Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα ξαναβάζεις αλλά θα χρειαστεί να κατεβάσεις όλους τους drivers απο το marasst μιας που το cd με τα drivers που πήρα απο το multirama έχει μόνο για 64άρι...αν εσείς έχετε για 32άρι είστε τυχεροί...

Εχω χωρίσει το σκληρό σε δύο partition και έχω και τα xp και τα vista, η ερώτηση είναι αν υπάρχει εφαρμογή ώστε να αλλάζω λειτουργικό χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνηση όπως τώρα, λοιπόν;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Σε ό,τι αφορά στη δική σου ερώτηση, από όσο μπορώ να γνωρίζω δυστυχώς δεν γίνεται να αλλάξεις λειτουργικό χωρίς επανεκκίνηση.

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ' αρχάς χαιρετώ την πολύ όμορφη παρέα! Λέω να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πήγα και το είδα και οπωσδήποτε στα αρνητικά του είναι το ντιζάιν. Το τόπικ είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας στα εξής:

1) Το θέλω κυρίως για επεξεργασία βίντεο και όχι για παιχνίδια. Τί λέει σε αυτόν τον τομέα?

2) Τί ταχύτητα έχει ο σκληρός του? (Βλέπω σε άλλο τόπικ ότι για επεξεργασία βίντεο απαιτείται ταχύτητα 7200rpm)

3) Για επεξεργασία βίντεο είναι καλύτερα να βάλω σβήστα ή ΧΡ?

4) Τί χώρο πιάνουν τα Σβήστα στο σκληρό?

Δημοσ.

Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου και για το μηχανημα τουλαιχστον υποτιθεται οτι σου δινουν 3 χρονια εγγυηση αλλα δεν αναφερουν για ποια μερη του φορητου..

Δημοσ.

το θεμα του ντιζαϊν ειναι υποκειμενικο...σε μενα αρεσει αυτη η διακριτικοτητα και σοβαροτητα του...σε οτι αφορα την αποδοση του συστηματος μια αναγνωση των οσων εχουν ειπωθει..κανει καποιον να βγαλει τα συμπερασματα του...σε θεματα επεξεργασιας βιντεο,παροτι ειμαι τελειως αρχαριος και δεν μπορω να αξιολογησω ..αλλα χρησιμοποιω το magix movie edit pro e11 και παει καλα και σχετικα γρηγορα πιστευω...οποιος γνωριζει κατι παραπανω..ευπροσδεκτος...

Δημοσ.

piga se multirama kai milisa me ipefthino.

3 xronia egiisi=1 full +2 adalaktika.Episkevi se 48 ores.

gia video genika ta laptop den einai oti kalitero....

kalitera kanoniko pc me skliro 10000 strofon.

An epimeneis boreis na laxeis ton skliro tou laptop me enan 7200 strofon.Den xaneis egiisi mou ipan an alaxeis ram i/kai skliro.Vevaia otan tous to pas gia service to pas me ta arxika exartimata.

Genika pistevo pos afti tin periodo einai i kalteri protasi tis agoras se afta ta xrimata.

ti programata skopeveis na xrisimopoiiseis gia video?

Δημοσ.

gia video genika ta laptop den einai oti kalitero....

ti programata skopeveis na xrisimopoiiseis gia video?

Θέλω να κάνω μοντάζ για προσωπική χρήση αλλά με καλό αποτέλεσμα. Οπότε μάλλον μιλάμε για πρεμιέρ.

Με προβλημάτισες τώρα... τελικά στις πόσες στροφές είναι ο σκληρός του συγκεκριμένου λαπτοπ?

Δημοσ.
Θέλω να κάνω μοντάζ για προσωπική χρήση αλλά με καλό αποτέλεσμα. Οπότε μάλλον μιλάμε για πρεμιέρ.

Με προβλημάτισες τώρα... τελικά στις πόσες στροφές είναι ο σκληρός του συγκεκριμένου λαπτοπ?

To premier ap'oti xero xrisimopoiei cpu gia render ktl.Opote pistevo pos i cpu kai ta 2 gb ram tha einai ok.

to sigekrimeno laptop opos ta perisotera exei stis 5200 strofes.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι οντος το premier χρησιμοποιει τον επεξεργαστη για αυτην την λειτουργια

Δημοσ.

to pire enas filos kai tou to anavathmizo ta software ktl.

Exo omos to exeis provlima.to dvdr tou kolaei kai de diavazei dvd pou tou vazo oute vlepei afta pou tou vazo na grapsei.

ti borei na paizei?

iparxei pouthena alo firmware?

Δημοσ.
distixos den exei.

mipos ftiaxei me bios update?

pos ginetai?

πηγαινετο στα multirama να στο φτιαξουν.

Για firmware κοιταξε με το nero τι μαρκα ειναι το dvdr σου, και ψαξε στο ιντερνετ στο ιντερνετ για firmware update της συγκεκριμενης μαρκας. Πρεπει ομως να το πας στα multirama πριν το κανεις αυτο

Δημοσ.

Αν ειναι τελικα αξιοπιστο μηχανημα με εγγυηση και σερβις αξιζει τον κοπο, το ωραιο ειναι οτι το κουτι του ειναι τυποποιημενο και ελπιζω οτι τουλαχιστον θα κατανεμει σωστα την θερμοκρασια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...