Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eκτός ότι οι τύποι έκαναν τρομερή δουλειά για να αναπαραστήσουν την αρχαία πόλη, και μόνο η περιήγηση μέσα σ' αυτήν χωρίς κανένα σκοπό σε χαζεύει. Το GTA πρέπει να βρει μέρος να κρυφτεί!

Σε κάποια φάση έπρεπε να βουτήξω το πορτοφόλι από έναν τύπο κι εκεί που ήμουν έτοιμος να το κάνω στα ύπουλα μες τον κόσμο μου κόλλησε μια ζητιάνα και μου έσπασε τα μύδια. Φοβερή δουλειά έχουν κάνει αλλά για να παίξει έτσι στον υπολογιστή μάλλον θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα: Ξέρετε πότε ακρίβως θα βγει για pc; Είδα στην Ubisoft οτι θα βγει το πρώτο οικονομικό έτος του 2008, αλλά αυτό δεν μου αρκεί:-D:-D. Ξέρετε ακριβής ημερομηνία;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

etsi mou erxetai na katevaso kana emulator:-D:-D kai na to paro gia PS2, mias kai exei kai to adelfi mou, alla den tha sigkrinontai ta grafika me to kanoniko game..ante ipomoni, tha antamifthoume sto telos...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
etsi mou erxetai na katevaso kana emulator:-D:-D kai na to paro gia PS2, mias kai exei kai to adelfi mou, alla den tha sigkrinontai ta grafika me to kanoniko game..ante ipomoni, tha antamifthoume sto telos...

δεν θα βγει για ps2:-(:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...