giannisgt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 kai h karta mono 4.6 kai 5.2..? 8a kanw egkatastash ayto to wow.. mamato ato me thn afh kai to smart face.. (exei kai bluetooth to systhma..)
falcon20 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 kai h karta mono 4.6 kai 5.2..? 8a kanw egkatastash ayto to wow.. mamato ato me thn afh kai to smart face.. (exei kai bluetooth to systhma..) ------------------------------------------------------------- εξαιτιας των οδηγων....θα βγουν καλυτεροι...το συστημα εκανε παγκοσμια πρωτη παρουσιαση μολις πριν ενα μηνα!!τωρα αρχιζει το development...
21century Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Τουλαχιστον ο ανταγωνισμος ας βοηθησει για να πεσουν οι τιμες και να παρουμε φθηνα φορητα και οχι πανακριβα με το 19 τοις εκατο ΦΠΑ...
giannisgt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 φαλκον δεν εχω καταφερει να κανω να δουλεψουν τα κουμπακια wow.. εχω ξανακατεβασει τους οδηγους απο το μαρασατ αλλα δεν καταλαβαινω που να παω κανω τις ρυθμισεις.... το μονο που μου ανοιγει ειναι ενα με επιλογες για τον ηχο και το βιντεο..
falcon20 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 γιαννηgt εγω τρεχω το συστημα με xp και θα σε γελασω για την χρηση wow audio + video στα svista..το καλυτερο ειναι για οποια απορια σου να πας στο καταστημα η παρε στο Τεχνική Υποστήριξη για MULTIRAMA NOTEBOOK 210 62 42 809 αν και αμφιβαλλω εαν απαντησουν...παντως ουτε και σε μενα στα εξ-πι (χα) κανουν τιποτε απλα αναβουν στιγμιαια με το πατημα...δηλαδη τα κουμπια δουλευουν..τωρα παραπερα θα σε γελασω....αλλα απο οτι μου λες αυτος ειναι ο σκοπος τους ...να σου ανοιγουν τις ρυθμισεις βιντεο και ηχου....στα σβηστα
giannisgt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ok..thanks.. ksereis..perimena mhpws eixe kati wste na ry8mizw egw ti na anoigoun..
giannisgt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 γιαννηgt εγω τρεχω το συστημα με xp και θα σε γελασω για την χρηση wow audio + video στα svista..το καλυτερο ειναι για οποια απορια σου να πας στο καταστημα η παρε στο Τεχνική Υποστήριξη για MULTIRAMA NOTEBOOK 210 62 42 809 αν και αμφιβαλλω εαν απαντησουν...παντως ουτε και σε μενα στα εξ-πι (χα) κανουν τιποτε απλα αναβουν στιγμιαια με το πατημα...δηλαδη τα κουμπια δουλευουν..τωρα παραπερα θα σε γελασω....αλλα απο οτι μου λες αυτος ειναι ο σκοπος τους ...να σου ανοιγουν τις ρυθμισεις βιντεο και ηχου....στα σβηστα Φιλε φαλκον σε εμενα δεν κανουν τιποτα.. ουτε αναβουν ουτε τπτ.. Ξερεις εαν θελει οδηγους γιαυτα? Το δικο σου εχει τα κυκλωμενα λαμπακια..?
falcon20 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ναι το ιδιο ειναι...αυτα που εχεις σε κυκλο το 1 και το Α αναβουν με το Num Lk kai Caps Lock αντιστοιχα..το πρωτο απο δεξια ειναι ο σκληρο οταν δουλευει και το αλλο ειλικρινα δεν γνωριζω...οπως ειχαμε πει το wow video kai audio θελουν drivers..που ειναι μεσα στο σιντι σου ο τελευταιος φακελος..
harrysvr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδιά για πέστε μου και μένα, πρέπει να εγκαταστήσω τίποτα drivers απο τη στιγμή που το πήρα;
falcon20 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 na enimeroneis tous drivers apo to http://www.marasst.com
giannisgt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ναι το ιδιο ειναι...αυτα που εχεις σε κυκλο το 1 και το Α αναβουν με το Num Lk kai Caps Lock αντιστοιχα..το πρωτο απο δεξια ειναι ο σκληρο οταν δουλευει και το αλλο ειλικρινα δεν γνωριζω...οπως ειχαμε πει το wow video kai audio θελουν drivers..που ειναι μεσα στο σιντι σου ο τελευταιος φακελος.. ...Εμενα δεν δουλευε τιποτα απο αυτα που μου ειπες και ετσι ειπα να δω τι παιζει "μεσα".. (Ανοιγει ευκολα..!) καιι τι ειδα...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ειχε και χαρτοταινια επανω.. Το συνδεσα και δουλευουν ολα..χεχε.. Σευχαριστω γιατι αν δεν μου ελεγες πως δουλευουν και τα λαμπακια του σκληρου δεν θα ασχολιομουν παραπανω..
giannisgt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ..φαλκον στο τελος ειχες αρχισει να πιστευεις πως ειμαι ασχετος κ βλακας τοσες φορες που σε ειχα ρωτησει..ε? χαχαχα σευχαριστω ξανα..
falcon20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 asxetos???ego niotho teleios m@#$%#s blepontas se na anoigeis to OLOKAINOYRGIO laptopaki sou....na entopizeis to provlima kai me anesi na ta ksanavazeis ola stin thesi tous sa na min egine tipote.... !!!oraios!!
giannisgt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 .... ελα ρε φιλε... μην λες τετοια.. :oops: εξαλου αν δεν ησουν εσυ,δεν θα ασχολιομουν και δεν θα ηξερα για τη μαρασατ ;-) .. και δεν ηταν τπτ δυσκολο.. με ενα κατσαβιδακι η μαχαιρακι βγαινει ευκολα..δεν εχει βιδες..και μετα ξανακουμπουνει με το να το πιεσεις.. Θα τα πουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα