Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ξέρω ναι... κρίμα, ε για να προωθήσουν το PS3 το κάνουν...

Plaka kaneis?Edo to PS3 kai exei frame dropes all the time, ti na kl@sei to PS2?

Pantos to euxaristithika sto PS3...an kai einai ligo boring na kaneis ta idia pragmata se kathe assassination kai na skotoneis sto telos kamia 50 atoma, omos to combat system einai ola ta lefta...

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στο gamespot λέει για 12-17 Φεβρουαρίου.

εχουν πει τπτ για απαιτησεις?ελπιζω να μην θελει παρα πολλα:-(

(εννοω και πιο πολλα απο το crysis :P)

Δημοσ.

Η Ubisoft έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να φτιάχνει αξιόλογα γραφικά δίχως ιδιαίτερες απαιτήσεις σε hardware.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ και με μια 7600 μια χαρά θα παίζει σε medium ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ποιό πολλά από το Crysis, μπα όχι δεν νομίζω....αλλά θα είναι κάπως βαρύ. Βέβαια λένε ότι ακόμα και αν το βάλει κάποιος σε medium ή low στα γραφικά, ανταποκρίνεται πλήρως, δηλαδή δεν θα δεις να πετάνε αντικείμενα, ή ο χαρακτήρας να μπαίνει μέσα:-D στον τοίχο και τέτοια. Έχουν κάνει πολύ πάντως καλή δουλειά.

Δημοσ.
εχουν πει τπτ για απαιτησεις?ελπιζω να μην θελει παρα πολλα:-(

(εννοω και πιο πολλα απο το crysis :P)

Τουλάχιστον, για εμάς, τους τελευταίους προστάτες των μονοπύρηνων συστημάτων :lol:;), δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.

Δημοσ.

Δέν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου...

Αλλα το παιχνίδι απαραίτητα χρειάζεται joystick... και μάλιστα καλό.. Μην περιμένετε να το ευχαριστηθείτε με βελάκια και ψάχνοντας το keyboard..

Ήδη στο αρκετά βολικό και άρτιο χειριστήριο του 360 μου βγήκε η παναγία προς το τέλος του παιχνιδιού...

Ενώ "και άν έχω πάιξει" στη ζωή μου.. Το σύστημα μάχης σε aναγκάζει σε συνδυασμούς που σε μαμάν τα δάχτυλα (ώ,ναι, έκανα finger breaks) :)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να πρόκειται για port αν και την άθλια ubi ικανή την έχω για όλα. Αν και έχω μοχλό αποφεύγω να παίζω παιχνίδια με αυτόν - εκτός των sports - μαθημένος σε keyboard+mouse καταστάσεις.

Υποθετικά πάντα (το λέω γιατί κατάντησε σήριαλ το θέμα :( ) αύριο θα μου έρθει το ps3 και το assasins από το Πλαίσιο οπότε θα έχω μια πρώτη επαφή με τον τίτλο.

Δημοσ.
αν έχει ακροβατικά τύπου ''prince of Persia'', νομίζω πως θα βολεύει πολύ καλύτερα το joystick...

Prince of Persia...

ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ever:o

YΓ παμε να βρουμε joystick δηλαδη??:cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...