vigor83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δυστυχως σε εμενα τα xp pro sp2 en bootable ΔΕΝ εβλεπαν σκληρο με αποτελεσμα την απενεργοιηση του σατα απο bios..και κανενα απολυτως προβλημα.... Sorry αν γίνομαι κουραστικός, αλλά πώς γίνεται να απενεργοποιείς το sata μέσα από το bios και να σου βλέπει μετά τον δίσκο?
falcon20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δεν γινεσαι καθολου κουραστικος...μπαινεις στο bios και μετα advanced ---AHCI configuration -----disabled--save and exit...και αυτο ηταν... η μπαταρια ειναι SANYO PA3465U Li-I Full Charge Capacity : 79920 mWh και μεχρι τωρα αποδιδει εξαιρετικα....#$(ΜΟΛΙΣ!!!!ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!!!Μιλωντας για μπαταριες....)η ΔΕΗ να ναι καλα ..μου την κραταει σε φορμα!!! Υ.Γ ρε παιδια σημερα μας εχουν αλλαξει τα φωτα στο Ν.Ηρακλειο....καθε 2ωρες διακοπη γ@μ&το!!
Roben Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δυστυχως σε εμενα τα xp pro sp2 en bootable ΔΕΝ εβλεπαν σκληρο με αποτελεσμα την απενεργοιηση του σατα απο bios..και κανενα απολυτως προβλημα....το aquamark δινει 75.458....η μπαταρια είναι 9 cell και προεξέχει λίγο απο πίσω,αλλα ειναι η μεγαλυτερης διαρκειας μπαταρια,που ειχα σε λαπτοπ...1ωρα και 49 flight sim 2004 sta full ola,και 3ωρες και 44λεπτα σε εφαρμογες γραφειου.... Πολύ καλα νέα για την μπαταρία. Είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε μπαταρία φορητού...Να σαι καλά ρε falcon για την ενημέρωση.. 75.458 στο Aquamark είναι πολύ καλό σκόρ.(αν σκεφτούμε και την μνήμη που έχουν βάλει πάνω οι απιστευτοι της Multirama.. 533Mhz...:evil:) Αυτό βέβαια θα έχει να κάνει κυρίως στο cpu σκόρ και όχι στο gfx.. Σε έχουμε τρελάνει ρε Falcon αλλά αν μπορείς για δώσε ξεχωριστά αποτελέσματα Gfx-cpu στο Aquamark , που σου έκαναν σύνολο 75.458 , ετσι απλά και μόνο για να δούμε αν είναι απτην όντως χαμηλή σε ταχύτητα μνήμη αφου στο εξωτερικό φτανουν πάνω απο 80.000 τα Compal ifl90. \το πιό πιθανό είναι να είναι απτη μνήμη η οποία αναβαθμίζεται έυκολα σε 667 με 80euro-δείτε http://www.hardshop.gr
chrismasgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δεν καταλαβαίνω κάτι. Το laptop δεν είναι buld to order?Δεν μπορείς να βάλεις όση μνήμη και ότι μνήμη σε MHz εννοώ θέλεις στην παραγγελία;
Roben Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ναι στο εξωτερικό ... Στην ελλάδα το φέρνει η multirama και βάζει πάνω 533mhz δυστηχώς...
chrismasgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Στο multirama δεν μπορείς να πεις εγώ θέλω 667 αντί 553;
Roben Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω ρε γαμώτο... δεν νομίζω πάντως να γίνεται αυτό. Αυτοι το δίνουν το λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά : http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=129590 Κάποιος βέβαια χρήστης πιο πάνω είπε οτι ένας πωλητής στη Στουρναρη του είπε οτι μπορεί χωρίς Vista να του έρθει πιο φθηνά το μοντέλο... Τώρα αν δεν ήταν της Multirama αυτος και ήταν αλλής εταιρείας ή αυτόνομος ίσως μπορεί να κάνει και άλλες αλλαγές ... Ας μας πεί ο φίλος.
falcon20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 λοιπον ξαναετρεξα το Aquamark και τωρα 85.377 με gfx14.091 kai cpu 10.830!!!!-den eixa rithisei sosta to aquamark stin analisi 1280x800...
