Strategos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 εμενα αυτο που με χαλασε απο το game ειναι οτι στα cinematics δεν εχει επιλογη για να βαλεις υποτιτλους και που και που εχανες τι ελεγε.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 εμενα αυτο που με χαλασε απο το game ειναι οτι στα cinematics δεν εχει επιλογη για να βαλεις υποτιτλους και που και που εχανες τι ελεγε. Ναι αυτό είναι κάπως,πρέπει να έχεις ορθάνοιχτα αφτιά!
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 H' να μην βαριεσαι να περιμενεις να τελειωσει το cinematic...
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Εεε εντάξει,δν είναι τόσο βαρετό,για μένα πάντως.Αλλάζω τν οπτική γωνία κάθε τόσο,οπότε καλά όλα. Να ρωτήσω κτ,αν σκοτώνω ανθρώπους τυχαίους,πέρα ότι χάνει από τν μπάρα,επηρεάζει καθόλου τν αποστολή;
Erwdios Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Εεε εντάξει,δν είναι τόσο βαρετό,για μένα πάντως.Αλλάζω τν οπτική γωνία κάθε τόσο,οπότε καλά όλα.Να ρωτήσω κτ,αν σκοτώνω ανθρώπους τυχαίους,πέρα ότι χάνει από τν μπάρα,επηρεάζει καθόλου τν αποστολή; Από όσο έχω καταλάβει, όχι, πέρα από το γεγονός ότι γίνεσαι πλέον περισσότερο περιζήτητος στους φρουρούς. Εγώ έχω 2 άλλες απορίες. Πρώτον, παίζω με το εξής χειριστήριο που περιλαμβάνει και δόνηση. Κάπου νομίζω ότι είχα δεί μέσα στα options την επιλογή vibration, αλλά πλέον δεν μπορώ να τη βρώ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η επιλογή κι αν ναι, λειτουργεί? Δεύτερον, κάπου είχα δεί σε ένα video review, ότι μπορείς να κάνεις pickpocketing στους περαστικούς. Σε τι βοηθάει αυτό, όταν το κάνεις εκτός αποστολής και πώς γίνεται? (target lock και attack button μήπως?)
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Χμμμ,άστο...που να μ κυνηγάνε.. Αχ δν βολεύομαι με τ χειριστήριο γιατί κάποια κουμπιά δν φτάνουν να τ ρυθμίσω. Ναι αυτό με τ χειριστήριο είναι όταν διαλέξεις τ gamepad,είναι μέσα στις επιλογές εκεί. Δν έχω κάνει προς το παρών σε περαστικούς..
Strategos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 πως θα καταλαβαινεις οτι βλακεια λεει ο καθενας αν δεν εχεις υποτιτλους; στα αγγλικα βεβαια αλλα δεν χανεις τι λεει ο καθενας. βλακεια τους.
revvok Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ...Δεύτερον, κάπου είχα δεί σε ένα video review, ότι μπορείς να κάνεις pickpocketing στους περαστικούς. Σε τι βοηθάει αυτό, όταν το κάνεις εκτός αποστολής και πώς γίνεται? (target lock και attack button μήπως?) Δεν μπορείς να κάνεις σε όλους τους περαστικούς..μόνο σ αυτούς που έχουν μαχαίρια..τους καταλαβαίνεις γιατί ' γυαλίζουν '..Τους παίρνεις μαχαίρια από αυτά που πετάς αν σου έχουν τελειώσει..
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δεν μπορείς να κάνεις σε όλους τους περαστικούς..μόνο σ αυτούς που έχουν μαχαίρια..τους καταλαβαίνεις γιατί ' γυαλίζουν '..Τους παίρνεις μαχαίρια από αυτά που πετάς αν σου έχουν τελειώσει.. Εμένα δν τους κλέβει αυτούς.... Άμα τους δώσω μπουνιές κ πέσουν,τότε μ δίνουν 1 μαχαιράκι!!Αλλά είναι πολύ στυλάτος ο Altair όπως τ πετάει . Ναι χωρίς υπότιτλους είναι πρόβλημα..Πιάνω τν εαυτό μ να τους μπινελικώνει κάποιες φορές γιαυτό τ θέμα
jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έχω κολλήσει στην αρχή εκεί που είναι η κιβωτός της διαθήκης Τι να κάνω ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 να το ψάξεις λίγο περισσότερο...αμέσως έτοιμη λύση...
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έχω κολλήσει στην αρχή εκεί που είναι η κιβωτός της διαθήκηςΤι να κάνω ; pickpocket it!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 pickpocket it!!!! Έλα τώρα, αφού όλοι ξέρουν ότι πρέπει να φωνάξεις τον Indiana Jones.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Πάλι κόλλησα . Εκει που πρωτοπαίρνει το άλογο και μετά απο λίγο βγάζει 990 μέτρα στην πυξίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα