Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο τροφοδοτικό

Death_In_Paradise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να αυξήσει το post counter του

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω ε?

Μάλλον λάθος θα έκανε... ή ήθελε να τονίσει την απάντησή του τι να σου πώ, περίμενε να postarei...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά Γιώργο μου εγώ κατά τι γνώμη σου κάνω ότι γουστάρω ;) ήρθα είπα την εμπειρία μου με τα τροφοδοτικά και μετά εσύ σκίστηκες να μας φας όλους :D

το θέμα είναι να διαλέξει κάποιο τροφοδοτικό όχι για το συγκεκριμένο το δικό σου οποτε για πρώτη φορα κόλλησες ;)

οι τάσεις 3,3 και 5 δεν ξέρω αν το έχεις υπόψιν σου αλλα είναι εξίσου σημαντικές σε ένα τροφοδοτικό για έναν σταθερό υπολογιστή ;)

και θα στο πω άλλη μια φορα όταν μιλάς για τροφοδοτικό με ανεξάρτητες γραμμές ξεχνα το παραμύθι του combined γιατί μπαίνει και ο εγκλωβισμός στο παιχίδι κόλλησες δεύτερη φορα ;)

οποτε καλύτερα να κρίνουμε την πάρτι μας μονο και να αφήνουμε τους άλλους να λένε τα δικά τους ;) και να μην το παίζουμε παντογνώστες πάντα

με αγάπη ;)

• Moderators
Δημοσ.

ασε τα φιλακια και τις αγαπες :P χιχι!

Δες το ποστ 28.

Εγω εχω κολλησει σε ενα και μονο θεμα:

στο (2) εκεινου του ποστ.

Μπορεις να μου εξηγησεις εσυ?

Εαν ναι οκ, εαν οχι, αστο τελειως το θρεντ, οπως θα το αφησω κι εγω. :)

Δημοσ.

GeorgeMan: Sorry για το έντονο ύφος μου. Οκ?

Εγω κοιταζω τα specs και τα πιστευω. Εαν εσυ εχεις review απο ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΓΗ, που να τεσταρει ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ Α ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, τοτε σε καλω να το παραθεσεις ευθυς αμεσως. Εαν οχι, τοτε κανε μου τη χαρη να μην πετας ασχετα πραγματα, που εκφραζουν τη φοβια σου ως προς την ταση να ''ψευδονται'' οι εταιρειες ως προς τα specs!

Θα σου έδινα τεστ, αν είχε γίνει από johnguru & hardwaresecrets. Αλλα site δεν με απασχολούν! Ξέρεις δεν βρίσκεις πολλά σοβαρά review στο νετ για το συγκεκριμένο PSU...

Δημοσ.

Λοιπόν..Αγόρασα το HEROICHI WINDMILL PRO 420W.

Το έβαλα πάνω στο πισί, σύνδεσα τα καλώδια όλα κομπλέ....

Πρόβλημα? (Αν είναι πρόβλημα..)

Μόλις πατάω το Power, παίρνει ρευμα ο επεξεργαστής (γυρίζει το ανεμιστηράκι,ανάβει το λαμπάκι) έπειτα σβήνει (λαμπάκι-σταματάει το ανεμιστήρι) κ μετά απο 2 δευτερόλεπτα ξεκινάει κανονικά (επεξεργαστής-σκληροί)

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή έτσι δουλεύει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό? Λίγο περίεργο βέβαια...

Δημοσ.

Τα HEC όταν πατάς power on κάνουν ένα σύντομο διαγνωστικό. Ανάβει και ο 2ος ανεμιστήρας σε όσα έχουν δύο και μετά κλείνει (είναι active). Όμως ΔΕΝ έπρεπε να κλεινει το pc.

Τσέκαρε τα power options που έχεις σετάρει το BIOS. Συνέδεσες και την 4πινη τροφοδοσία κανονικά;

Αν μπορείς πόσταρε το BIOS στο μενού power options να δούμε πως το έχεις σετάρει...

Δημοσ.

Να ρωτήσω 2 πραγματάκια λίγο άσχετα με την τροπή της κουβέντας;

Θα τα ρωτήσω.

1) Η γνώμη σας για τα OCZ? (τα οποία έχω σε μεγάλη εκτίμηση).

2) Μέχρι πόσα Watt αξίζει να κοιτάει κανείς για fanless τροφοδοτικό;

Thanks in advance!

Δημοσ.

Διαβασε κανένα review για τα OCZ,απλά κορυφαία....αλλά λίγο ακριβότερα.:cry:

Από 450 πραγματικα Watt και πάνω,είσαι οκ για σύγχρονο μηχάνημα.

• Moderators
Δημοσ.

Fanless τροφοδοτικο ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο, αλλα δεν εχω βρει πουθενα εδω Ελλαδα...

Εχεις κανα λινκ Θανοκαστερ?

Δημοσ.

Fanless ειχα δει πριν απο λιγο καιρο στα Multirama Extremme 115 ευρω αλλα δεν θυμαμαι ποσα Watt ηταν...Αν θες πηγαινε μια βολτα να δεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...