Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα αυτο που με χαλασε απο το game ειναι οτι στα cinematics δεν εχει επιλογη για να βαλεις υποτιτλους και που και που εχανες τι ελεγε.

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εμενα αυτο που με χαλασε απο το game ειναι οτι στα cinematics δεν εχει επιλογη για να βαλεις υποτιτλους και που και που εχανες τι ελεγε.

Ναι αυτό είναι κάπως,πρέπει να έχεις ορθάνοιχτα αφτιά!

Δημοσ.

Εεε εντάξει,δν είναι τόσο βαρετό,για μένα πάντως.Αλλάζω τν οπτική γωνία κάθε τόσο,οπότε καλά όλα.

Να ρωτήσω κτ,αν σκοτώνω ανθρώπους τυχαίους,πέρα ότι χάνει από τν μπάρα,επηρεάζει καθόλου τν αποστολή;

Δημοσ.
Εεε εντάξει,δν είναι τόσο βαρετό,για μένα πάντως.Αλλάζω τν οπτική γωνία κάθε τόσο,οπότε καλά όλα.

Να ρωτήσω κτ,αν σκοτώνω ανθρώπους τυχαίους,πέρα ότι χάνει από τν μπάρα,επηρεάζει καθόλου τν αποστολή;

Από όσο έχω καταλάβει, όχι, πέρα από το γεγονός ότι γίνεσαι πλέον περισσότερο περιζήτητος στους φρουρούς.

Εγώ έχω 2 άλλες απορίες.

Πρώτον, παίζω με το εξής χειριστήριο που περιλαμβάνει και δόνηση.

Κάπου νομίζω ότι είχα δεί μέσα στα options την επιλογή vibration, αλλά πλέον δεν μπορώ να τη βρώ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η επιλογή κι αν ναι, λειτουργεί?

Δεύτερον, κάπου είχα δεί σε ένα video review, ότι μπορείς να κάνεις pickpocketing στους περαστικούς.

Σε τι βοηθάει αυτό, όταν το κάνεις εκτός αποστολής και πώς γίνεται? (target lock και attack button μήπως?)

Δημοσ.

Χμμμ,άστο...που να μ κυνηγάνε..

Αχ δν βολεύομαι με τ χειριστήριο γιατί κάποια κουμπιά δν φτάνουν να τ ρυθμίσω.

Ναι αυτό με τ χειριστήριο είναι όταν διαλέξεις τ gamepad,είναι μέσα στις επιλογές εκεί.

Δν έχω κάνει προς το παρών σε περαστικούς..

Δημοσ.

πως θα καταλαβαινεις οτι βλακεια λεει ο καθενας αν δεν εχεις υποτιτλους; στα αγγλικα βεβαια αλλα δεν χανεις τι λεει ο καθενας. βλακεια τους.

Δημοσ.
...

Δεύτερον, κάπου είχα δεί σε ένα video review, ότι μπορείς να κάνεις pickpocketing στους περαστικούς.

Σε τι βοηθάει αυτό, όταν το κάνεις εκτός αποστολής και πώς γίνεται? (target lock και attack button μήπως?)

Δεν μπορείς να κάνεις σε όλους τους περαστικούς..μόνο σ αυτούς που έχουν μαχαίρια..τους καταλαβαίνεις γιατί ' γυαλίζουν '..Τους παίρνεις μαχαίρια από αυτά που πετάς αν σου έχουν τελειώσει..

Δημοσ.
Δεν μπορείς να κάνεις σε όλους τους περαστικούς..μόνο σ αυτούς που έχουν μαχαίρια..τους καταλαβαίνεις γιατί ' γυαλίζουν '..Τους παίρνεις μαχαίρια από αυτά που πετάς αν σου έχουν τελειώσει..

Εμένα δν τους κλέβει αυτούς....:shock:

Άμα τους δώσω μπουνιές κ πέσουν,τότε μ δίνουν 1 μαχαιράκι!!Αλλά είναι πολύ στυλάτος ο Altair όπως τ πετάειB) .

Ναι χωρίς υπότιτλους είναι πρόβλημα..Πιάνω τν εαυτό μ να τους μπινελικώνει κάποιες φορές γιαυτό τ θέμα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...