Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείς να γυρίσεις και να βρεις όλα τα flags και να σκοτώσεις όλους τους templars... :-p thats all i think, περιμένουμε το 2

Μα τι κάνεις με τα flags? Εχω κολλήσει.

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προφανώς άκαιρη και αρκετά καθυστερημένη ερώτηση, αλλά τι να κάνω, τώρα εδέησα να το περάσω...

Από ότι είδα, εκ των υστέρων μιας και δε μου παίζει, χρειάζεται SSE2 εντολές από τον επεξεργαστή για να παίξει οπότε να μην έχω ελπίδες με τον ταπεινό μου AthlonXP 3200+, ε?

Δε φαντάζομαι να υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί...

Δημοσ.

Είναι τριλογία, άρα μένουν άλλα δύο. Καλώς να μας έρθουν (αν και λογικά όοοοταν θα βγουν σε PC, όσοι έχουν κονσόλες θα έχουν βαρεθεί να τα παίζουν, όπως έγινε και φέτος).

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να έχει αναφερθεί πάλι αλλά 70σελ. έχει πάει οπότε ρωτάω. Έχω ένα χειρηστήριο logitech precision που έχει μόνο τα 8 κουμπιά κίνησης, πως μπορώ να με ακολουθεί η κάμερα από πίσω? Γενικά και με το ποντίκι έχω πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για το θέμα της κάμερας να γίνει κλασσικό τρίτου προσώπου και να με ακολουθεί η κάμερα?

Δημοσ.

Το εγκατέλειψα το gamepad, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κανένα bug στο παιχνίδι? Είμαι στην πίστα μετά την Ιερουσαλήμ εκεί που σκοτώνω στρατιώτες με τόξα και δεν κάνει άμυνα με το σπαθί και αντεπίθεση κάθεται και τις τρώει. Βασικά μου φαίνεται ότι δεν λειτουργεί το F. Τι μπορεί να είναι γμτ μου, έχω κάνει και default το controls setup αλλα τπτ

Δημοσ.
Το εγκατέλειψα το gamepad, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κανένα bug στο παιχνίδι? Είμαι στην πίστα μετά την Ιερουσαλήμ εκεί που σκοτώνω στρατιώτες με τόξα και δεν κάνει άμυνα με το σπαθί και αντεπίθεση κάθεται και τις τρώει. Βασικά μου φαίνεται ότι δεν λειτουργεί το F. Τι μπορεί να είναι γμτ μου, έχω κάνει και default το controls setup αλλα τπτ

Απλά κάποια φλασιά έφαγε το game

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτησα

Κορυφαίο παιχνίδι! Πληρης και δίχως προηγουμενο αληλεπιδραση με το περιβάλλον και απόλυτη κινηματοφραφικότητα!

Πολύ το κατηγόρησαν ως επαναλαμβανώμενο. Το παιχνίδι έχει το στοιχείο ελεύθερης περίηγησης των GtA.

Εκει το Gameplay δεν είναι επαναληπτικό?? Απλά έχει πολλά περισσότερα να κάνεις απο το AC.

Εμένα παντως η επάνάληψη μου άρεσε καθώς ειχαν κανει ενα τοσο ρεαλιστικο και αλληλεπιδράσημο περιβάλλον που όλη η διασκέδαση ήταν να περιφέρεσε σε αυτό με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες (όμοιες) αποστολές.

Υ.Γ.

Για να κλείσουν πάντως ορισμένα στόματα έπρεπε να διαφοροποιούν τις αποστολές καθώς πρωχορούσε το σενάριο.

Γιατί παρόλλο που εμένα με κρατούσε πολύ το σενάριο και οι βόλτες, σε αυτούς που αναζητούν κυρίως το gameplay, με το στυλ του το παιχνίδι κυνδίνεψε να γίνει GUN (φιιιιου... ευτυχως την γλίτωσε)

Δημοσ.

Ο Yahtzee νομίζω πώς έχει δώσει μια αντικειμενική άποψη επι του θέματος.

Όσο για την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον...όσο και αν προσπάθησα δέν γκρεμίστηκε κανένας τοίχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...