Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
+1

Είχα παίξει το Prince Of Persia Warrior Within στο Ps2 και μου βγήκε ο π@τος μέχρι να τερματίσω. Δεν παίζει καλύτερο από ποντικι + πληκτρολογιο.

Εμένα το πρόβλημα μου όμως μάλλον θα είναι ο η/υ μου. Μάλλον θα φτιάξω καινούριο μόνο και μόνο για το Assassin's Creed. Βλέπεις ακόμη μονοπύρηνος :cry:. Μάλλον πάω θα πάω για έναν 4πύρηνο όπως αυτό του Πλαισίου με ? 1.000 και να μην ξανασχοληθώ για αρκετό καιρό.

+1 στο πληκτρολόγιο και ποντίκι, καταλαβαίνεις ότι παίζεις σε pc, πέρα από τα γραφικά. Φίλε σε λίγο καιρό βγαίνουν και οι Penryn με λιγότερο κόστος, μην δώσεις τόσο χρήματα;)

Δημοσ.
+1 στο πληκτρολόγιο και ποντίκι, καταλαβαίνεις ότι παίζεις σε pc, πέρα από τα γραφικά. Φίλε σε λίγο καιρό βγαίνουν και οι Penryn με λιγότερο κόστος, μην δώσεις τόσο χρήματα;)

ναι φιλε δικιο εχει το παιδι, αυτα τα παλιοκουτια που δινει το πλαισιο ετοιμα ειναι για πεταμα. καλυτερα να το φτιαξεις μονος σου το pc;)

Δημοσ.
Φίλε σε λίγο καιρό βγαίνουν και οι Penryn με λιγότερο κόστος, μην δώσεις τόσο χρήματα;)

Δεν είχα ακούσει κάτι σχετικά με την τιμή τους. Θα το ελέγξω, ευχαριστώ.

ναι φιλε δικιο εχει το παιδι, αυτα τα παλιοκουτια που δινει το πλαισιο ετοιμα ειναι για πεταμα. καλυτερα να το φτιαξεις μονος σου το pc;)

Όχι, δεν πρόκειται να πάρω από το ΠΛΑΙΣΙΟ Turbo-X. Aπλά αυτά που έχει μέσα είναι καλά και μπορώ να τα πάρω από κάποιο μαγαζί που πουλάει παρελκόμενα η/υ και να τον φτιάξω μόνος μου

Δημοσ.

Λένε ότι οι τιμές θα κυμαίνονται από 175-250ε, όπως είναι τώρα οι 2πύρηνοι, και αυτοί θα πέσουν πιο κάτω

Δημοσ.

Εμένα πάλι αν είναι σαν το Prince of Persia θα με βολέψει πιο πολύ με joypa(ακόμα δεν το έχω τερματίσει το warrior within στο ps2 :-D).Κατά πότε το περιμένουμε?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια σύγχιση με τις ημερομηνίες. Άλλα sites λένε Ιανουάριο και άλλα Φεβρουάριο.

Πιστεύω θα πρέπει να το αναμένουμε από τέλη Ιανουαρίου έως μέσα Μαρτίου (για να είμαστε μέσα στις ημερομηνίες)

• Super Moderators
Δημοσ.
Λένε ότι οι τιμές θα κυμαίνονται από 175-250ε, όπως είναι τώρα οι 2πύρηνοι, και αυτοί θα πέσουν πιο κάτω

not really αλλά τεσπα :P

έχουμε δώσει πίνακες με τιμές σε $ σε κάποιο topic από ότι θυμάμαι

Δημοσ.
not really αλλά τεσπα :P

έχουμε δώσει πίνακες με τιμές σε $ σε κάποιο topic από ότι θυμάμαι

Επειδή είδα τους πίνακες για αυτό το λέω, θα το ψάξω και θα δώσω link...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...