parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το Purple Tentacle από το Maniac Mansion 2 (a.k.a. Day Of The Tentacle)...
revil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Nemesis και τα μυαλα στα καγγελα. Ισως και να φταιει οτι ειμαι αρρωστος με ρεσιντεντ, απο τα οποια αλλωστε εβγαλα και το νικ μου
metmat Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εμένα πάντως με ανατριχιάζανε πολύ οι τεράστιες αράχνες στο πρώτο Resident Evil, καθώς επίσης και το φίδι που έβγαινε μέσα από το τζάκι. Βέβαια ήμουν κι εγώ σχετικά μικρός τότε.
dalton85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Nemesis αλλα και πυραμιδο κεφαλος απο silent hill 2 ( τρομερες χεσιμο και οι δυο).
Konnosgeros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Την πρώτη φορά που πετάχτηκε το Licker στο Resident δεν νομίζω να την ξεχνάει κανείς. Licker!!!!
desolatorXT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ο Apollo στο Final Fantasy Legend II (για το GB) ίσως και ο donkey kong, απο τον ομόνυμο τίτλο (DK 1993, GB) όχι τα κλασικά DK για SNES
GabrielConnor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Sephiroth from Final Fantasy 7. Απλά κακός!
Blackman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 O τυπάς στο τέλος στο double dragon που σε γαζώνει συνέχεια με το uzi. άνετα. όταν κατέβαινε ο τύπος από το μπαλκόνι για την πόρτα... σου έφευγε το σκατό για να προλάβεις να σκοτώσεις μερικούς από τους τριγύρω πριν σε γαζώσει. η μουσική ήταν σούπερ...αλλά οι σφαίρες πονούσαν. ο επόμενος που θα πω είναι ο KANE
tsoy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ego mazi me to robot moy HK-47 sta Star Wars Knights of the Old Republic 1 kai 2. Den bgazoyn tetoia games tora . :'( :'(
Pink_Panther Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Egw o pio kakos pistevw oti einai o Drakoumel pou kinigaei ta kakomira Stroumfakia :-P Pragmatika ypox8onios diavolikos kai paralila aperiorista ili8ios 8a prepe na vgei se pc video game, pws na to kanoume...
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Bubble Bobble Stage 100 O megaliteros kakos ever. :shock: (paidika traymata) respect to Sephiroth:shock: (pragmatika o poio Cool kakos.) Diablo:shock: (prwti sou agapi kai pantotini.)
Ancientlight13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 sephiroth makran ti apistefti melodia stin teliki maxi e?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.