zvarthangalos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ praetorian, τουλάχιστον τώρα ξαλάφρωσα και θα συνεχίσω το παιχνίδι.
zvarthangalos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Είμαι προς το τέλος του παιχνιδιού και έκανα μία γκάφα διέγραψα άθελά μου το προφίλ μου γίνεται να το επαναφέρω;μαζι με το προφίλ σβήνοται και τα saves;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Λογικά θα υπάρχουν ακόμα στον φάκελο "my documents". Και uninstall να κανεις μένουν άμα θυμάμαι καλά.
zvarthangalos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ναι όμως οταν μπαίνεις στο menu του παιχνιδιού το προφίλ δεν υπάρχει και δεν έχεις την επιλογή του continue έχεις μόνο για New game
bnvdarklord Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Είμαι προς το τέλος του παιχνιδιού και έκανα μία γκάφα διέγραψα άθελά μου το προφίλ μου γίνεται να το επαναφέρω;μαζι με το προφίλ σβήνοται και τα saves; Αν εχεις windows 7(ή ισως και vista) δεξι κλικ στον φακελο που ηταν τα saves και restore to previous versions.
Ace Of Spades Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπορει καποιος να μοθ πει αναλυτικα πως βαζω υποτιτλους στο assasins creed 1 ? Ευχαριστω
mathsrule Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το είχα ψάξει κι εγώ το θέμα αυτό κάποτε μιας και δεν είχα βρει την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις, και μου φαίνεται είχα διαβάσει στο internet ότι δεν διαθέτει υπότιτλους το παιχνίδι.
Tmark Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπορει καποιος να μοθ πει αναλυτικα πως βαζω υποτιτλους στο assasins creed 1 ? Ευχαριστω Δεν μπορείς.
Tmark Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς από το Assassin's Creed 2 και μετά, μπήκαν υπότιτλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα