Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι μαζοχιστικό το να παίζει κάποιος παιχνίδια στο Laptop?

kseris pos akougese? san na les den einai vlakia na odigas mixani?(kai na min exis kavalisi pote sou mixani...)

an mporis na sindiasis foritotita me taxitites kai gaming einai to telio....

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι σαδομαζοχιστικο να δινεις μια περιουσια για λαπτοπ και να παιζεις μονο πασιεντζα και γενικα να μην εχεις καμμια αλλη απαιτηση εκτος απο 2-3 κ@#$εφαρμογες γραφειου?

Δημοσ.
δεν ειναι σαδομαζοχιστικο να δινεις μια περιουσια για λαπτοπ και να παιζεις μονο πασιεντζα και γενικα να μην εχεις καμμια αλλη απαιτηση εκτος απο 2-3 κ@#$εφαρμογες γραφειου?

den einai sadomazoxistiko na pernis pc gia games oxi gia doulia enno me tosa lefta tha mporouses na paris mia painidomixani?

Δημοσ.
den einai sadomazoxistiko na pernis pc gia games oxi gia doulia enno me tosa lefta tha mporouses na paris mia painidomixani?

Όχι, δεν είναι αφού στο laptop μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα... Τα πάντα βασικά...

Γιάννη και falcon το ίδιο πήρα κι εγώ και το μηχάνημα είναι εξαιρετικό! Έκανα βέβαια μια εγκατάσταση antivirus που δεν έπρεπε να γίνει σε Svista και θέλει format τώρα αλλά δε βαριέσαι...

Δημοσ.

καλοριζικο...CloudConnected ...τωρα που θα κανεις format προσεχε τους οδηγους της 8600...εμενα στο συνοδευτικο δισκο ειχε μονο για 64...εχε υπ οψην οτι μονο οι 101.08 κανουν..

Δημοσ.
καλοριζικο...CloudConnected ...τωρα που θα κανεις format προσεχε τους οδηγους της 8600...εμενα στο συνοδευτικο δισκο ειχε μονο για 64...εχε υπ οψην οτι μονο οι 101.08 κανουν..

Eυχαριστώ, καλορίζικο και σε σένα! Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει ξανά format και δεν ξέρω σε λαπτοπ και αφού δεν έχει και το CD του λειτουργικού μαζί, δεν έχει νόημα, οπότε θα το πάω σ'αυτούς.

Το θέμα είναι ότι το antivirus μου το πρότεινε ο πωλητής που μου έδωσε και το λάπτοπ να το πάρω. Λέτε να ισχύσει η εγγύηση ή θα πληρώσω για το format?

Δημοσ.

Sta multirama Laptop synhtizoun na mhn dinoun mazi kai to leitourgiko giati etsi rixnoun thn tinh, eksallou 8 stous 10 bazoun leitourgiko xwris na to agorazoun...

Δημοσ.

Για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί ακόμα κ για παιχνίδια προτιμούν μερικοί λαπτοπς, νομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να έχεις ένα ωραίο μαζεμένο, ελαφρύ (πλέον) 17ρι λαπτοπ που να κάνει τα πάντα, γρήγορα, ΑΘΟΡΥΒΑ, να μην πιάνει πολύ χώρο, να μπορείς να το πάρεις στο εξοχικό σου, να το ανοίξεις κ στο καράβι αν θες, να το πετάξεις στο πίσω κάθισμα, να το στήσεις στο σαλόνι, να το πας σε ένα φιλικό σπίτι κλπ. Αλλά ακόμα κ πουθενά να μην ταξιδέψουν, είναι πολύ ομορφότερα κ πολύ πιο βολικά μηχανάκια απο τα τέρατα, δύστροπα desktops που απαιτούν τη συνεχή προσοχή σου σαν ναζιάρα γκόμενα. Απλά το χόμπυ είναι πολύ ακριβό. Κ μόνο, πάντως, η εικόνα του λάπτοπ πάνω σε ένα γραφείο σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Καλορίζικο το εργαλείο σε όσους το πήραν. Περιμένουμε εντυπώσεις, κάνα benchmark αν γίνεται κλπ.

Δημοσ.
Για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί ακόμα κ για παιχνίδια προτιμούν μερικοί λαπτοπς, νομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να έχεις ένα ωραίο μαζεμένο, ελαφρύ (πλέον) 17ρι λαπτοπ που να κάνει τα πάντα, γρήγορα, ΑΘΟΡΥΒΑ, να μην πιάνει πολύ χώρο, να μπορείς να το πάρεις στο εξοχικό σου, να το ανοίξεις κ στο καράβι αν θες, να το πετάξεις στο πίσω κάθισμα, να το στήσεις στο σαλόνι, να το πας σε ένα φιλικό σπίτι κλπ. Αλλά ακόμα κ πουθενά να μην ταξιδέψουν, είναι πολύ ομορφότερα κ πολύ πιο βολικά μηχανάκια απο τα τέρατα, δύστροπα desktops που απαιτούν τη συνεχή προσοχή σου σαν ναζιάρα γκόμενα. Απλά το χόμπυ είναι πολύ ακριβό. Κ μόνο, πάντως, η εικόνα του λάπτοπ πάνω σε ένα γραφείο σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Καλορίζικο το εργαλείο σε όσους το πήραν. Περιμένουμε εντυπώσεις, κάνα benchmark αν γίνεται κλπ.

simfono apolita me tin apopsi sou!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Nai paidia pairnoume Laptop gia douleia alla kai ligo games den blaptei...egw akoma kai sto arxaio PII pou eixa sto grafeio tou eixa panw 1tetris gia opote m'epiane h diatesh ;h eixa xrono (spaniws alla yphrxe estw kai 1 arxaio tetris mesa)

Δημοσ.

νομιζω πως οι εταιριες θελοντας να μεγιστοποιησουν τα κερδη τους ,βαζουν ταμπελες στα προιοντα τους,bussiness laptops π.χ και λοιπες μα#@$@ες για να παραπλανουν τον κοσμο....αν καποιος διαφωνει,ας μου πει παρακαλω γιατι να δωσω 1700+ ευρω για να παρω ενα λαπτοπ δηθεν bussiness,με προτσεσσορα ηδη ξεπερασμενο,με αστεια καρτα γραφικων ,και ενα χρονο ΜΟΝΟ εγγυηση και οχι αυτον που τελικα πηρα με 1200 ,me santa rosa,nvidia 8600M GT ,965GM chipset Intel,801.11n Wi-Fi,bluetooth,camera 2mp,fingerprint reader(το οποιο για οσους ενδιαφερονται ,παρα της αρχικες μου επιφυλαξεις,σας διαβεβαιωνω πως δουλευει τελεια,με μηδενικα σφαλματα,και συνοδευεται απο αριστο λογισμικο),ακομη με intel ronson module ,smart face regognition!!(nai,nai)2048 ddr2 ram,1600sata hdd,2.8kg kai 1ora kai 31αυτονομια με flight simulator sta full! +++ dx10 support! και 3ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!

ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ MULTIMEDIA LAPTOP....GAMERS LAPTOP...BUSSINESS LAPTOP...KLP....

οταν αγορασα προτζεκτορα αντιμετωπισα το ιδιο ψευτοδιλλημα τον εταιριων για τα προιοντα αυτα,με παρεμφερεις χαρακτηρισμους βλεπε bussiness projector.home cinema projector klp,και τελικα κατεληξα σε ενα προιον που τα κανει πολυ καλα ολα σε σχεση με την τιμη του(Infocus X3)

MHN ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ....οκ ισως μονο λιγο αν αφορα ηλ.σκουπες η πλυντηρια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...