Προς το περιεχόμενο

Best Zelda Game Ever

dekulinkgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia Sas.loipon Kalhspera Se Olous Sas.einai To Prwto Mou Post Kai Eipa Na Exei Na Kanei Me Ti Allo Fusika Ektos Apo To Best Series Game Ever ...to Legend Of Zelda.loipon Poia Einai To Top 5 Gia Sas?to Diko Mou Einai:

1)ocarina Of Time

2)link's Awakening

3)majora's Mask

4)twilight Princess

5)wind Waker

Δημοσ.

To ocarina Of Time το θυμάμαι, ήτανε απίστευτο. Το τελευταίο Zelda που επαιξα...

Το καινουριο στο Wii τόσο πίσω είναι? :(

Δημοσ.

Φίλε δεν χρειαζόταν να ανοίξεις αυτό το post, γιατί πολύ απλά το καλύτερο Zelda game όλων των εποχών είναι το Ocarina of Time.- (τελεία και παύλα)

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν το ειχα και ενας φιλος μου που το ειχε του το ειχα παρει για 1,5 χρονο και επαιζα. Απλα κορυφαιο.:D

Δημοσ.

Για μένα το πιό ωραίο Zelda είναι το "A Link to the past".

Aμέσως μετά το Ocarina, στη συνέχεια το Twillight Princess και τέλος το Wind Waker.

Δημοσ.
Για μένα το πιό ωραίο Zelda είναι το "A Link to the past".

Aμέσως μετά το Ocarina, στη συνέχεια το Twillight Princess και τέλος το Wind Waker.

+1 panther από μένα.

όσοι πήρατε τώρα wii/gc καλα θα κάνετε να παίξετε το Zelda The 4 Swords Adventure,μοιάζει πολύ στο A link to The past.

Δημοσ.

ocarina Of Time kai apo emena. to pos ekselisotan to paixnidi kai to pos kataferne na sou zitaei "olo kai ena bima parapano" htan apla ypodigmatiko. pola simia tou paixnidiou paramenoun akoma kai simera alhta apo polous! apisteuti grifoi kai artiotita akoma oso to skeutome me ekplisi! :) antaksio tou htan kai to A Link to the past alla to kathena stin epoxitou afise ta dika tou standar. (logiko mia kai sto n64 kai me tin eleusi tou 3d anixtikan neei dromoi kai idees)

Δημοσ.

Εχω παιξει μονο τα 3D

1. Ocarina

2. WindWaker

3. majora

4. Twilight

Oxi mono to kalutero Zelda game alla kai to kalutero game genika olwn twn epoxwn.

Συμφωνω.... Ειναι το καλυτερο... Στην κατηγορια του ειναι σιγουρα, πχ. δεν γινεται να το συγκρινεις με το Forza Motorsport.. Αν μου ελεγες τοτε τι προτιμας να παιξεις ocarina ή world cup 98 διπλο θα σου ελεγα εννοειται το ποδοσφαιρακι....

Παντως αν με ρωταγε καποιος ποιο ειναι το καλυτερο game ever θα του ελεγα το ocarina.... ;-)

Δημοσ.

Καταρχην να πω πως το OOT το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι ΟΛΩΝ των εποχων...Οχι μονο εγω αλλα και εκατομμυρια αλλοι παικτες/κριτικοι.

Μια βολτα στο http://www.gamerankings.com θα σας πεισει καθως το παιχνιδι 10 χρονια μετα,ειναι ακομα στη 1η θεση...

Τεσπα,σα καλυτερο Zelda θα πω το Twilight Princess επειδη απλα τελειοποιησε τους μηχανισμους του OOT και γενικως ειναι πιο αρτια στημενο/ολοκληρωμενο.

Το ΟΟΤ εχει μεινει στην ιστορια επειδη απλα εφερε την επανασταση και εισηγαγε ενα σωρο μηχανισμους gameplay κλπ τη στιγμη που το TTP απλα τους τελειοποιησε....Για τη σημερινη εποχη το TTP ειναι αρκετα ξεπερασμενο(μη πω γερασμενο) αλλα σαν κλασσικο Zelda game ειναι ΑΡΤΙΟ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...