Roben Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ποποπο ... πεταει 85.377!!! απιστευτο σκορ ρε falcon ... δες εδώ διαφορά απο Acer και με 667 μνήμη ο acer !! : http://www.ferra.ru/online/mobilis/s27047/page-4/ Το λαπτοπι πετάει κολλητε ... που λέει και στο σκαι ο μιθρι
vigor83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κάποιος βέβαια χρήστης πιο πάνω είπε οτι ένας πωλητής στη Στουρναρη του είπε οτι μπορεί χωρίς Vista να του έρθει πιο φθηνά το μοντέλο... Τώρα αν δεν ήταν της Multirama αυτος και ήταν αλλής εταιρείας ή αυτόνομος ίσως μπορεί να κάνει και άλλες αλλαγές ... Ας μας πεί ο φίλος. Εγώ ρώτησα και πράγματι μου είπε ότι μπορώ να το παραγγείλω χωρίς vista και ότι η μείωση στην τιμή θα είναι περίπου 120ε (πράγματι 119ε κοστίζουν). Ελπίζω να μην μου έλεγε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι. Πάντως όταν θα πάω για την παραγγελία θα ρωτήσω αν γίνεται να μου βάλουν και μνήμη στα 667 αντί για 533.
nicker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Epeidh to topic einai gia ta multirama laptop eipa na min anoiksw allo topic.Exw megalo provlima. Agorasa prin merikes vdomades autohttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=128914 Exw kanei egatastasi to pro evolution 6 kai akomi kai sta low grafika tremei i othoni kai den to paizei kala. kai einai paixnidi me xamiles apaitiseis sxetika.miposftaiei o driver tis kartas?thelei ananeosi?kai otan ksekinane ta windows kai allazei i eikona kamia fora tremei ligo i othoni. allaksa tis rithmiseis tis cpu se ipsiles epidoseis kai pali tipota. Opoios mporei as me voithisei giati eimai apogoiteumenos.
falcon20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 μην απογοητευσαι ,απλα μην ζητας απο ενα ενσωματωμενο υποσυστημα γραφικων (Shared up to 256MB)να παιζει παιχνιδια!δοκιμασε τελευταιους drivers και φυσικα εαν τρεχεις τα σβηστα τοτε η κατασταση επιδεινωνεται!επιπλεον θα μπορουσες να εγκαταστησεις εναν memory optimizer (π.χ Tune up 2007)ωστε να διατηρει οσο μπορει μεγαλυτερα ποσα διαθεσιμης μνημης ελευθερα για πιο ομαλη εικονα στο pro..
nicker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 den exo tetoies apitiseis..alla otan tremei i othoni akomi kai sto pro pou den exei treles apaitiseis(kai sta low grafika) kati den paei kala.mporei na einai thema ton vista kai ton drivers genikotera..
Roben Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 φίλε μου nicker συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλα η κάρτα γραφικών του συγκεκριμένου λάπτοπ που αγόρασες είναι απαγορευτική για παιχνίδια... Αυτά τα ψάχνουνε πρίν και όχι κατόποιν εορτής... αν θέλεις λάπτοπ για παιχνίδια ελέγχεις την κάρτα γραφικών πρίν το πάρεις... Κάνε ότι μπορείς με drivers κλπ μηπως και καταφέρεις να παίξεις κανένα προ... συγνώμη που τα λέω έτσι ωμά αλλα έτσι είναι τα πράγματα.. Για όλα τα άλλα εντάξει είσαι , για παιχνίδια όμως μήν περιμένεις πολλά και κάνε στροφή προς παλαιότερα με λιγότερες απαιτήσεις.. p.s.: έχεις και vista με 1024 ram.. κάνε ότι σου είπε ο falcon και αν μπορείς βάλε Xp..
CloudConnected Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ΧP αυτή τη στιγμή... 40 ευρώ θα δώσεις και θα πεις και χαλάλι... Εγώ στο λάπτοπ με τα vista έχω δεινοπαθήσει... Όσο για την κάρτα, εκεί φταις λιγάκι... Έπρεπε να πάρεις λίγο καλύτερη... Παιδιά, αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με την ανάγνωση DVD στο 7300?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα