Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα δεν πιστευω πως επειδη δεν απαντησαν ολοι,σημαινει κατι..

πχ.μπορει να μην ειχαν μπει στο φορουμ..Εγω δεν ειχα δοκιμασει τι μικροφωνο,παρα μονο οταν το ανεφερε ο vigor(επειδη,οπως ειπα δεν μου ειχε πει καποιος πως δεν ακουγομαι καλα στο msn..)

Oσο για τους οδηγους,δεν εχω καταλαβει ακομα τι γινεται..

Νομιζω πως η compal βγαζει αλλους οδηγους σε σχεση με την nvidia,ή κατι τετοιο..Ξερει κανενας..?

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα νευράκια παλικάρι έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι το να δοκιμάσει κάποιος το μικρόφωνό του (με μια απλή ηχογράφηση) και έπειτα να ποστάρει τις εντυπώσεις του, είναι μια διαδικασία 5-10 λεπτών και ωστόσο δύο άτομα φιλοτιμήθηκαν. Δεν ρώτησα δα και πώς θα καταφέρω να εγκαταστήσω linux.

Είναι λογικό και νομίζω πως το καταλαβαίνεις, ότι εάν μόνο το δικό μου μικρόφωνο έχει πρόβλημα πρέπει να το πάω για επισκευή, ενώ αν απλά συμβαίνει σε όλους να έχει κακή ποιότητα θα πληρώσω τζάμπα έλεγχο μηχανήματος συν την ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα.

φίλε μου το φιλότιμο δεν επιβάλλεται ... οποιος θέλει σου απαντάει , εάν θέλει και εάν ξέρει.. και ποιος σου είπε οτι εχω εγω 10 λεπτά να σου αφιερώσω ? ? άλλος μπαίνει για δουλειές στο ιντερνετ άλλος έχει εξεταστική και μπαίνει 5 λεπτά .. θα σου αφιερώσει τα 10 ? κατσε ρε φίλε..

πάντως οτι το φιλότιμο χάνεται είναι γεγονός εδώ και χρόνια...

και μένα πάντως όταν ήθελα να πάρω το λαπτοπ δυο τρείς μου έδωσαν πληφορορίες δεν απαίτησα ομως κάτι απο κανέναν άλλον .. έλεος! αυτά είναι αυτονόητα πράγματα..

Δημοσ.
φίλε μου το φιλότιμο δεν επιβάλλεται ... οποιος θέλει σου απαντάει , εάν θέλει και εάν ξέρει.. και ποιος σου είπε οτι εχω εγω 10 λεπτά να σου αφιερώσω ? ? άλλος μπαίνει για δουλειές στο ιντερνετ άλλος έχει εξεταστική και μπαίνει 5 λεπτά .. θα σου αφιερώσει τα 10 ? κατσε ρε φίλε..

πάντως οτι το φιλότιμο χάνεται είναι γεγονός εδώ και χρόνια...

και μένα πάντως όταν ήθελα να πάρω το λαπτοπ δυο τρείς μου έδωσαν πληφορορίες δεν απαίτησα ομως κάτι απο κανέναν άλλον .. έλεος! αυτά είναι αυτονόητα πράγματα..

OK Subzero. Όταν ξαναπαρατηρήσω κάτι που δεν δουλεύει σωστά στο laptop θα το πάω κατευθείαν στο service και θα πληρώσω κερατιάτικα 15e για έλεγχο χωρίς λόγο, αλλά.... θα έχω το κεφάλι ψηλά ότι δεν ενόχλησα κανέναν βρε αδερφέ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου πάντως. Όπως λέει και ο Λάκης: "Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι." :X ;)

Δημοσ.

To fl-g των multirama .... απο την camber

>
FL90-T7500 (Core 2 Duo T7500/2048/120/15.4)

Intel Core 2 Duo T7500 2.20GHz, 
2GB DDR2 (2x1024), 
HD 120GB SATA, 
VGA NVIDIA GeForce 8600 512MB, DVDRW DL super-multi, 15,4" WXGA (1280x800), 
Intel HD audio, 2 ηχεία, μικρόφωνο, modem 56K, Κ/Δ gigabit, 
4 USB, TV out, IEEE 1394, card reader 4in1, web camera 2Mpixels, fingerprint reader, 
wireless LAN, Li-Ion 2.5 ώρες, 2.8Kg, Vista Business GR, 
δωρεάν Internet χωρίς συνδρομή και πάγια, 2 έτη εγγύηση

[b]ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ  	 1.099 ?[/b]
http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6075

ενω μπορεις να επιλεξεις τι cpu,δισκο και μνημες που θα βαλεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αλλοι που αναφερθηκαν παραπανω, ειναι περισσοτερο βελτιστοποιημενοι για αποδοση

Επεξ/σία από cxmgp
Δημοσ.

