Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τωρα θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο.

Ναι αλλα γιατι βρηκε το 2 και οχι το 1 ενω το ειχα γραψει assassins creed?????

Γιατί ήθελε να σου τη σπάσει ! :lol:

Δημοσ.

Αυτο που μου την εσπασε αφανταστα ηταν τα περιεργα κοληματα που εκανε!!! μιλαμε εμεινα μ@λ@κ@ς οταν εμαθα τι το προκαλουσε...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγνωμη που θα ασχοληθω με το Assassin 1 αλλα εκατσα τωρα το καλοκαιρι που ειχα λιγο χρονο και ειπα αν το τερματισω....Σκοτωνω τον Al-Mualim αλλα οταν γυρναει στο δωματιο και παιζει το βιντεο με αφηνουν ολοι μονο μου και περιμενω(το αφησα να δω για κανενα 10λεπτο) αλλα τιποτα..Μπορει να βοηθησει καποιος αν θυμαται..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Δεν ξερω αμα το εχω βαλει στην σωστη κατηγορια. Αμα ειναι λαθος ζητω συγγνωμη.

Λοιπον προσπαθησα πριν 2 λεπτα να κανω μια παραγγελια απο το www.amazon.co.uk

εβαλα στοιχεια και διευθηνση και μου λεει πως δεν γινεται να το στειλουν στην διευθηνση που ζητησα.

Τι μπορω να κανω.

Καποια λυση..???

Ευχαριστω πολυ..... :-D

Δημοσ.

Το πιό πιθανό να μήν το πουλάει το ίδιο το amazon αλλά κάποιος πωλητής μέσω του amazon, ο οποίος και δεν αποστέλει Ελλάδα.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Διάλεξε κάποια άλλη έκδοση που την πουλάει το ίδιο το amazon ή διάλεξε άλλο παιχνίδι.

Δημοσ.

ωραια το παιχνιδι που μου εστειλες ειναι οκ ερωτηση πριν το παραγγειλω...

1)με αντικαταβολη δεν γινεται???

2)πως θα ξερω ποσο θα βγουν τα μεταφορικα?

ευχαριστω

Δημοσ.

1) Ούτε αντικαταβολή, ούτε paypal. Πρέπει να βάλεις πιστωτική.

2) Λίγο πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία θα σου γράψει πόσο είναι τα μεταφορικά και θα σου εμφανίσει την τελική τιμή. Αν συμφωνείς, τότε ολοκληρώνεις την παραγγελία και τέλος. Δοκίμασα να κάνω την παραγγελία και το Standard shipping (3-7 μέρες) για Ελλάδα βγαίνει 6,74 λίρες. Τελική τιμή με ελληνικό ΦΠΑ φαίνεται να είναι στις 9,80 λίρες.

Δημοσ.

Α ωραια...ευχαριστω πολυ...συμφερει διοτι απο οτι ειδα στο πλαισιο εχει 14 οποτε ολα οκ...

ευχαριστω πολυ και παλι

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το τόπικ απο της στάχτες του γιατί μου έπιασε η όρεξη να ξεκινήσω την σειρά Assassin's Creed απο την αρχή (μιάς και δεν έχω κάποιο άλλο παιχνίδι)έκανα install το πρώτο της σειράς και δεν μπορώ να βρώ απο πού ενεργοποιούνται

οι υπότιτλοι, αν δεν μου απατάει η μνύμη μου την πρώτη φορά που τό παιξα όταν κυκλοφόρησε είχε υπότιτλους εκτός κι αν

το μπερδεύω με το δεύτερο,μήπως είχανε βγάλει κάποιο patch που κοτσάριζες τους υπότιτλους;

Δημοσ.

Ξεθάβω το τόπικ απο της στάχτες του γιατί μου έπιασε η όρεξη να ξεκινήσω την σειρά Assassin's Creed απο την αρχή (μιάς και δεν έχω κάποιο άλλο παιχνίδι)έκανα install το πρώτο της σειράς και δεν μπορώ να βρώ απο πού ενεργοποιούνται

οι υπότιτλοι, αν δεν μου απατάει η μνύμη μου την πρώτη φορά που τό παιξα όταν κυκλοφόρησε είχε υπότιτλους εκτός κι αν

το μπερδεύω με το δεύτερο,μήπως είχανε βγάλει κάποιο patch που κοτσάριζες τους υπότιτλους;

στις ρυθμισεις. μπες και ψαξε καπου εκει ειναι...!

Δημοσ.

Στις ρυθμήσεις μέσα στο μενόύ του παιχνιδιού δέν έχει σίγουρα ''έχω φάει τα λυσσιακά μου''

να το βρώ, εκτός κι αν έχει την επιλογή από το Launcher του παιχνιδιού που για κάποιο περίεργο τρόπο δεν μου το ανοίγει μου βγάζει κάποιο error.

Το παιχνίδι το τρέχω στα 7 64βιτ σε DirectX 10 όχι σε 9 άν αυτό έχει κάποια σημασία. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...