Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λολ ρε σεις, joystick ή joupad ρε παιδια????

μην παμε να αγορασουμε αλλα νταλλα!

παντως αν ο χειρισμος του ειναι σαν του prince of persia, με βολευει αρκετα το ποντικι με το πληκτρολογιο εμενα...

Δημοσ.
λολ ρε σεις, joystick ή joupad ρε παιδια????

μην παμε να αγορασουμε αλλα νταλλα!

παντως αν ο χειρισμος του ειναι σαν του prince of persia, με βολευει αρκετα το ποντικι με το πληκτρολογιο εμενα...

LOL.. Ειθισται τα joystick πλεον να τα λεμε joypad στην συγχρονη εποχη. Και ως joystick να αναφερομαστε σε αυτα των flight simulators..

Εμενα παντως στο χωριο μου με μαθανε να τα λεω joystick απο παλια και για τα flight simulators flightsticks.

Thresh ψειρα.. :P

Δημοσ.
LOL.. Ειθισται τα joystick πλεον να τα λεμε joypad στην συγχρονη εποχη. Και ως joystick να αναφερομαστε σε αυτα των flight simulators..

Εμενα παντως στο χωριο μου με μαθανε να τα λεω joystick απο παλια και για τα flight simulators flightsticks.

Thresh ψειρα.. :P

ωραια

αν χρειαστω, ποιο διαολεμενο θα παρω, αυτο με τον σταυρο που ειναι σαν χειριστηριο του play ή το αλλο που κουναμε να μαρκουτσι πανω κατω????:-):-):-)

Δημοσ.

Αυτό με τα δύο analog σαν του play/ο σέφ προτείνει ασύρματο του 360 για windows... :)

Ο τυπάς στο παιχνίδι είναι μεγάλος τσιρκολάνος οπότε...

Υ.γ: Joypad :P

Δημοσ.

Βασικά δεν το αγόρασα, ήταν μέσα στην τιμή του ps3 που πήρα. Αν υπήρχε κάποιο άλλο παιχνίδι που να με ενδιέφερε μέσα στις προσφορές των xmas εννοείται ότι δεν θα έπαιρνα το πακέτο με το AC, αφού σύντομα μας έρχεται στα pc.

Δημοσ.
Αυτό με τα δύο analog σαν του play/ο σέφ προτείνει ασύρματο του 360 για windows... :)

Ο τυπάς στο παιχνίδι είναι μεγάλος τσιρκολάνος οπότε...

Υ.γ: Joypad :P

επιτελους συνενοηθηκαμε!

Δημοσ.

+1

Είχα παίξει το Prince Of Persia Warrior Within στο Ps2 και μου βγήκε ο π@τος μέχρι να τερματίσω. Δεν παίζει καλύτερο από ποντικι + πληκτρολογιο.

Εμένα το πρόβλημα μου όμως μάλλον θα είναι ο η/υ μου. Μάλλον θα φτιάξω καινούριο μόνο και μόνο για το Assassin's Creed. Βλέπεις ακόμη μονοπύρηνος :cry:. Μάλλον πάω θα πάω για έναν 4πύρηνο όπως αυτό του Πλαισίου με ? 1.000 και να μην ξανασχοληθώ για αρκετό καιρό.

Δημοσ.

εγω στην αρχη το εφτιαξα (το εχω στην υπογραφη μου) για το crysis αλλα δεν με επεισε ουτε στο ελαχιστο! ευτυχως που βγηκε και το COD4 και το ευχαριστιεμαι. αντε να βγει και το AC να γουσταρουμε. παντως ειμαι υπερ ποντικιου και πληκτρολογιου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...