Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση !!!!

Αναιρώ ότι έχω γράψει σχετικά με το οτι ο acer είναι καλύτερος.

Μπορεί να έχει πολλά στοιχεία όπως έχω αναφέρει για να τον προτιμήσει κανείς αλλα με τα τελευταία δεδομένα(ddr3)... πάω να παραγγείλω τον Multirama και γρήγορα μάλιστα!

Να σται καλά παιδιά..

Δημοσ.
3D mark 06 score :3612 o dikos mou me xp kai T7300, 2048,1280x800,ergostasiakos me atmosfairiko kinitira,mamisio....(xoris overclocking kai istories diladi..xaxa)

Eπειδή κ γω σκέφτομαι να αλλάξω κάποια στιγμή το δικό μου για να πάρω λάπτοπ με dx10 κάρτα, τι γίνεται με αυτή την 8600? Δεν θα πρεπε να έχει πολύ υψηλότερες επιδόσεις ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά; 3612 δεν είναι λίγο για ένα λάπτοπ με απείρως καλύτερο επεξεργαστή από του δικού μου κ κάρτα πολύ ανώτερη θεωρητικά;

Δημοσ.

Ρε συ kirileman εσύ έχεις SLI 7900 ... μας κοροιδεύεις ???

η 8600 είναι λιγο καλύτερη απτην 7600 .. Τι συγκρίνεις τώρα ???

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα ισως εχει δικιο ο κιριλ..

η δικια του νομιζω ειναι καλυτερη..

ο επεξεργαστης δεν νομιζω να παιζει ρολο στη βαθμολογια της καρτας..

Δημοσ.

παρατηρηση:δεν εχετε προσεξει οτι τετοιου ειδους λαπτοπ ( gaming kai kala) σκανε σαν φυστικια ?η ο σκληρος θα καει η η καρτα γραφικων θερμαινεται τοσο πολυ που κανει ρεσταρτ η πεφτει η αποδοση επειδη το μηχανημα ειναι ετοιμο να ψηθει κοκ - απλη παρατηση κανω

Δημοσ.
δεν ξερω αλλα ισως εχει δικιο ο κιριλ..

η δικια του νομιζω ειναι καλυτερη..

ο επεξεργαστης δεν νομιζω να παιζει ρολο στη βαθμολογια της καρτας..

ΡΕ παιδιά μην τρελαίνεστε !!! η 7900 σαφώς είναι καλύτερη απτην 8600 όπως είπα και παραπάνω !!

ΠΟΣΟ μαλλον απο 2χ7900 αφου το παλικάρι έχει SLI 7900..

Και γιαυτο και αναφέρω οτι η 8600 είναι βελτιωμένη έκδοση της 7600 και τίποτα παραπάνω..δεν συγκρίνεται με την 7900 για κανένα λόγο.. Μόνο οι 8800 και 8900 θα συγκρίνονται με την 7900...

Ετσι πάει εδώ και χρόνια στην Nvidia αλλά και στην Ati.. Αυτα είναι δεδομένα.

Οσο αναφορά για τις ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ που αναφέρει ο τελευταίος φίλος δεν έχει παρα να πάει να δεί τις θερμοκρασίες του giannisGt που είναι ακρέτά καλές εώς ΤΕΛΕΙΕΣ.αυτά τα ολίγα...

Δημοσ.

Εμένα η θερμοκρασία δεν είχε ανέβει πάνω απο 51 C όταν είχε καύσωνα(θερμ. δωματίου 33 C), με παιχνίδια δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου, μόνο internet και επεξεργασία video-photo...

Δημοσ.
Ρε συ kirileman εσύ έχεις SLI 7900 ... μας κοροιδεύεις ???

η 8600 είναι λιγο καλύτερη απτην 7600 .. Τι συγκρίνεις τώρα ???

Γιατί να κοροιδέυω ρε συ Roben; Με τη σειρά 8600 δεν έχω ασχοληθεί, καινούρια κάρτα είναι, υπέθεσα ότι θα είναι πιο γρήγορη απο τις 7900 κ μάλιστα σε άλλο τόπικ αν δεν κάνω λάθος μου είπαν που οι κάρτες μου (σε sli) έχουν την απόδοση μια 8600 κ ούτε. Γι'αυτό ρωτάω. Υπάρχει λάπτοπ με 8800; Αυτή λογικά δεν είναι η πιο γρήγορη; (οφτόπικ)

edit. Οκ, απάντησες. Να σημειώσω ότι τα λάπτοπς με κάρτες της σειράς 8 παρουσιάζονται από καταστήματα ως πολύ γρήγορα σε 3d κ είναι λογικό να παρασυρθεί κάποιος αν πάψει να ασχολείται για λίγο καιρό. Οπότε τα αποτελέσματα που δίνετε είναι πολύ χρήσιμα για όλους μας.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο φίλε kirileman.

Πάντως παραμένει μια καλή επιλογή ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΑΠΤΟΠ αναφερόμαστε...

Εσένα το μηχάνημα σου είναι άπιαστο ακόμα αστο.Μήν σε παραμυθιάζουν οτι η 8600 είναι καλύτερη απτη 7900.. και έχεις και SLI.Ελεος...

Οι νέες δέν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα 8700 8800 και εάν βγεί 8900 για λαπτοπ.. όταν βγούν θα δούμε πόσο καλύτερες θα είναι θεωρητικά απτην 7 σειρά... προφανώς το σύστημά σου ως SLI θα συγκρίνεται μόνο με 8800 και μην σου πώ SLI και αυτη...

Δημοσ.

Άρα να περιμένουμε να δούμε τις 8800 ή 8900 κ από άλλες εταιρείες εκτός απο Clevo (τα συγκεκριμένα ζεσταίνονται υπερβολικά ακόμα κ στο πληκτρολόγιο). Thanx.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο...

Μόνο που τα παράπανω των παιδιών είναι compal και δεν ζεσταίνονται απο ότι φαίνεται καθόλου..

Αλλα εσύ με τέτοιο μηχάνημα σαφώς και πρεπει να περιμένεις αρκετά κατα την γνώμη μου. Καλό μεσημέρι σε όλους

Δημοσ.
Ναι έχεις δίκιο...

Μόνο που τα παράπανω των παιδιών είναι compal και δεν ζεσταίνονται απο ότι φαίνεται καθόλου..

To notebook που δίνει το multirama είναι το compal FL90 όμοιο με αυτό εδώ που σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά με μικρότερη RAM. Σκέφτομαι πως για 100 ευρώ αξίζει να πάρω τα 4GB!! Με χαλάει λίγο η μειωμένη εγγύηση αλλά είναι τουλάχιστον on-site.

Δημοσ.

Falcon20 , giannisGT και όποιος άλλος έχει παρει του Multirama.

Λοιπόν επειδή το παράγγειλα το μηχάνημα μετά απο πολύ ψάξιμο και σε εξωτερικά forums αλλα και βέβαια διαβάζοντας και όλα τα δικά σας μηνύματα...

Μονο δυο ερωτησούλες ενημερωτικές :

1)Ολα έρχονται με αποσυνδεμένο το καλώδιο των κουμπιών αφής πανω απτο πληκτρολόγιο ? και πόσο δύσκολο είναι να το συνδέσω ?

2)Οσον αφορά το DVD γράφει dual layer κανονικά ? έχετε γράψει δισκάκια , είναι αξιόπιστο σε ανάγνωση/εγγραφή ?

Οτι άλλες απορίες είχα τις έλυσα και φυσικά για την κάρτα μου απάντησε ο falcon άμεσα και ευχαριστώ, γιαυτό και το παράγγειλα..

Δεν θα δυσκολευτώ να περάσω Xp πιστεύω..Επίσης η μπαταρία παντού γράφουν οτι έχει κάνει μεγάλη εντύπωση με την αποδοσή της !! 9cell είναι ετσι ?

Ευχαριστώ παίδες και πάλι. Οταν μου έρθει με το καλό θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω να συνεργαζόμαστε εδώ στο forum για drivers,updates αλλά και ότι άλλο προκύψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...