giannisgt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Geia sa paides..8a h8ela na moy peite th gnwmh sas gia ayto.. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=129590 Phga kai to eida sta multirama alla me problhmatise to oti an kai h karta lee oi einai 512mb (an 8ymamai kala) sta vista aero eixe ba8mo 4.6.. yparxei periptwsh h d 8ymamai kala? 8a to agorasw ayrio.. H na o akyrwsw kai na dw kai ayto..? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=5&category=69975832&product=965421&tab=specs
arkas2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 EXO to Toshiba A100-011 kai sta vista aero eixe ba8mo 4,5.pou exi ipotithete xeiratera xaraktiristika apo auta pou thes.giati se auta lefta den pas se kapia alli lisi aksiopisti?to deutero den exi toso kali karta grafikon oso to proto.pantos an thes gia doulia kai na einai kai aksiopisto se auta ta lefta tha sou elega na pris auto pou ithela na to parw kai ego.einai kainourgio kai einai i kainourgia bussiness seira tis HP kai exi super othoni >>>http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11742
myst77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 το φορητό που λέει ο giannisgt το έχω δει πραγματικά είναι πολύ καλό, πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι το design του. To κουτί του είναι πολύ καλό και όμορφο. νομίζω καμμιά σχέση με ότι έχουμε δει ως τώρα από αυτους που φτιαχνουν laptop, πέρα από τα ξένα επώνυμα έχει και 3 χρόνια εγγύηση που νομίζω είναι σημαντικό πλεονέκτημα στα φορητα!
giannisgt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 den me endiaferei gia kati sygkekrimeno..8elw na exw ena "kalo" mhxanima.. Alla skeftomai mhpws telika den 8ymamai kala..mou fainetai ligo to 4.6.. Exei kai 3 xronia eglyhsh..Bebaia htan kapws pseytikh h kataskeyh..
arkas2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 den thelo na se epireaso oute na sou peraso tin apopsi mou apla an itan na paro twra laptop tha epairna auto pou sou protina.den kani gia games alla exi poli kales taxitites.episis den tha eperna katholou turbo-x i multirama laptop tha protimousa kati branded apo ekei kai pera dikia sou einai i apofasi!!!apla skepsou to!
giannisgt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 yparxei omws periptwsh na htan pragmati tosh amhlh h ba8mologia..??
rotten crusader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 kalo einai...alla oi mlks sto multirama dn lene na katalavoun oti i sixnotita paizei rolo....as vazan 1 800 stick tou 1gb para navazoun 2gb 533
giannisgt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Giati noizeis exoun kamia trelh idea apo texnologia..?Kati na bgei fthno feloun kai na akougete kala.. Apo oso exw katalabei mporei na parei mexri 667mhz..
giannisgt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδες Αν με μεταπεισετε/διαφωτησετε μεχρι αυριο στις 11 το πρωι.. αλλιως παω να το αγορασω..
falcon20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Λοιπον...το αγορασα εχθες φιλε Γιαννη...μεχρι τωρα οι καλυτερες εντυπωσεις...το λαπτοπ ειναι κατασκευασμενο στην <κινα απο την Compal την δευτερη μεγαλυτερη εταιρια κατασκευης λαπτοπ σρον κοσμο....ναι δεν ειναι γνωστη στο ευρυ κοινο,γιατι φτιαχνει λαπτοπ για πολλους αλλους οπως Dell,HP,fujitsy κλπ,και απαγορευεται να βγαζει λαπτοπ με δικο της brand name λογω εμπορικων συμφωνιων....απλα οτι καλυτερο αυτη την στιγμη....α πες μας εαν το βρεις πουθενα,γιατι εγω το εψαχνα μια βδομαδα...ειναι αναρπαστα...ειχα κανει θεμα σε αλλο ποστ πιο κατω... ...ειναι το ποιο αρτιο σε τεχνικα χαρακτηριστικα και σε αυτη την τιμη...μονο προβλημα,η nvidia και τα προγραμματα οδηγησης της 8600Μ GTπου θελουν λιγο ψαξιμο,κατα τα αλλα που απλα σαρωνει!!!Αθορυβο και κανενα προβλημα θερμοκρασιας μετα απο 9μιση ωρες συνεχους λειτουργιας... Ειμαι ευτυχισμενος..
tasosvel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ego thn xero thn compal !! To psilohxera oti to notebook auto einai ths compal giati eixa psaxei kati prospektous ton etairion compal , clevo , asus gia na do ti tha feroun sto mellon se sunarmologoumena Na sou po sunithos kai h compal exei axiopista laptop apla den einai toso oraia exoterika h den einai toso grigora se epidoseis !! To oti h karta grafikon dinei toso mikro score sta vista logika einai thema drivers tha eprepe na dinei ligaki parapano sigoura !!Ena arnitiko einai oi ram oi opoies einai sta 533 eleos dld !! Prospathisan na katevasoun to kostos apo tis ram !!
21century Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Συνηθως η βαθμολογια που δινουν τα Βιστα ειναι το καωτατο οριο και ο χι ο μεσος ορος οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα, σε μενα ενας φορητος με ενσωματωμενη καρτα γραφικων βγαζει 2,3 αλλα το Αερο το παει σφαιρα...
falcon20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 κυριοι εμενα τα "σβηστα" μου δινουν βαθμολογια 4.9 λογω οδηγων της καρτας..απλα θα σας πω πως 1.company of heroes 2.battlefield 2142 3.pes6 4 gtr2 ....ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ME 8x Antiliazing( η οπως λεγεται τελως παντων!)πανε σφαιρα χωρις κανενα κολλημα,χωρις να ανεβαινει η θερμοκρασια...χαρακτηριστικα σας λεω πως μετα απο 2μιση ωρες παιχνιδι στο φουλ ολα στο company στο speedfan ολα μπλε...,χαμηλες δηλαδη θερμοκρασιες,να πω δε εδω πως χρησιμοποιω βαση Logitech Alto αυτη με το πληκτρολογιο,δεν εχει ανεμιστηρες και ειναι πλαστικη...δηλαδη δεν προσφερει καμμια ψυξη...και τωρα για τους γνωστες.....flight simulator X me ola sto medium high..μου δινει 30-45fps!
giannisgt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 paides to agorasa!!8a sas pw empeiries apo deytera... falcon seyxaristw opws oloys sas..
Chemical Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δεν είναι μαζοχιστικό το να παίζει κάποιος παιχνίδια στο Laptop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα