Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο τροφοδοτικό

Death_In_Paradise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τί μάρκα τροφοδοτικό έχεις και μέχρι πόσα λεφτά είσαι διατεθημένος να δώσεις. Βεβαιώσου πως δεν είναι κάτι άλλο πρώτα και μετά άλλαξέ το. δες εδώ

• Moderators
Δημοσ.

Eχω αυτο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700241

Εαν ρυθμισεις τα ανεμιστηρια στο high και βαλεις εστω και ενα ακομα στον υπολογιστη, πιο πολυ θα ακουγεται αυτο του υπολογιστη.

Εαν τα ρυθμισεις στο low ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισα που ακουγεται ενα μικρο θρόισμα με απολυτη ησυχία και μονο εαν δουλευει μον του το τροφοδοτικο.

Και ενερμαξ, και 32Α στην +12 combined... ;)

Δημοσ.
Τελικά πόσα dB πρέπει να έχουν περίπου οι ανεμιστήρες για να θεωρούνται αθόρυβοι;;;

Κάτω από 20dB δεν σε ενοχλεί.

Δημοσ.
Και ενερμαξ, και 32Α στην +12 combined...

Δεν βγάζει 32A στην 12v. Επειδή βγάζει 18amps στην μία και 15amps στην άλλη, δεν σημαίνει ότι combined είναι το σύνολο! Συγνώμη κιόλας αλλά αυτά που λέτε είναι αστεία...

Και να έχετε υπόψη σας ότι η Enermax είναι από τις κλασικές εταιρίες που κάνει overinflate στα χαρακτηριστικά των psu της.

Όσο για το.. "Και ενερμαξ", το αφήνω ασχολίαστο.

Death_In_Paradise: Αν θες αθόρυβο και καλό τροφοδοτικό κοίτα HEC Cougar 600, Tt Toughpower 700, Seasonic, η αν θες σε μικρότερο κόστος κοίτα τα Zalman (είναι rebranded).

Δημοσ.
εγώ έχω ένα chieftec από πλαίσιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. σχετικά φτηνό και αθόρυβο

ναι έχει και ένας φίλος μου chieftec, είναι πολύ ποιωτικά αλλά για αθόρυβο θα έπερνα Zalman που όπως και να το κάνουμε είναι ο τομές της ;)

Δημοσ.

GeorgeMan Πως βαζεις τον ανεμιστηρα στο low και πως στο high????

Γτ εμενα καποια στιγμη εκει που ολα πανε καλα αρχιζει τα γκαζια και νομιζω οτι

θα απογειωθω!Αφου παιζω warcraft δεμενος στην καρεκλα! :Ρ

• Moderators
Δημοσ.
Δεν βγάζει 32A στην 12v. Επειδή βγάζει 18amps στην μία και 15amps στην άλλη, δεν σημαίνει ότι combined είναι το σύνολο! Συγνώμη κιόλας αλλά αυτά που λέτε είναι αστεία...

Και να έχετε υπόψη σας ότι η Enermax είναι από τις κλασικές εταιρίες που κάνει overinflate στα χαρακτηριστικά των psu της.

Όσο για το.. "Και ενερμαξ", το αφήνω ασχολίαστο.

Τι λες ρε που αυτα που λεμε ειναι αστεια?

Εσυ εισαι αστειος, αντε μπραβο!

Σε πληροφορω, επειδη ΑΥΤΟ ΕΧΩ, οτι εχει σηκωσει 8800GTS overclocked, με Α64 3500+ οverclocked (καιει παραπανω ρευμα απο core2 duo), με 2 σκληρους, 2 μοναδες dvd και καρτα τηλεορασης και ηχου, χωρις κανενα προβλημα!

Αμα δεν μπαινεις στον κοπο να ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ SPECS ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ.

Και επειδη οπως φαινεται τα θες ολα στο πιατο, και αλεσμενα κιολας, άμε δες εδω τι λεει για το NOISETAKER 2 που εδωσα στο λινκ, αλλα και για το NOISETAKER 1, για να μην εχεις να μας λες!

Νoisetaker2

Noisetaker1

:evil: :evil: :evil: :evil:

thanos182 εχει ρυθμιστηρι πισω.

Α, και Candyman, επειδη οι μαλακες του e-shop λενε 18 και 15 δεν σημαινει οτι ετσι ειναι! 18 και 18 ειναι!

Και αμα ηξερες να κανεις προσθεση θα ηξερες οτι 18+15 μας κανει 33...

Δημοσ.
Τι λες ρε που αυτα που λεμε ειναι αστεια?

Εσυ εισαι αστειος, αντε μπραβο!

