ffseriespower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Το θέμα μου περισσότερο επικεντρώνεται στην εγκατάσταση γιατί δεν έχω εμπειρία στην τοποθέτηση τέτοιων συστημάτων. Έτσι θέτω κάποια ερωτήματα. Είναι εύκολο? Ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν? Ποιες οι συνέπειες άμα κάτι πάει στραβά? Κανένα link Που να δω περίπου τι κάνω υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deninho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 deninho μανομετρικό+ροή είναι ποσα ανάλογα εγώ πάντως δεν προτιμώ αντλίες που περνούν ρεύμα από το τροφοδοτικό του υπολογιστή στην χειρότερη αν βαριέσαι να βγάζεις μπρίζες βάλε ένα ρελέ Δες τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφόρων αντλιών, και θα δεις ότι δεν είναι ανάλογα Όσο για το θέμα με τις αντλίες (220 ή 12V) ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει @ffseriespower: Καλή σύνδεση και στεγανοποίηση, και αφήνεις το κύκλωμα να λειτουργήσει κανένα 2ωρο, χωρίς να είναι τοποθετημένο στον υπολογιστή. Έτσι θα σιγουρευτείς ότι δεν έχεις διαρροές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.