cxmgp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε ''cxmgp'' !!! Τελικά έβαλα τον 7.15.11.6367 - nVIDIA ForceWare 163.67 το μηχανάκι πετάει.... Κάτι ακουσα για Bios update ...πώς γίνετε ρε παιδιά ??? 'Εχω το νέο bios ---System BIOS (Rev. IFT00113.ROM) αυτό που φοράει τώρα είναι το 1.07 -- αλλά δεν ξέρω τον τρόπο να το κάνω Έχει κάνει κανείς update στο bios ??? Υπάρχει κανένας κίνδυνος για το laptop-aki ???? http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=182315
nicker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγω παντως εχω τον 7100 εκανα ανανεωση την καρτα γραφικων απο το marasst και ο δεικτης απο 2,4 κατεβηκε στο 2,3!!! Αντι να ανεβει κατέβηκε;;
laptopforum Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Εγω παντως εχω τον 7100 εκανα ανανεωση την καρτα γραφικων απο το marasst και ο δεικτης απο 2,4 κατεβηκε στο 2,3!!!Αντι να ανεβει κατέβηκε;; τι ανανεωση εκανες ακριβος?πες μου για να σε βοηθησω
costas_st Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 File giannigt tha se simboyleba na paris ena pio gnosto san marka enoo montelo.. an kai ine megalo pragma i egkiisi 3 xronon poy soy dini i eteria, omos pistebo pos ena laptop opos IBM, Toshiba tha itane kalitera..
giannisgt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 File giannigt tha se simboyleba na paris ena pio gnosto san marka enoo montelo.. an kai ine megalo pragma i egkiisi 3 xronon poy soy dini i eteria, omos pistebo pos ena laptop opos IBM, Toshiba tha itane kalitera.. Φιλε Κωστα το εχω αγορασει ηδη..απο τον ιουνιο..αν διαβασεις εχουμε γραψει ολοκληρες εκθεσεις με τα αλλα παιδια.. Και τελικα ειναι παρα πολυ καλο μηχανιμα..Δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα και το δουλευω ολη μερα..
bccmasman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=182315 Telika to bios update egine.... Eykola kai grigora para8eto foto
giannisgt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Παιδες γεια σας.. Εδω και δυο μερες χαθηκε οτιδηποτε εχει σχεση με τον ηχο στο λαπτοπ.. Δεν ειναι οτι παιζουν ηχο τα βιστα και δεν τον ακουω εγω(σαν να μην εχω καρτα) αλλα δεν υπαρχει ενδειξη ηχου..Οσοι εχετε βιστα θα εχετε προσεξει οτι στο εικονιδιο με το ηχιακι κατω δεξια αν πχ κλικαρεις την ενταση και την ανεβαζεις στο 100%,οταν αφησεις το αριστερο κλικ ακουγετε ενα "ντιν" και δειχνει την ενταση(πρασινο χρωμα) να κανει ενα ανεβασματακι.. Εχω βγαλει-βαλει πολλους οδηγους αλλα τιποτα.. Οταν παω να παιξω ενα mp3 με το mp11 μου λεει "Το Windows Media Player δεν είναι δυνατό να αποκτήσει πρόσβαση στο αρχείο. Ενδεχομένως το αρχείο να χρησιμοποιείται, να μην έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή όπου είναι αποθηκευμένο το αρχείο ή οι ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης να μην είναι σωστές." Εαν απενεργοποιησω την καρτα ηχου μου λεει πως δεν εχω συσκευη αναπαραγωγης ή κατι τετοιο.. Το format ειναι σιγουρο.αλλα μηπως εχει ιδεα κανεις τι μπορει να παιζει..? Υπαρχει περιπτωση με το dvd που εδιναν τα μουλτιραμα να γινει κατι σαν διορθωση των βιστα,χωρις να σβηστουν τα αρχεια?Και πριν το φορματ πρεπει να κανω κατι για το license που εχω ή απλα κανω φορματ και ξαναβαζω τον κωδικο που εχει το λαπτοπ απο κατω?
giannisgt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδες..Επειδη βαριεμαι να ψαξω πιο πολυ..ξερει κανενας μεχρι τι επεξεργαστη μπορω να βαλω στο λαπτοπ..?Για τι να ψαξω..?Για socket P..? Α..Και μεχρι ποσο για μνημες..?μπορει να παρει 4mb..?so-dimm ddr2 ή κανω λαθος..?
cxmgp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μπορεις να βαλεις ολη την οικογενεια t7100-t7300-t7500-t7700-t7800-X7900(xtreme)
harrysvr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Το ξεθάβω γιατί παρουσιάστηκε πρόβλημα, λοιπόν, μερικές φορές εμφανίζονται 6 οθόνες και άλλες φορές κοκκινίζει η οθόνη με παραλλαγές χρωμάτων σε όλη την οθόνη(αυτά συμβαίνουν και σε xp και vista, dual boot). Το είχα πάει στα multirama και μου ειπαν 230+ για αλλαγή γραφικών, όταν όμως συνδέω τη vga έξοδο σε άλλη οθόνη τότε όλα ΟΚ, άρα μήπως φταίει η οθόνη και θέλει αλλαγή αυτή ;;;
CloudConnected Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εμένα πάλι μου freezάρει κάθε τρεις και λίγο για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα... Έκανα και format και τίποτα. Πάει, τα'φαγε τα ψωμιά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα