falcon20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ετυχε να βρισκομαι στην περιφερεια και επισκεφτηκα το τοπικο multirama για να ρωτησω για την δυνατοτητα τοποθετησης εσωτερικου tv tuner +Robson module..δυστυχως οι ανθρωποι δεν ειχαν ιδεα....(δεν ξερουμε απο αυτα να πατε εκει που το αγορασατε)ηταν η απαντηση!σιγουρα η εν λογω εταιρια εχει κανει σημαντικα βηματα μπροστα,ομως η εικονα πωλητων με γραβατες να προσπαθουν απλα να πουλησουν λαπτοπς σαν κουζινες και μιξερ,χωρις να γνωριζουν το παραμικρο για το προϊον με εκνευριζει αφανταστα ..και δεν ισχυει μονο για την εν λογω εταιρια δυστυχως!
bccmasman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Βλέπω ότι εκτός από ένα παιδί, κανένας άλλος δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει για την ποιότητα των μικροφώνων του. :evil: Anyway, προχωράω στην επόμενη ερώτηση (ελπίζω με περισσότερες απαντήσεις αυτή τη φορά). Δοκίμασα να εγκαταστήσω την έκδοση 156.10 για την κάρτα γραφικών από το http://www.compal.com στα vista και δεν εγκαταστάθηκε. Δεν δοκίμασα στα XP (έχω dual boot) γιατί κατεβάζω με ελεεινή ταχύτητα από το συγκεκριμένο site. Στο service.marasst.com έχουν μείνει στην έκδοση 101.28. Υπάρχουν κι άλλοι drivers που είναι πιο καινούργιοι στο http://www.compal.com. Η ερώτησή μου είναι: Εσείς από πού κατεβάζετε και αν δοκίμασε κανένας άλλος να βάλει το 156.10 στα vista και δεν τα κατάφερε. @falcon20 Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα δύο, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον είναι στις σκέψεις μου. O 156.10 gia karta grafikwn egkatasta8ike mia xara kai malista anevase thn apodosh gia ta games sta vista kata 1oloklirh monada
bccmasman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 1 μοναδα ???? Ποσο ειχες ???? kalispera :mad:5.2 .... giati?
cxmgp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 kalispera :mad:5.2 .... giati? γιατι μου φαινεται παραξενο να ανεβει μια ολοκληρη μοναδα απο μια αναβαθμιση drivers. Τελικα ποσο ειχες και ποσο πηγε; Παντως σε εναν Multirama που περασα νεους drivers,η διαφορα που εκανε ηταν ενα δεκατο (απο 5.2 πηγε 5.3) Μηπως εννοεις οτι ανεβηκε και σε σενα ενα δεκατο?
giannisgt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ..παντως εμενα ειναι 5.3 με τους 163.67
bccmasman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 γιατι μου φαινεται παραξενο να ανεβει μια ολοκληρη μοναδα απο μια αναβαθμιση drivers. Τελικα ποσο ειχες και ποσο πηγε; Παντως σε εναν Multirama που περασα νεους drivers,η διαφορα που εκανε ηταν ενα δεκατο (απο 5.2 πηγε 5.3) Μηπως εννοεις οτι ανεβηκε και σε σενα ενα δεκατο? oops sorry...έχεις δίκιο ! ένα δέκατο εννούσα. Είχα 5,2 και πήγε 5,3 με το 156.10. Ποιον νεότερο drivers έχεις να προτείνεις για το συγκεκριμένο φορητό ??? Και που θα το βρώ ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχών απάντηση.
cxmgp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 http://www.tweakforce.com/ και υπαρχει αλλη μια url την οποια δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη
cxmgp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δειτε πως να αλλαξετε σκληρο δισκο, network card, cpu κτλ στο laptop σας compal fl90 http://syndication.intel.com/DistributeModule.aspx?ppc_cid=GF1_0003064101
harrysvr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Υστερα απο 5 μήνες πάω να γράψω(πρώτη φορά)ένα dvd+rw και μου λέει οτι γράφει μόνο cd(με το win movie maker), WHY;
falcon20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Prepei na exei na kanei me periorismous me adeies software...douleuoun me periorismous meta apo ena xroniko diastima..xrisimopoiise kana NTI,NERO kai tha kaneis tin douleia sou..dokimase kai to cyberlink dvd suite pou exei mesa kai an exei lixsei mallon auti einai i aitia tou kakou...
harrysvr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω βάλει ακόμα το nero, μόλις επιστρέψω gr θα δοκιμάσω, thanks.
bccmasman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 oops sorry...έχεις δίκιο ! ένα δέκατο εννούσα. Είχα 5,2 και πήγε 5,3 με το 156.10.Ποιον νεότερο drivers έχεις να προτείνεις για το συγκεκριμένο φορητό ??? Και που θα το βρώ ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχών απάντηση. Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε ''cxmgp'' !!! Τελικά έβαλα τον 7.15.11.6367 - nVIDIA ForceWare 163.67 το μηχανάκι πετάει.... Κάτι ακουσα για Bios update ...πώς γίνετε ρε παιδιά ??? 'Εχω το νέο bios ---System BIOS (Rev. IFT00113.ROM) αυτό που φοράει τώρα είναι το 1.07 -- αλλά δεν ξέρω τον τρόπο να το κάνω Έχει κάνει κανείς update στο bios ??? Υπάρχει κανένας κίνδυνος για το laptop-aki ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα