Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις...και καρτα μεχρι 70?(ΗELP)

kflabouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα πρόσεξα ρε συ, ότι τα pipelines της είναι μόλις 8 :sad: Το link που μου έδωσες με thn Gil 6800XT λέει 8 pipelines... :sad:

Από ότι βλέπω η X1650 είναι πιο γρήγορη, αλλά η μνήμη DDR2 με χαλάει (μου θυμίζει εποχές n-vidia 5700 poy elegan oti yperthermenetai trela...)...

Μην νομίζεις, τα παιχνίδια τα παίζω σε 800x600, 1024x768 αφού γενικά δεν έχω συνηθίσει σε τρελά γραφικά...

Και για να τελειώνουμε... δες εδώ ποια προτείνεις?

Εγώ νομίζω προς 1650 μεριά, γιατί δεν έχω όρεξη να ξεκλειδώνω pipelines σε 6800 -άσε που θα είναι καινούργια η κάρτα και δεν θα μπλεχτώ με clockia ώστε να καλύπτεται από την εγγύηση- πόσο μάλλον σε μία GIL...

+ το ότι κοστίζει 89ε μια χαρά με βρίσκω...

Παρόλο που θα googlaro και πιο βράδυ, να δω benchmarks σε σχέση με 6600GT, η 1650 είναι καλύτερη ή χειρότερη?

Δημοσ.

Delirium άκυρη η 7600GS, αφού δεν έχει TV-OUT που το χρειάζομαι :sad:

Οπότε ανάμεσα στις άλλες δύο ποια προτείνεις...?

Και δεύτερον, σχετικά με 6600 ή 6600GT, η X1650Pro που περίπου βόσκει? (LOL :lol:)

Δημοσ.
Delirium άκυρη η 7600GS, αφού δεν έχει TV-OUT που το χρειάζομαι :sad:

Οπότε ανάμεσα στις άλλες δύο ποια προτείνεις...?

Και δεύτερον, σχετικά με 6600 ή 6600GT, η X1650Pro που περίπου βόσκει? (LOL :lol:)

Eee? TV-Out exei, sigoura :razz: Video-In den exei :cry:

H 1650Pro einai ligo kalyteri apo tin apli 7600GS....

An i XT exei 8 pipelines mono einai liga = 6800LE!

Δημοσ.

Sorry μπερδεύτηκα εννοούσα την απλή 1650 που μου πρότεινες αρχικά :oops:. Αυτή που βρίσκεται περίπου...? (εννοώ σε σχέση με 6600 απλή και GT, για να συκρίνω εντυπώσεις από παρόμοιο μηχάνημα με της υπογραφής αλλά με 6600... ενός φίλου μου)

Δλδ να προχωρήσω στην αγορά 1650, συγκριτικά με 6800XT, 7600GS εδώ.

Σόρυ που σε ζαλίζω αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για την αγορά μου, ώστε έστω αυτόν τον ένα χρόνο να με καλύψει...:wink: σε χαμηλές αναλύσεις βέβαια 800x600 χωρίς τρελά AA kai AF, δεν θέλω να παίζω το κάθε καινούργιο fps, αλλά αντιθέτως κανένα πιο παλιό παιχνιδάκι (Far Cry, San Andreas, Doom 3) που εκτός από το GTA, τα άλλα δεν παίζουν στο μηχάνημά μου...

Φαντάσου π.χ ότι τώρα το San Andreas, παίζει σε 800x600x16 με Quality στο low και εννοείται AA kai AF απενεργοποιημένα.

Δεν τρελαίνομαι, σε 800x600x32 θέλω να το δώ με Quality στο High και AA ΑF σε χαμηλά επίπεδα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σου :grin: (hehehe :evil:, lol :lol: :lol:)

An den mporeis ta 14e parapano,

gia tin 7600GS Golden Sample.....

Έχω clockarei και Golden Sample, σε φίλου μου μέχρι 558/1600 με το πρόγραμμα της Gainward (εμπνευσμένος από το thread: H καλύτερη κάρτα γραφικών σε AGP που είχες μάλιστα συμμετάσχει και εσύ), αλλά να σου πώ δεν τρελαίνομαι.

Από ότι κατάλαβα λοιπόν μου προτείνεις:

6800XT < X1650 < 7600GS Golden Sample

Aπό 70ε ξεκίνησα, σε 103 θα καταλήξω... μπά νομίζω την X1650.... Έχω το OK λοιπόν..?

Βασικά το κυριότερο είναι να μου πεις που την κατατάσσεις ανάμεσα σε 6600 απλή και GT (την 1650 εννοώ), έχει μεγάλη σημασία για εμένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...