9+ και attenuation 48+ πως

με κοβεις? καταφερνω να εχω τουλαχιστον τα 4-5 καθαρα

απο τα 10?

Αν πραγματι εχω βλαβη σε καλωδια ΟΤΕ, η 4νετ αναλαμβανει να πιεσει τον ΟΤΕ να φταξει την βλαβη?

Η βιβο με εχει γραψει κανονικα...

Παντως...αν καταφερω και εχω εστω και 4 mbps πραγματικα, θα βγω στην ομονοια να κανω κολοτουμπες!

Δημοσ.

Παιδιά εγώ με 1mbit forthnet έχω margin 21 και attenuation 36. Είναι καλά?

Σύντομα με το forthnet 2play (24mbit) πόσα να περιμένω να πιάσω?

Δημοσ.

ligika tha prepei na pexeis konta sta 3,5 ipotheto.an ise megali apostasi dne ginetai kati.dokimase an mporeis sto kentriko prizaki xoris omos na diakladizeai pouthena i priza.

gtsamour ola einai sxetika poso tha piaseis gia na sou poume apo tora.exeis kalo margin opote sigoura 10 tha ta exeis.

Δημοσ.
ligika tha prepei na pexeis konta sta 3,5 ipotheto.an ise megali apostasi dne ginetai kati.dokimase an mporeis sto kentriko prizaki xoris omos na diakladizeai pouthena i priza.

Ευχαριστω.αντε να δουμε!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...