GiorGhino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ε λοιπόν διάβασα ολόκληρο το thread (περνωντας γρηγορα 10αδες σελιδες των μαϊμουδιαρηδων) ! Ισως να μην είναι αυτο που απροανήγγειλε η ubisoft αλλα σίγουρα το Assassin's Creed είναι (ηταν γιατι κοντευει 31) ο πιο αμφιλεγόμενος τίτλος της χρονιάς! Αλλοι το αποθέωσαν και άλλοι το καταράστηκαν! Ξέρω άτομο που παίζει απο το 85 και το βγαλε το καλυτερο παιχνίδι που έπαιξε ποτε, και άλλους τόσους που το έφτησαν σαν να τους χειρότερους τίτλους της χρονιάς. Τελικά είναι τι αναζητά ο καθένας. Γεγονός είναι πως το Assassin's Creed δεν είχε gameplay ( βαζω και την ΑΙ μεσα σε αυτό ) η καλύτερα, κάτι που να σε κρατήσει (εκτός από περιέργεια) στον πανέμορφο κόσμο που δημιούργησε η UBISOFT Montreal με τα πρωτοποριακά animations και "walkthrough" Πάντως ας εκπέμπουψε ενα μπράβο στη UBISOFT που τολμα να πειραματίζεται σε αντίθεση με εταιρίες (σαν την πουτάνα ΕΑ (μάλιστα Πουτάνα ) που το χει δει μπακάλικο! Το Gaming είναι τέχνη κολο ΕΑτζήδες! ). Το Assassin's Creed εδιξε δείγματα επιτυχίας σε πολλούς τομείς και΄επειδή δεν τους θεωρώ εντελώς βλάκες στη UBISOFT , πιστεύω πως στον επόμενο τίτλο θα δώσουν στο Assassin's Creed αυτο που του λειπε για να άφηνε εποχή στα Action Games. Οπως ειπε και ενας κάπου αλλου "The Engine is there, now work on the gameplay"
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για μένα παραμένει να έχει ένα από τα καλύτερα combat systems μαζί με Dark Messiah...
GiorGhino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 To combat system ήταν πολύ καλό, ίσως καλύτερο και απο τα PoP - πράγμα που δε περίμενα απο "stealth" (ας πουμε) game - αλλα η ΑΙ δε βοηθουσε. Ξεφτηλίστκε το counter Attack. Επρεπε να χαν defence break P.S. By the way το defence break πως γίνεται? Πατoύσα το "hit" με το που έκανα ενα βήμα αλλα τίποτα!
ata1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά εντόπισα το πρόβλημα που δεν κάνει άμυνα. Το F lockάρει κανονικά αλλά πρέπει να το έχω συνεχώς πατημένο στη μάχη! Αυτό λύνεται με κάποιο patch, είναι γνωστό θέμα ή μόνο εμένα το κάνει? Έκανα απεγκατάσταση-επανεγκατάσταση και το ίδιο πρόβλημα. Στην αρχή όλα ήταν οκ
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εχω προβλημα με το Assassins Creed το πρωτο και χρειαζομαι βοηθεια. Χαρεις ενος πολυ καλο ανθρωπου εχασα οτι ειχα γραψει. Vista Ultimate x64 Αυθεντικο μαζι με την gtx275 4πυρινο Εβαλα κρακ γτ μου ελεγε οτι δεν εβρισκε cd και μετα απο το cd δεν ξεκιναγε μετα το κρακ κολαγε οποτε χτυπαγα καποιον ή οποτε κουναγα κατι με το σωμα μου. Τι γινετε?
BaNcU Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εχω προβλημα με το Assassins Creed το πρωτο και χρειαζομαι βοηθεια. Χαρεις ενος πολυ καλο ανθρωπου εχασα οτι ειχα γραψει. Vista Ultimate x64 Αυθεντικο μαζι με την gtx275 4πυρινο Εβαλα κρακ γτ μου ελεγε οτι δεν εβρισκε cd και μετα απο το cd δεν ξεκιναγε μετα το κρακ κολαγε οποτε χτυπαγα καποιον ή οποτε κουναγα κατι με το σωμα μου. Τι γινετε? Δοκίμασες αυτό που σου είπα με το καλώδιο Ethernet ? Δεν σου κάνω πλάκα, είχαν και άλλοι προβλήματα, και έτσι λύθηκαν, έβγαλαν δηλαδή το καλώδιο Ethernet για λίγο και έπαιζε μετά. Cheers !
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Οταν εννοεις για λιγο με κλειστο ή ανοιχτο τον υπολογιστη? Εσβησα το μοντεμ και το εβγαλα αλλα δεν ειδα καμια δαφορα. Για ποση ωρα το εβγαλες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) guys στο topic του Assassin's Creed 1, ffs δλδ... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2009 από ThReSh
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 guys στο topic του Assasin's Creed 1, ffs δλδ... Εψαξα δεν το βρηκα. Αν το topic δεν ειναι στα games τοτε δεν ξερω που αλλου να ψαξω. Στα games εχω μονο 9 σελιδες...
BaNcU Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εψαξα δεν το βρηκα. Αν το topic δεν ειναι στα games τοτε δεν ξερω που αλλου να ψαξω.Στα games εχω μονο 9 σελιδες... Φίλε δές εδώ http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/show_msgs.php?topic_id=m-1-46050288&pid=935316 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090604062658AAlPscl
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Θα τρελαθουμε τελειως. Ειχα βγαλει τελειως το καλωδιο και επαιζα τελεια. Το συνδεσα για να ξαναρθει το νετ και κολαγε. το εβγαλα παλι τελεια το ξανα εβαλα κολαγε. Συμπερασμα=μου φαινεται στο μελλον θα παω σε κοσνολα εχω τρελαθει. Πως γινεται αυτο?
BaNcU Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Θα τρελαθουμε τελειως.Ειχα βγαλει τελειως το καλωδιο και επαιζα τελεια. Το συνδεσα για να ξαναρθει το νετ και κολαγε. το εβγαλα παλι τελεια το ξανα εβαλα κολαγε. Συμπερασμα=μου φαινεται στο μελλον θα παω σε κοσνολα εχω τρελαθει. Πως γινεται αυτο? Κάποιος είπε every time you do something which is recorded by the game (kills, flags, etc) the game actually sends packets to ubisoft servers for some unknown reason. As of late the servers are overloaded (due to a special markdown on steam, which has led to a glut of new players). So, unplug/disable your internet. Κάθε φορά που κάνεις κάτι που καταγράφεται από το παιχνίδι ( σκοτωμοί, σημαίες, κλπ.) το παιχνίδι στέλνει πακέτα στους servers της ubisoft για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Οι servers είναι συνήθως υπερ-φορτωμένοι (λόγω της ένταξης μεγάλων μαζών παιχτών). Έτσι, αποσυνδέσου απο το Internet. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας . !
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το προβλημα λυθηκε και ειναι απλο πηγαινεις στο C:/windows/system32/drivers/etc/hosts ή host το ανοιγεις για να γραψεις και στο τελος του αρχειου γραφεις μονο 216.98.48.53 127.0.0.1 216.98.48.18 127.0.0.1 216.98.48.57 127.0.0.1 και καλη συνεχεια. Αφου το αποθηκευσεις Οποιαδηποτε διευκρινηση με pm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εψαξα δεν το βρηκα. Αν το topic δεν ειναι στα games τοτε δεν ξερω που αλλου να ψαξω.Στα games εχω μονο 9 σελιδες... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=196994&highlight=creed έλεος, υπάρχει tool που λέγεται ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...
FallenAngelGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ναι ρε μεγαλε πατησα στο tool : Assassins Creed και δεν μου εβγαλε τιποτα σχετικο με αυτο το thread. Μα τον θεο δεν το εβρησκα πουθενα. Ουτε ψαχνοντας τις σελιδες μια μια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα