S2Katana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ετσι ειναι, το καλυτερο ειναι το mouse/k-b...
N.I.C Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 +1Είχα παίξει το Prince Of Persia Warrior Within στο Ps2 και μου βγήκε ο π@τος μέχρι να τερματίσω. Δεν παίζει καλύτερο από ποντικι + πληκτρολογιο. Εμένα το πρόβλημα μου όμως μάλλον θα είναι ο η/υ μου. Μάλλον θα φτιάξω καινούριο μόνο και μόνο για το Assassin's Creed. Βλέπεις ακόμη μονοπύρηνος . Μάλλον πάω θα πάω για έναν 4πύρηνο όπως αυτό του Πλαισίου με ? 1.000 και να μην ξανασχοληθώ για αρκετό καιρό. +1 στο πληκτρολόγιο και ποντίκι, καταλαβαίνεις ότι παίζεις σε pc, πέρα από τα γραφικά. Φίλε σε λίγο καιρό βγαίνουν και οι Penryn με λιγότερο κόστος, μην δώσεις τόσο χρήματα
red7genius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 +1 στο πληκτρολόγιο και ποντίκι, καταλαβαίνεις ότι παίζεις σε pc, πέρα από τα γραφικά. Φίλε σε λίγο καιρό βγαίνουν και οι Penryn με λιγότερο κόστος, μην δώσεις τόσο χρήματα ναι φιλε δικιο εχει το παιδι, αυτα τα παλιοκουτια που δινει το πλαισιο ετοιμα ειναι για πεταμα. καλυτερα να το φτιαξεις μονος σου το pc;)
manost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Φίλε σε λίγο καιρό βγαίνουν και οι Penryn με λιγότερο κόστος, μην δώσεις τόσο χρήματα Δεν είχα ακούσει κάτι σχετικά με την τιμή τους. Θα το ελέγξω, ευχαριστώ. ναι φιλε δικιο εχει το παιδι, αυτα τα παλιοκουτια που δινει το πλαισιο ετοιμα ειναι για πεταμα. καλυτερα να το φτιαξεις μονος σου το pc;) Όχι, δεν πρόκειται να πάρω από το ΠΛΑΙΣΙΟ Turbo-X. Aπλά αυτά που έχει μέσα είναι καλά και μπορώ να τα πάρω από κάποιο μαγαζί που πουλάει παρελκόμενα η/υ και να τον φτιάξω μόνος μου
N.I.C Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Λένε ότι οι τιμές θα κυμαίνονται από 175-250ε, όπως είναι τώρα οι 2πύρηνοι, και αυτοί θα πέσουν πιο κάτω
Sadman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Εμένα πάλι αν είναι σαν το Prince of Persia θα με βολέψει πιο πολύ με joypa(ακόμα δεν το έχω τερματίσει το warrior within στο ps2 ).Κατά πότε το περιμένουμε?
manost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει κάποια σύγχιση με τις ημερομηνίες. Άλλα sites λένε Ιανουάριο και άλλα Φεβρουάριο. Πιστεύω θα πρέπει να το αναμένουμε από τέλη Ιανουαρίου έως μέσα Μαρτίου (για να είμαστε μέσα στις ημερομηνίες)
N.I.C Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Φεβρουάριο όντως. Στο gamespot αυτό γράφει 12-15 Φεβρουαρίου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Λένε ότι οι τιμές θα κυμαίνονται από 175-250ε, όπως είναι τώρα οι 2πύρηνοι, και αυτοί θα πέσουν πιο κάτω not really αλλά τεσπα έχουμε δώσει πίνακες με τιμές σε $ σε κάποιο topic από ότι θυμάμαι
x-origin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 άντε να δούμε...γιατί έχω μπει στην μπριζα
N.I.C Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 not really αλλά τεσπα έχουμε δώσει πίνακες με τιμές σε $ σε κάποιο topic από ότι θυμάμαι Επειδή είδα τους πίνακες για αυτό το λέω, θα το ψάξω και θα δώσω link...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ο Q9450 κάνει πάνω από 300$
red7genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ο Q9450 κάνει πάνω από 300$ αν δεν κανω λαθος δεν ειναι περιπου 250ευρα??
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Nαι, αλλα δεν παιζουν ισοτιμιες στο hardware, εκτος αν το τσιμπησεις απ΄εξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα