Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Εμένα όταν πατάω τα αφής wow video αλλάζει η φωτεινότητα(για φώτο, normal, theater,κλπ) για audio έχει pop, flat κλπ. ο φάκελος μου ανοίγει το office 2007 και το διπλανό τον explorer, νομίζω αυτές είναι οι λειτουργείες τους...

2. Δεν έχω γράψει ακόμα αλλά λέει DVD+R DL και DVD-MULTI RECORDER

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To να το συνδέσεις είναι πραγματικά γελοίο αν δεις τα Video του Γιάννη.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι παρατηρώ διάφορα προβλήματα με το dvd. Δηλαδή πολλές φορές που βάζω ταινία ή κανά άλλο dvd κολλάει τελείως ο υπολογιστής. Δεν ξέρω αν φταίει το ο οπτικός δίσκος ή τα SVista...

Δημοσ.

cloud συνεχίζει να διαβαζει το DVD όταν κολάει ή σταματάει ? ? το λαμπάκι του δηλαδή αναβοσβήνει /είναι αναμένο ?

έχει κανείς άλλος κάνα παρόμοιο προβλημα με το DVD ?

p.s.: cloud ποιό μοντέλο έχεις με τον 7100 ή 7300 ? η μπαταρία σου είναι 9cell ?

Δημοσ.

Τον 7300

Και καλά το διαβάζει αλλά τσαντίζομαι και το βγάζω. Τι να σου πω... Πότε αναβοσβήνει, πότε όχι. Μια άλλη φορά είχα μέσα ένα dvd και δεν μου το εμφάνιζε στο "Υπολογιστής μου". Θα σου πω το βράδυ νεώτερα γιατί τώρα βιάζομαι.

Δημοσ.

eixa mikrokollimata me to dvd otan eixa ta svisa tin proti ora pou to pira..amesos meta me to perasma ton xp kai mexri simera to dvd leitourgei upodeigmatika kai teleios aprovlimatista kai fusika polu taxutera....

Δημοσ.

Χαιρετώ την πολύ ωραία παρέα!

Σκέφτομαι εδώ και λίγες μέρες να αγοράσω το συγκεκριμένο laptop και με μια αναζήτηση έπεσα στο forum σας! Μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα το παραγγείλλω. Αλήθεια πόσο περίπου κάνουν για να στο φέρουν?

Ρώτησα έναν πωλητή στην Στουρνάρη και μου είπε ότι μπορούν να μου το δώσουν χωρίς (s)vista και θα γλυτώσω 119 ευρώ, δηλαδή θα μου έρθει 1080. Φίλε falcon εσύ που έχεις περάσει XP αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα? Μήπως πχ θέλει να έχω σε CD κάποιον driver για SATA προκειμένου να ξεκινήσει το installation? Δουλεύουν όλα στα XP (πχ το fingerprint)?

Τους drivers τους βάζουν σε ένα ξεχωριστό partition και από εκεί μπορώ να τους γράψω σε CD?

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές πρώτο μου post, αλλά πραγματικά με ενδιαφέρουν αυτές οι πληροφορίες μιας και τα vista μου είναι παντελώς άχρηστα και δεν θέλω να τα πληρώσω κερατιάτικα. Δουλεύω κυρίως σε linux (που δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο μηχάνημα) και έχω τα XP σαν backup για εξειδικευμένες εφαρμογές.

Δημοσ.
Χαιρετώ την πολύ ωραία παρέα!

Σκέφτομαι εδώ και λίγες μέρες να αγοράσω το συγκεκριμένο laptop και με μια αναζήτηση έπεσα στο forum σας! Μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα το παραγγείλλω. Αλήθεια πόσο περίπου κάνουν για να στο φέρουν?

Ρώτησα έναν πωλητή στην Στουρνάρη και μου είπε ότι μπορούν να μου το δώσουν χωρίς (s)vista και θα γλυτώσω 119 ευρώ, δηλαδή θα μου έρθει 1080. Φίλε falcon εσύ που έχεις περάσει XP αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα? Μήπως πχ θέλει να έχω σε CD κάποιον driver για SATA προκειμένου να ξεκινήσει το installation? Δουλεύουν όλα στα XP (πχ το fingerprint)?

Τους drivers τους βάζουν σε ένα ξεχωριστό partition και από εκεί μπορώ να τους γράψω σε CD?

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές πρώτο μου post, αλλά πραγματικά με ενδιαφέρουν αυτές οι πληροφορίες μιας και τα vista μου είναι παντελώς άχρηστα και δεν θέλω να τα πληρώσω κερατιάτικα. Δουλεύω κυρίως σε linux (που δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο μηχάνημα) και έχω τα XP σαν backup για εξειδικευμένες εφαρμογές.

