Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω εβαλα lara croft legend το hitman 3 & τον πριγκηπα της περσιας για δοκιμη & δεν παιζει κανενα

Πηγα στα multrirama & ρωτησα αν μπορουν να μου βαλουν τα XP τα δικα μου

Θελουν 40 ευρω για φορματ & αν τα παιρνει το λαπτοπ

καμια ιδεα?

Τελικα τα παιζει τα παιχνιδια.Λαθος δικο μου ηταν.

Ολα καλα

Δημοσ.
συγνωμη,σου πουλησαν λαπτοπ με τα windows περασμενα αλλα δεν σου εδωσαν το σιντι; αυτο δεν ειναι παρανομο;

1η φορα το ακουω

οτι και να παρεις

πισι-λαπτοπ στα δινουν κανονικα

δηλαδη τα τοσιμπα-ασερ-σονυ κλπ δεν δινουν backup?

το λειτουργικο;

αυτα ειναι αυθαιρεσιες και τσιπιες του μουλτιραμα και να πας και να τα απαιτησεις

Ένα dvd ανάκτησης μου έδωσαν...

Δημοσ.

Σε πολλά λάπτοπς δεν παίρνεις windows cd αλλά ένα cd ανάκτησης που σου επαναφέρει το λάπτοπ στην αρχική του κατάσταση φορτώνοντας ένα image file που συνήθως βρίσκεται σε κρυφό (ή μη) partition του δίσκου.

Δημοσ.

Προσπαθώ να βάλω τα drivers για τα vista στο δεύτερο partition απο το cd που πήρα απο το multirama και μου λέει οτι είναι για 64 και σταματάει, όπως επίσης και στο marasst λέει οτι κάνουν για 32/64, κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

Λίγες μέρες έχω το λάπτοπ στα χέρια μου και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος απο Ποιότητα, Λειτουργικότητα , επιδόσεις , αθόρυβη λειτουργία,θερμοκρασίες,μπαταρία! Είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος και ευχαριστώ όλα τα παιδιά απο εδώ μέσα(falcon,giannisgt, cloud και οι υπόλοιποι) που με βοήθησαν στην επιλογή μου και ήταν όλα όπως μου τα ανέφεραν σχετικά με το λάπτοπ!

Οτι παιχνίδι και αν έχω βάλει παιζει άνετα στα vista.Το tomb raider legend επίσης πολύ άνετα αλλα και fear κλπ

Το μόνο παιχνίδι που δέν κατάφερα να τρέξω ήταν το Dark Messiah of might & magic αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν το έψαξα πολύ μήπως έχει βγεί κάποιο c***k/patch για τα Vista...Το έχει τρέξει κανείς ?

Γενικά πάντως δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής και το dvd διαβάζει και γράφει μια χαρά.

Εχει προσπαθήσει κανείς να βγάλει το σήμα τής multirama απο τήν πρόσοψη μήπως και βάλουμε κανενα της complal ή κάτι άλλο ??

Δημοσ.

Καλοριζικο Roben και καλη διασκεδαση !Προτεινω να βαλεις το notebook hardware control για καλυτερη διαχειρηση των πληροφοριων του συστηματος(μπαταρια κλπ)ξερεις ειναι απολαυση να εισαι στο στη παραλια,να εχεις το συστημα μπροστα σου ,να κανεις οτι θελεις (παιχνιδια ,ιντερνετ κλπ) και να βλεπεις στο notebook hardware control τρελο υπολοιπο μπαταριας !προκαλεις το φθονο των αλλων γυρο σου!χιχι!

Δημοσ.
Καλοριζικο Roben και καλη διασκεδαση !Προτεινω να βαλεις το notebook hardware control για καλυτερη διαχειρηση των πληροφοριων του συστηματος(μπαταρια κλπ)ξερεις ειναι απολαυση να εισαι στο στη παραλια,να εχεις το συστημα μπροστα σου ,να κανεις οτι θελεις (παιχνιδια ,ιντερνετ κλπ) και να βλεπεις στο notebook hardware control τρελο υπολοιπο μπαταριας !προκαλεις το φθονο των αλλων γυρο σου!χιχι!

Πού το βρίσκουμε αυτό βρε falcon?

Δημοσ.
Δηλαδή εάν σβήσεις τα vista δεν υπάρχει τρόπος να τα ξαναβάλεις??? Αφού τα έχουμε πληρώσει!!!

Τα ξαναβάζεις αλλά θα χρειαστεί να κατεβάσεις όλους τους drivers απο το marasst μιας που το cd με τα drivers που πήρα απο το multirama έχει μόνο για 64άρι...αν εσείς έχετε για 32άρι είστε τυχεροί...

Εχω χωρίσει το σκληρό σε δύο partition και έχω και τα xp και τα vista, η ερώτηση είναι αν υπάρχει εφαρμογή ώστε να αλλάζω λειτουργικό χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνηση όπως τώρα, λοιπόν;

Δημοσ.

kalispera,

endiaferete enas filos mou gia to sigekrimeno laptop.

ithela na diefkriniso ta exeis an thelete:

-To multirama apo service ti leei?einai opos plaisio pou sto ftiaxnoun grigora kai sou alazoun efkola adalaktika?H to stelnoun piso stin kina?

-Borei kaneis na alaxei mnimes i skliro disko xoris na xasei tin egiisi?

-To na valei kaneis xp den epireazei tin egiisi?

-I othoni se sxesi me vaio kai turbo x ti leei?

-Poso anamoni exei sinithos i paragelia gia to sigegkrimeno laptop.

-o skliros pou dinoun se poses strofe einai?

sas efxaristo poli!

Δημοσ.

Το χρειάστηκα εγώ το service καθώς είχε ένα προβλημα το dvd και το πήγα στην Λ.Βουλιαγμένης στο Support Plus γιατί στη Στουρνάρη δεν είχαν ανταλλακτικό και χωρίς να το ελέγξει μου το αντικατέστησε αμέσως.

Το να βάλει κανείς XP δεν επηρεάζει την εγγύηση γιατί είναι software και όχι hardware.

O σκληρός είναι στις 5400rpm.

Δημοσ.
Eυχαριστώ, καλορίζικο και σε σένα! Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει ξανά format και δεν ξέρω σε λαπτοπ και αφού δεν έχει και το CD του λειτουργικού μαζί, δεν έχει νόημα, οπότε θα το πάω σ'αυτούς.

Το θέμα είναι ότι το antivirus μου το πρότεινε ο πωλητής που μου έδωσε και το λάπτοπ να το πάρω. Λέτε να ισχύσει η εγγύηση ή θα πληρώσω για το format?

Όχι, δεν καλύπτεται απο την εγγυηση το format, η εγγυηση καλύπτει μόνο τα μηχανικά μερη του Η/Υ. Άν θές μονο format κοστιζει 40Ε αν θες και backup τοτε παμε συνολο στα 60.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...