Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα το δικό μου FL-G 7300 και μου είπαν ότι η διαφορά στην τιμή εάν δεν θέλω τα vista είναι μόνο 50 ευρώ και όχι 119 που κοστίζουν τα vista home premium. Παρότι θα τα ξηλώσω με το που θα το πάρω, είπα τελικά να μου τα βάλουν γιατί θεωρώ ότι 50 ευρώ για αυθεντικά windows είναι καλά.

Κάτι μου εξηγούσε ότι κοστίζουν μόνο τόσο, λόγω του ότι είναι για το συγκεκριμένο μηχάνημα και δεν μπαίνουν σε άλλο και κάτι τέτοια. Κρίμα.

Δημοσ.

Εγω σημερα παρελαβα το δικο μου μετα απο 3 εβδομαδες.

Πηγα να βαλω ενα παιχνιδι αλλα δεν το παιζει γιατι δεν ειναι αυθεντικο.

Αν εγκαταστησω τα ΧΡ (τα αυθεντικα)μπορω να επιλεγω να παιζονται μεσω ΧΡ?Ξερει καποιος να μου πει?

Δημοσ.
Eγώ φίλε έβαλα το PRO αντιγραφή και το παίζει μια χαρά...

Εγω εβαλα lara croft legend το hitman 3 & τον πριγκηπα της περσιας για δοκιμη & δεν παιζει κανενα

Πηγα στα multrirama & ρωτησα αν μπορουν να μου βαλουν τα XP τα δικα μου

Θελουν 40 ευρω για φορματ & αν τα παιρνει το λαπτοπ

καμια ιδεα?

Δημοσ.
Εγω εβαλα lara croft legend το hitman 3 & τον πριγκηπα της περσιας για δοκιμη & δεν παιζει κανενα

Πηγα στα multrirama & ρωτησα αν μπορουν να μου βαλουν τα XP τα δικα μου

Θελουν 40 ευρω για φορματ & αν τα παιρνει το λαπτοπ

καμια ιδεα?

Nαι κι εμένα 40 μου είχαν πει. Και όταν ήμουν εκεί ήταν ένας που έκανε το ίδιο και με παρότρυνε να το κάνω, αλλά ένας υπάλληλος με αποθάρρυνε με τη δικαιολογία ότι δεν είναι ο βασικός μου και ότι σε ένα χρόνο όλα σε vista θα επικεντρώνονται.

Δημοσ.
Nαι κι εμένα 40 μου είχαν πει. Και όταν ήμουν εκεί ήταν ένας που έκανε το ίδιο και με παρότρυνε να το κάνω, αλλά ένας υπάλληλος με αποθάρρυνε με τη δικαιολογία ότι δεν είναι ο βασικός μου και ότι σε ένα χρόνο όλα σε vista θα επικεντρώνονται.

Με το λαπτοπ δινουν & το cd με τα vista.Οποτε μπορουν να ξαναμπουν

Ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Φίλος πάντως που είχε πάρει TurboX πριν κανα μήνα, του έδωσαν κανονικά και CD απο τα Vista. Τι πάει να πει "είναι πολιτική της Μicrosoft"? Απο την στιγμή που τα πληρώνεις και είναι μέσα στην τιμή, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν CD.

Δημοσ.
δεν γινεσαι καθολου κουραστικος...μπαινεις στο bios και μετα advanced ---AHCI configuration -----disabled--save and exit...και αυτο ηταν...

Μετά πρέπει να ξαναγίνει enable το AHCI configuration?

Δημοσ.
Μετά πρέπει να ξαναγίνει enable το AHCI configuration?

-------------------------------------------------------------------------

oxi..paramenei disable....xoris na epireazei katholou tin sata taxitita tou sklirou sta xp...

Δημοσ.

συγνωμη,σου πουλησαν λαπτοπ με τα windows περασμενα αλλα δεν σου εδωσαν το σιντι; αυτο δεν ειναι παρανομο;

1η φορα το ακουω

οτι και να παρεις

πισι-λαπτοπ στα δινουν κανονικα

δηλαδη τα τοσιμπα-ασερ-σονυ κλπ δεν δινουν backup?

το λειτουργικο;

αυτα ειναι αυθαιρεσιες και τσιπιες του μουλτιραμα και να πας και να τα απαιτησεις

Δημοσ.

Εβαλα όλα τα drives απο το marasst αλλά δεν εγκαταστάθηκε το 6.14.10.4820 το οποίο στο set up του λέει για intel graphics media accelerator driver installer όπου όταν το τρέχω μου βγάζει σφάλμα και λέει οτι το συγκεκριμένο σύστημα δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση του λογισμικού...

Συνέβει κάτι παρόμοιο σε σένα;

6g2ycug.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...