Προς το περιεχόμενο

Einai kali i tzampa lefta?

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Loipon tin alli bdomada mallon tha paw na parw to moro apo edw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510

THelw na mou peite gnwmes-entipwseis kai exw mia aporia. Einai mono gia psiksi tou epeksergasti?Ginete na parakampsw tin diadromi prosthetontas kapoia eksarthimata parapanw gia parapanw staseis???

Eyxaristw prokatabolika.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Όχι δε νομίζω να παρακάμπτεται για να προσθέσεις π.χ άλλο ένα waterblock για το northbridge...

Πάντως άν θες να δεις καλά αποτελέσματα, πάρε Custom W/C

Πολύ καλύτερες επιδόσεις...:wink:

ναι αυτο ειναι που απορησα γιατι ειδα διαφορα εξαρτηματα και σκεφτηκα οτι θα μπορουσαν να μπουν προσθετα αλλα ειναι για να κανω custom.Ορεα ε κανα μηνα δουλεια.Σιγα τπτ δν ειναι.

Τhx.

Αν εχετε καμια προτσαη για τα κοματια που θα βαλω στο custom ή κανεναν συνδιασμο ειμαι ανιχτος.

Δυστυχώς από watercooling είμαι άσχετος, οπότε περίμενε καλύτερα για κάποιον που είναι περπατημένος στα μονοπάτια της υδρόψυξης...(ψψψψψψψ τι είπε ο ποιητής ε? :lol:)

Ναι, όποιον και να ρωτήσεις που σκαμπάζει από Watercooling, θα σου προτείνει custom (βέβαια υπολόγιζε 200ε αλλά τα αξίζει...)

Καλά φιλέ μου είσαι υπερβολικώς το δικό μου custom σύστημα έκανε 135 ευρώ μαζι με τα μεταφορικά..και ειχε μπλοκ 11 τανκ alphacool μαζί με eheim 600l βυθισμένη στο τανκ και ψυγείο black ice x-treme 1 (12) άντε να βάλεις και το διπλό +10 δηλαδή 145 ευρώ.και έχεις ένα πολύ καλώ σύστημα :-P

ε βασικα ειμαι σχεδον τελειως ασχετος με wc οποτε καλιτερα οταν λετε καποια εξαρτηματα καλιτερα να λετε και ποια εταιρια τα κατσκευαζει ή αν γινεται να δινεται και lnks .

Ευχαριστω.

Ε μα αυτό κάνανε....

και ειχε μπλοκ 11 τανκ alphacool μαζί με eheim(αντλία) 600l βυθισμένη στο τανκ και ψυγείο black ice x-treme 1

Αυτές είναι οι εταιρίες. Το 11 είναι η eleven.

Ε μα αυτό κάνανε....

Εννοώ ότι παίρνεις επώνυμα και με λίγα λεφτά 8-)

11 και eleven ίδιο είναι...

Ε μα αυτό κάνανε....

a sry tote diko mou lathos.

EDIT:Ekana ena search sto e-shop alla dn brhka tpt tetoio.Apo pou na ta psaksw na ta parw re peia?oeo?

ψάξε στο xtream shop και στο tuning shop του πλαισίου εμενα μου βγήκε 200 ακριβώς γιατί έχω 2 ψυγεία με 2 block που το ένα μου έμεινε άχρηστο γιατί θα πάρω την DS4 τώρα :( και λίγο από εδώ λίγο από εκεί στα ψιλοπράματα το πήγα στα 200 πάντως για 200 ευρώ και να μπορείς να παγώσεις οποιον cpu θες δεν νομίζω ότι είναι πολλά άσε που είναι upgradeable και μπορείς να προσθέσεις όσα κομμάτια θες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...