GeorgeMan: To υφάκι σου κόφτο, εγώ δεν σου επιτέθηκα έτσι, οκ? Και πίστεψε με, προτιμάς να μην το κάνω!

Α, και Candyman, επειδη οι μαλακες του e-shop λενε 18 και 15 δεν σημαινει οτι ετσι ειναι! 18 και 18 ειναι!

Και αμα ηξερες να κανεις προσθεση θα ηξερες οτι 18+15 μας κανει 33...

Όσο για το eshop ΝΑΙ νόμιζα ότι εννοούσες τα 18+15 (και βασικά θεώρησα ότι εσύ έκανες λάθος στην πρόσθεση, και δεν έδωσα σημασία σε αυτό γιατί πίστευα πως δεν υπήρχε λόγος). Επίσης 18+18 είναι στο Noisetaker I. Στο ΙΙ είναι 22 (λέμε τώρα). Αποφάσισε για ποιο μιλάς!

Απο κει και πέρα... Αυτά τα νούμερα (32 αμπερ) τα λέει η Ενερμαξ. Ε ΚΑΙ?

Έχεις ΙΔΕΑ ότι οι κατασκευαστές λένε ΌΤΙ θέλουνε; Αλλα τι σου λέω τώρα..

Eπειδή έχεις ενερμαξ πρέπει απαραιτήτως και να είναι το καλύτερο;

Το ότι κάνει over-inflate τα specs, το ξέρεις ή όχι;

Για πές μας μια και είσαι τόσο ειδικός, πώς γίνεται το Noisetaker I με 18A σε κάθε 12βολτη και Noisetaker ΙΙ με 22 amper στην 12βολτη να έχουν combine το ίδιο; Εχεις ιδέα ότι ΑΝ όντως είχανε διαφορετικό amperage θα είχαν και διαφορετική απόδοση σε combined?

To ότι κάθε σοβαρός κατασκευαστής αναφέρει και τις combined 3.3+5 το ξέρεις; Η Enermax είναι τόσο απάτη που δίνει τα single amperage για combined. Noisetaker I: 3.3x32a=105 + 5x32=160. 105+160=265w (όσα λέει). Mόνο που combined ΔΕΝ σημαίνει "προσθέτουμε το amperage των διαφορετικών γραμμών και το βρήκαμε". Η Enermax ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, αποφεύγοντας να αναφέρει λεπτομέρειες στο site και απλά προσθέτει το συνολικό wattage, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι combined. Αλλωστε ΔΕΝ υπάρχει τροφοδοτικό σε αυτά τα watt που να βγάζει 265 combined στις 3.3+5. Επίσης με ΒΑΣΗ τα νούμερα που λένε φαίνεται ότι ΔΕΝ μιλανε για combined. Στο Noisetaker II γράφει 170w (παρόλο που τα αμπερ είναι ΙΔΙΑ και στις δύο περιπτώσεις) και εδώ αρχίζουν να γελάνε μερικοί που ξέρουν πέντε πράγματα. Ξέρεις να διαβάσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός psu;

Ορίστε. Ιδια watt ότι να'ναι σε specs!

attachment.php?attachmentid=7724&stc=1&d=1181300534

attachment.php?attachmentid=7725&stc=1&d=1181300564

Σε πληροφορω, επειδη ΑΥΤΟ ΕΧΩ, οτι εχει σηκωσει 8800GTS overclocked, με Α64 3500+ οverclocked (καιει παραπανω ρευμα απο core2 duo), με 2 σκληρους, 2 μοναδες dvd και καρτα τηλεορασης και ηχου, χωρις κανενα προβλημα!

Σιγά τα αυγά. Και το Corsair HX620 (με μόλις 120w παραπάνω) τροφοδότησε ολόκληρο pc το οποίο εκτός των άλλων φόραγε ΔΥΟ dual-gpu 7950gx2 σε SLI. Και με λοιπά καλούδια... Βρες το review μονάχος σου να μάθεις, έυκολο είναι!

Για να μαθαίνεις:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31902

http://en.wikipedia.org/wiki/Switched_mode_power_supply

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_power_supply

http://en.wikipedia.org/wiki/Ampere

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Factor_Correction

post-63779-129062947526_thumb.jpg

post-63779-129062947527_thumb.jpg

Δημοσ.

Candyman ωραία όλα αυτά που λες, αλλά δλδ αν κάποιος θέλει να πάρει τροφοδοτικό, και ψάχνει τα specifications του, δεν θα μπεί στο official site της εταιρίας? :confused: Νομίζω πως γίνεσαι κάπως υπερβολικός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...