vigor83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Γίνεται το σώσε με τις παραγγελίες για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Εγώ το έχω παραγγείλει από 13 Ιουλίου και ακόμα το περιμένω!!! Να ρωτήσω κάτι τους ευτυχείς κατόχους! Αν διάβασα καλά στο review του CNET λέει ότι δεν έχει volume controls. Αληθεύει αυτό? Δηλαδή ο μόνος τρόπος να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου είναι μέσα από τα windows???
vigor83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Επιτέλους αύριο παραλαμβάνω το δικό μου laptop! Τσάντα μεταφοράς πρέπει να αγοράσω μόνος μου ή θα μου δώσουν? Μάλλον το πρώτο ε?
nobleman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Προσπάθησε να τους πείσεις, μου το έδωσαν δώρο... φτηνό αλλά οκ...
dedicatedgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 se sigrish me toshiba othonh h othonh tou multirama eskise.... poli kalo mixanima alla an mou prosefere afta ta xaraktiristika ena lg me 1500 euro tha eperna to lg....
vigor83 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μάγκες έχω ένα απίστευτο πρόβλημα! Όταν κάνω boot με το cd των XP, αφού φορτώσει τα αρχικά, μου πετάει μια μπλε οθόνη που λέει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η εγκατάσταση κι εκεί κολλάει! Δεν με αφήνει καν να προχωρήσω ούτε να πατήσω τίτοτα (ούτε πχ μου λέει ότι δεν εντόπισε σκληρό δίσκο). Αυτό συμβαίνει είτε το AHCI στο bios είναι enabled είτε είναι disabled! Επίσης δοκίμασα live cd από ubuntu και δεν φτάνει ούτε στο γραφικό περιβάλλον, ενώ από μια άλλη διανομή μπήκε κανονικά στο KDE αλλά δεν είχε εντοπίσει σκληρό δίσκο! Να σημειώσω ότι όταν κάνω boot με το recovery dvd των vista μου βρίσκει κανονικά τον σκληρό. Έχετε καμία ιδέα? Πάω να τρελαθώ!!!
vigor83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ΕΛΕΟΣ!!! Τελικά το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα δισκάκι windows με ενσωματωμένο SP2! Το δικό μου δεν το είχε, θα το έβαζα μετά την εγκατάσταση. Κρίμα τα 15e για έλεγχο μηχανήματος και η ταλαιπωρία. Τουλάχιστον όποιος το διαβάσει να μην την πατήσει.
vigor83 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Είμαι ο μόνος στον οποίο το touchpad δεν κάνει vertical scroll στα ΧΡ, δηλαδή δεν εξομοιώνει την ροδέλα του mouse? Συμβαίνει και σε εσάς? Στα vista το κάνει κανονικά.
@topos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 To πηρε ενας φιλος υστερα απο συσταση μου... Το μηχανημα εχει κορυφαια εγγυηση(3χρονια),αρκετα εως πολυ καλα χαρακτηριστικα: ram/cpu/vga/πλατφορμα/διαρκεια μπαταριας/εκλυομενη θερμοτητα, εκτος απο την μετρια οθονη και τη κακη(ιδια με πολυ φτηνα hp) ποιοτητα κατασκευης.
cxmgp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Συμφωνο απολυτα. Να δουμε τι θα λεει και το laptop του eshop TFT 15.4'',INTEL CORE2 DUO T7300,2048MB DDR2,HDD 160GB,NVIDIA GF8600 256MB,DVD-RW,INTEL 4965 WI-FI 999euro, λογικα χωρις λειτουργικο και 1 χρονο εγγυηση http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.909149 (τωρα πρεπει να το προσθεσανε, καθως δεν αναφερουν καθολου λεπτομερειες και photos)
cxmgp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 και αυτο ειναι πολλυ καλο μηπως γνωριζεις τι barebone φορανε ;;
furious99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 μηπως γνωριζεις τι barebone φορανε ;; http://www.hasee.com/en/index.html (2η εταιρεία κατασκευής H/Y στην Taiwan)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα