Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 oh screw u, μου ξέφυγε Even you can make mistakes.
Olorin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Υ.Γ.Για να κλείσουν πάντως ορισμένα στόματα έπρεπε να διαφοροποιούν τις αποστολές καθώς πρωχορούσε το σενάριο. Γιατί παρόλλο που εμένα με κρατούσε πολύ το σενάριο και οι βόλτες, σε αυτούς που αναζητούν κυρίως το gameplay, με το στυλ του το παιχνίδι κυνδίνεψε να γίνει GUN (φιιιιου... ευτυχως την γλίτωσε) Κι όμως, μπορώ να σου πω (και νομίζω πολλοί θα βρεθούν να συμφωνήσουν μαζί μου), πως διασκέδασα πολύ περισσότερο το GUN (που φυσικά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα μέτριο έως συμπαθητικό mini-GTA στην Άγρια Δύση) από το Assassin's Creed, το οποίο κακά τα ψέματα, δεν είχε τίποτα να προσφέρει πέρα από τα όμορφα γραφικά, τις καλοσχεδιασμένες πόλεις και τη δυνατότητα να κάνεις... μεσαιωνικό παρκούρ στις ταράτσες, ουσιαστικά αυτόματα, αφού απλώς κρατούσες δυο κουμπιά και προχωρούσες ευθεία... Σενάριο, gameplay, AI, αλληλεπίδραση με το περιβάλλον*: Κάτω από τη βάση... //*"αλληλεπίδραση με το περιβάλλον", δεν είναι (τόσο) το να σκαρφαλώνεις στους τοίχους και τις ταράτσες, αλλά (και) κατεδαφίσιμο περιβάλλον, NPCs που παίζουν ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού (κι όχι απλώς υπάρχουν για να ρίχνουν μια στάμνα, αν τύχει και περάσεις πέντε μέτρα από δίπλα τους) και πολλά ακόμα...
GiorGhino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το Σενάριο ήταν κινηματογραφικό και σου δινε μια αισθηση οτι το ζουσες αφου στα cutscenes μπορουσες να κινήσε και δεν ηταν κλασικώς εντελως αυτοματοποιημενα. GamePlay το παραδέχομαι δεν είχε (1ωρα μεχρι να κανεις και την πρωτη πόλη). Οι τύποι έκτος από απαράδεκτοι ήταν τολμηροί και θρασύτατοι. Πως τόλμησαν να κυκλοφορησουν ενα τετοιο παιχνίδι? Καλά εγώ που μου αρέσει η Ιστορία ( τοσο η πολιτική, οσο και η τέχνης και κοινωνική ) αλλα με το μεσω Gamer που θελει να διασκεδασει τι γινεται? Οσο για την ΑΙ θεωρω το ευκολο vanishing σωστό καθώς αν ειχαμε ρεαλισμο σε αυτό, με καθε δρομακι της πολης να χει και απο 2 στρατιωτες (αλλο ενα λαθος) δεν θα βανίσαρες ( lol ) με τίποτα! Στις μαχες πολλοι στρατιώτες εκαναν τα αγαλματάκια ακούνητα. Ηταν ηλίθιο αλλα μου εδινε την δυνατοτητα να συγκεντρονομαι στην μονομαχία κανωντας τα "combos" αφου ουσιαστικα τους πολεμουσα εναν τη φορα Κατω απ τη βαση, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ειναι για σενα? Κατω απ τη βαση κιολας?? Δηλαδη συμφωνα με τη φραση σου την αληλεπιδραση την θεωρεις απαραδεκτη, και απο τις χειροτερες που εχουμε δει μεχρι τωρα... Μαθετε ρε παιδια να λετε τα πραματα και να μην παρασυρεστε σε αοριστες γενικευσεις επειδη κατι δεν σας εκατσε καλα... Υ.Γ. Δεν μπορεσες να σπασεις τοιχο? Δεν καταλαβα, ο Altair μεταλαζεται σε HULK? Πως ξεκλιδωνεις αυτο το Bonus? Πρεπει να μαζεψω ολα τα Flags η καποιο συγκεκριμενο...? Ξεκλιδωνεις και μπαζουκας η αρματα μαχης αντι για αλογα? Κορυφη θαναι!
Land_Of_Banania Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον έχεις διαφορετική αντίληψη για το τι είναι αλληλεπίδραση σε ένα παιχνίδι GiorGhino. Το να ρίχνεις μια στάμνα από το κεφάλι μιας γυναίκας ή το να κάνεις pickpocket μόνο στον επιλεγμένο στόχο δεν λέγεται αλληλεπίδραση. Στο Assassin's Creed ήταν όλα προσχεδιασμένα για το τι θα κάνεις. Τόσο πολύ μάλιστα που από ένα σημείο και μετά άρχιζα να σφάζω τους πάντες επειδή βαριόμουνα. Το μόνο που ήταν όμορφο στο παιχνίδι ήταν η κίνηση, τα leap of faith (πριν καταντήσουν μονότονα κι αυτά) και 1-2 πράγματα ακόμα (ίσως).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα...σε μια φάση παίζει να είχα σκοτώσει καμια 100αρα guards...
GiorGhino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ ΜΟΥ ΕΣΥ! Δεν εκανα ποτε τετοιες βιαιότητες... 1st Rule of the Creed : "Never Kill an Innocent" Αν και τωρα που θα ξανα παιξω μερικα κομματια για τη φαση μου δωσε καλη ιδεα "No I Master I was kidding! Ouch!" Εγω αναφέρομαι στα σκαρφαλόματα. Με εντυπωσίασαν αφάνταστα (αν και ηταν υπερβολικά μεχρι και φανταστικα μερικες φορες. Ασε που στα rooftops σου ερχοταν να φωναξεςι "LOOK MUM! I'M FLYIING!!!" ) δεν το χουμε ξαναδει αυτο στο Gaming. Οι ανθρωποι εκατσαν με τις ωρες πιανοντας καθε κτηριο καθε πολης ξεχωριστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 GiorGhino ότι και να πεις όπως βλέπεις γνώμη δεν μας αλλάζεις, το έχουμε τερματίσει το game και τα λέμε, δεν κράζουμε χωρίς να το έχουμε παίξει καν
kybos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει ρε παιδιά, ωραίο game, ελπίζω το Νο2 να έχει περισσότερο "βάθος", κάτι σαν GTA περίπου!
Olorin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγω αναφέρομαι στα σκαρφαλόματα. Με εντυπωσίασαν αφάνταστα (αν και ηταν υπερβολικά μεχρι και φανταστικα μερικες φορες. Ασε που στα rooftops σου ερχοταν να φωναξεςι "LOOK MUM! I'M FLYIING!!!" ) δεν το χουμε ξαναδει αυτο στο Gaming. Οι ανθρωποι εκατσαν με τις ωρες πιανοντας καθε κτηριο καθε πολης ξεχωριστα. Ακριβώς αυτά τα στοιχεία που λες ότι σε εντυπωσίασαν, ήταν αυτά που ανέφερα και εγώ ο ίδιος ότι μου άφησαν πολύ θετική άποψη... Μέχρι εκεί όμως... Δεν ξέρω, ίσως αν δεν είχε τόσο πια hype να ήμουν πιο επιεικής, αλλά μας το παρουσίαζαν λες και θα ήταν το κορυφαίο παιχνίδι ever... Ειδικά το ρηχό και επαναλαμβανόμενο gameplay ήταν κουραστικό και σε έβαζε σε μια ανούσια ρουτίνα... Τώρα για το σενάριο, προσωπικά μου φάνηκε πολύ συνηθισμένο (wow, Knight Templars, πώς το σκέφτηκαν!) και προβλέψιμο, αν και επιφυλάσσομαι για να δω πώς συνεχίζει στο sequel... //Το ξαναλέω, δεν είπα ότι ήταν κακό παιχνίδι, απλώς (α) είχε απίστευτο hype για το (σχεδόν) τίποτα και (β) το gameplay (που -πρέπει να- είναι το βασικό συστατικό κάθε παιχνιδιού) ήταν υπερβολικά ρηχό κι επαναλαμβανόμενο...
GiorGhino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 δεν παω να σας Αλλαξω γνώμη TrEsH, και εγω βαρέθηκα τα απαραλαχτα investigations. Και ειπα σε προηγουμενο post πως μολις το τερματησα (προχθές) απλα ο Olorin στο προηγουμενο ποστ κοντεψε να το βγαλει Sudden Strike 2 Και εγω αυτο περιμενο Kybos αλλιως αν μας πασσαρουν αλλη μια τέτοια βτιρίνα, την εχουν πατησει για τα καλα στην Ubisoft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 δεν παω να σας Αλλαξω γνώμη TrEsH i kill you... (Achmed)
GiorGhino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 σορρυ! Κατι ονοματα και εσεις. Εναλαγη κεφαλαιον/ Πατα το shift ασε το shift... πατα το shift ασε το shift... Υ.Γ. Τι μου τι θύμισες εκεινη τη βλακεία - τρωνε λεφτα στα παιδάκια
nzeppos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το παιχνίδι τα σπάει. Τις πρώτες 5-6 ώρες που θα κάτσεις να παίξεις. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μετά παίρνεις πρέφα τι γίνεται και κάνεις αγγαρεία μέχρι να το τελειώσεις. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία, τόσο από την ιδία ενασχόλησή μου με το AC, όσο και από τις εντυπώσεις φίλων. Δεν μπήκα καν στον κόπο να το τελειώσω, είχα βαρεθεί τόσο πολύ να κάνω τα ίδια και τα ίδια που λίγο πριν τον τελευταίο "κακό" το παράτησα. Υπ' όψιν τρελαίνομαι για sandbox games. Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα main objectives. Στο AC δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όπως σωστά είπε κι ο Olorin, το gameplay του είναι εντελώς ρηχό. Το πολύ πολύ να κάθεσαι να ψάχνεις για σημαίες... Παρ' ολ' αυτά περιμένω τη συνέχεια, πρώτον για να δω αν έμαθαν κάτι εκεί στην εταιρία της Jane (Raymond) και δεύτερον από απλή περιέργεια για την εξέλιξη της υπόθεσης.
GiorGhino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 έτσι είναι. μετά το 1st round στις πόλεις, το παιζα μονο και μονο για το σεναριο και να χαζευω ετσι...
Olorin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τις πρώτες 5-6 ώρες που θα κάτσεις να παίξεις. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μετά παίρνεις πρέφα τι γίνεται και κάνεις αγγαρείαμέχρι να το τελειώσεις. Όλο το μήνυμα του nzeppos εκφράζει και τις δικές μου απόψεις, αλλά ειδικά αυτές οι δυο φράσεις περικλείουν ακριβώς τη δική μου άποψη και όσων φίλων/συναδέλφων έπαιξαν το παιχνίδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα