Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδία και εγώ σήμερα που είδα το game όταν εφτάσα στιν ιερουσαλιμ διλάδι έκει που φορτονε που εχι μπλε γιρο γιρο με βγαζι σφαλμα και μετα με πεται εκσο. υπαρχι καμια λισι? και κατι ακομι.. κολαο απιστευτα εχο 1 gb ram και πεζω με τιν χιροτερι αναλισι να μιν κολαω και κολαο ακομι!!!

Δημοσ.

PresidentRuFuS περαστικά. Καταρχήν έχεις μάλλον ακόμα την beta version που είχε κυκλοφορήσει πριν ένα μήνα για αυτό σε πετά.. Τωρα με 1Gb μνήμη Ram μην περιμένεις πολλά πράγματα και τις σκιές να βγάλεις και τους npc να βγάλεις(που δεν γίνεται) πάλι θα κολλάει..

Δημοσ.

Υστερα απο παλλα χιλιομετρα κυνηγητου για να γεμισει η μπαρα καθε φορα(στο τελος),επιτελους το τελειωσα.

Μπορω να πω οτι στο τελος μπηκα μονο σε 1 απο τα 3 λαπτοπ και σαφως

εμεινα με πολλα ερωτηματα και ασκοπες περιφορες στα δωματια(μετα τα credits).

Kαλυφθηκα ομως τελικα απο τον paul_w810i στο #623 στα παντα,

Το game ειναι αριστο

ασχετως με το μερικες φορες βαρετο επαναλαμβανομενο μοτιβο των αποστολων

τελικα σου μενει η ανυπομονησια για το επομενο,που πιστευω οτι θαναι ακομα

καλυτερο.

Απιστευτα γραφικα.

Δημοσ.

Aυτό το κονσολάδικο τέλος να μην είχε θα συμφωνούσα μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βάζουν σε game του 2008 checkpoint και ορδές εχθρών που σου την πέφτουν ανελέητα. Αυτό είναι και έλλειψη έμπνευσής η καλύτερα τα λεφτά τα δώσαν όλα στο animation και στα γραφικά αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον σχεδιασμό του gameplay.

Δημοσ.

Από ότι ξέρω υπάρχει και μια έκδοση Director's cut αποκλειστικά για PC με πολλές διορθώσεις... Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά είναι η ίδια με τη γνωστή έκδοση ή θα υπάρξει νέα...

Δημοσ.

Ουσιαστικά η έκδοση που κυκλοφορεί σε PC είναι η Director's Cut. Την ονόμασαν έτσι για να δείξουν ότι δεν είναι ακριβώς ίδια με αυτή που έχει βγει στις κονσόλες αλλά έχει έξτρα περιεχόμενο (κυρίως rooftop αποστολές κλπ).

Δημοσ.

Είχα παίξει μια beta έκδοση μου είχε βγει στους θείους για να δω προς τι ο ντόρος και μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Από την μια άψογα γραφικά και κάποια καινούρια πραγματάκια από την άλλη ανούσιο και βαρετό gameplay. Το βρήκα πολύ ρηχό και το απεγκατέστησα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες το αγόρασα χτες το παιχνίδι,pc director's cut(στο μαγαζί είχε κ τν απλή,δν έγραφε τπτ το κουτί δλδ),μπορώ να πω έχω κολίσει,είναι υπέροχο παιχνίδι.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι άλλες φορές ανοίγει κανονικά σε full screen,κ άλλες σε παράθυρο τ οποιό δν μεγαλώνει κ πρέπει να τ κλείσω κ να ξαναμπώ στο παιχνίδι,τ μόνο σπαστικό δλδ..Άλλα προβλήματα δν έχω δει,μόνο μερικές φορές άμα μιλάνε συνεχίζουν να ανοιγοκλείνουν τ στόμα τους ακόμα κ όταν έχει τελειώσει ο διάλογος :P ,ίσως να έχει πτώση στα frame rate...Τέσπα,θα τ παίξω κ άλλο κ θα σας πω εντυπώσεις..

Μόλις τ έτρεξα 1η φορά μ έκανε update κ πέρασε τν 1.2 έκδοση.

dsc01433ge9.jpg

Δημοσ.
Ωραία θήκη έχει σε μένα ήρθε με θήκη dvd λες και το έχεις πάρει από τους μαύρους :P

Έχεις κτ με τους μαύρους;;Κ οι Κινέζοι τ πουλάνε:lol: κ πιο άσπροι:mrgreen:,χεχ..

Ναι ωραία θηκούλα.Από τ game στο έστειλαν έτσι;:confused: ή από αλλού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...