..Με τους 101.56 οταν εμπαινα στα βιστα,μετα απο μερικα δευτερολεπτα(την ωρα που φορτωναν τα προγραμματα) εκανε ενα στιγμιαιο κλεισιμο της οθονης και ο δεικτης του ποντικιου πηγαινε στο κεντρο..Τωρα με τους Xtreme...163.67 δεν το κανει..Ειχε σχεση με τους οδηγους..?

Και κατι αλλο..υπαρχει περιπτωση με καποιους οδηγους(αργοτερα) να μεγαλωσουν οι δεικτες αποδωσης των βιστα..?

Δημοσ.

Μπορει να εχει σχεση, ναι.

Και οι δεικτες μπορει να ανεβουν. Το χα κανει στο λαπτοπ του συγκατικου μου, οταν εβαλα νεωτερους drivers. Συγκεκριμενα θυμαμαι οτι ειχε ανεβει απο το windows experience score, το games απο 5.2 σε 5.3

Δημοσ.

Α.... και κατι αλλο..(ενα-ενα μου ερχονται..)

Καθε φορα που ανοιγω το bluetooth μου λεει οτι εντοπιστηκε καινουριο υλικο κτλ και ψαχνει για οδηγους και τελικα δεν βρισκει..

Παρολαυτα δουλευει κανονικα..ανταλλασω αρχεια απο το κινητο..

Χρειαζεται να κατεβασω drivers..?

Δημοσ.
Α.... και κατι αλλο..(ενα-ενα μου ερχονται..)

Καθε φορα που ανοιγω το bluetooth μου λεει οτι εντοπιστηκε καινουριο υλικο κτλ και ψαχνει για οδηγους και τελικα δεν βρισκει..

Παρολαυτα δουλευει κανονικα..ανταλλασω αρχεια απο το κινητο..

Χρειαζεται να κατεβασω drivers..?

Ψάχνει drivers για τη συσκευή bluetooth του laptop ή για το κινητό που κάνεις την ανταλλαγή αρχείων? Ίσως να συμβαίνει το δεύτερο.

Φαντάζομαι για τη συσκευή bluetooth του laptop έχεις βάλει τον driver της compal, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Δημοσ.
OK Subzero. Όταν ξαναπαρατηρήσω κάτι που δεν δουλεύει σωστά στο laptop θα το πάω κατευθείαν στο service και θα πληρώσω κερατιάτικα 15e για έλεγχο χωρίς λόγο, αλλά.... θα έχω το κεφάλι ψηλά ότι δεν ενόχλησα κανέναν βρε αδερφέ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου πάντως. Όπως λέει και ο Λάκης: "Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι." :X ;)

Σου εξηγώ πάλι γιατι μάλλον δεν καταλάβες...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΑΠΑΙΤΕΙΣ την απαντηση και την βοήθεια ! ! οποιος θέλει σου απάνταει !!

ΕΣΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ!

το τι θα κανεις το λαπτοπ αν σου παθει κάτι ειναι δικο σου πρόβλημα φιλαρακο ;)

p.s. και δεν με λένε sub-zero .. αλλά Roben. Η ειρωνία σου αλλού..

Δημοσ.
..Με τους 101.56 οταν εμπαινα στα βιστα,μετα απο μερικα δευτερολεπτα(την ωρα που φορτωναν τα προγραμματα) εκανε ενα στιγμιαιο κλεισιμο της οθονης και ο δεικτης του ποντικιου πηγαινε στο κεντρο..Τωρα με τους Xtreme...163.67 δεν το κανει..Ειχε σχεση με τους οδηγους..?

Και κατι αλλο..υπαρχει περιπτωση με καποιους οδηγους(αργοτερα) να μεγαλωσουν οι δεικτες αποδωσης των βιστα..?

και εμενα μου έκανε το ίδιο και μερικές φορές έκλεινε τελείως η οθόνη με το που έμπαινε στα βιστα πήγαινε σε stand-by mode.και με αλλαγή των drivers εφτιαξε.

δεν ανέβηκαν πάντως οι δείκτες των βίστα.

Δημοσ.
p.s. και δεν με λένε sub-zero .. αλλά Roben. Η ειρωνία σου αλλού..

Εχμ.. Ο τύπος στο avatar σου γνωρίζεις ποιός είναι ή το βρήκες τυχαία κάπου? Αν το βρήκες τυχαία, ΟΚ, άκυρο το αστείο (γιατί περί αστείου επρόκειτο). Έτυχε να είμαι μεγάλος fan του Mortal Kombat στο παρελθόν και δεν πίστευα ότι θα σε πειράξει να σε αποκαλέσω ως τον χαρακτήρα που απεικονίζεις (...subzero...)

:confused::-( Άκου ειρωνία :-(:confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...