------------------------------------------------------------------0

Μην ανχωνεσαι για την εγατασταση των εξ-πι...απλα μπαινεις στο BIOS και απενεργοποιησεις το σατα..και κανεις εγκατασταση με bootable cd.στα xp δουλευουν ΟΛΑ με τους αντιστοιχους οδηγους...το fingerprint ειναι αλλαθανστο σε μενα και με εχει εντυπωσιασει.(ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ στοιβαδας του δερματος στο σημειο διοτι δεν θα σας αναγνωριζει!γιαυτο βαλτε αποτυπωματα δεικτη ,παραμεσου και μεσου και απο τα δυο χερια!--ειναι παντως εντυπωσιακο το βιομετρικο αυτο συστηματακι! )...ειτε με το ενα η το αλλο os..ναι οι οδηγοι ειναι σε ξεχωριστο partition ...για linux πραγματικα δεν εχω ιδεα πως θα ανταποκριθει το μηχανημα....ελπιζω να μην εχεις προβληματα..και ενημερωσε μας εαν μπορεις σχετικα...καλοριζικο !

Δημοσ.
Μην ανχωνεσαι για την εγατασταση των εξ-πι...απλα μπαινεις στο BIOS και απενεργοποιησεις το σατα..και κανεις εγκατασταση με bootable cd.στα xp δουλευουν ΟΛΑ με τους αντιστοιχους οδηγους...

Εχμ.. Την εγκατάσταση των xp θα την κάνω από bootable cd αλλά αν απενεργοποιήσω το sata από το bios, πώς θα εντοπίσει τον σκληρό για να τα βάλει? :???:

Όταν λες τους αντίστοιχους οδηγούς, εννοείς ότι πρέπει να ψάξω στο νετ για να τους βρω, ή θα μου κάνουν αυτοί που θα μου βάλουν στο ξεχωριστό partition?

Δημοσ.

falcon η μπαταρία είναι 9 cell όπως λέει στο site , και προεξέχει λίγο απο πίσω ??

Εάν έχεις χρόνο ρε φίλε τρέξε και ένα aquamark.Mπορείς να το βρείς εδώ :

http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/AquaMark.shtml

και εγώ μάλλον για xp πάω αμέσως όταν το παραλάβω..Τα vista δεν στα δίνουν σε cd/dvd σε πετίπτωση που θέλεις να τα ξαναπεράσεις ε?

Δημοσ.

αν εχεις σε σιντι τα windows χρ sp2 τοτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, κανει κανονικα εγκατασταση (σε μενα εκανε)

Δημοσ.
αν εχεις σε σιντι τα windows χρ sp2 τοτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα, κανει κανονικα εγκατασταση (σε μενα εκανε)

Έχω σε cd τα xp χωρίς sp2. Το sp2 το έχω σε ξεχωριστό αρχείο και το περνάω αμέσως μετά την εγκατάσταση. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα εύρεσης του σκληρού.

Δημοσ.

δυστυχως σε εμενα τα xp pro sp2 en bootable ΔΕΝ εβλεπαν σκληρο με αποτελεσμα την απενεργοιηση του σατα απο bios..και κανενα απολυτως προβλημα....το aquamark δινει 75.458....

η μπαταρια είναι 9 cell και προεξέχει λίγο απο πίσω,αλλα ειναι η μεγαλυτερης διαρκειας μπαταρια,που ειχα σε λαπτοπ...1ωρα και 49 flight sim 2004 sta full ola,και 3ωρες και 44λεπτα σε εφαρμογες γραφειου....

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις σε ένα partition τα xp κ σε ένα άλλο τα vista, ή σε δυο διαφορετικούς δίσκους όπως το κανα κάποια στιγμή κ γω... μέχρι που τα σούταρα γιατί χρειαζόμουν τον αποθηκευτικό χώρο :)

falcon20

απίστευτη μπαταρία. Εμένα δεν βγάζει ούτε μιάμιση ώρα εφαρμογές γραφείου. Για παραπάνω θα πρέπει να απενεργοποιώ δεύτερο δίσκο-κάρτα κλπ κ πάλι άντε να κερδίσω 10 λεπτά. Μήπως αν απενεργοποιήσει κανείς απο device manager κ άλλες συσκευές που δεν χρησιμοποιεί όπως modem, ethenet κλπ να κέρδισει λίγα ακόμα λεπτά εκτός από την γρηγορότερη εκκίνηση ή μπα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...