chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Tελικές εντυπώσεις από το game. Απογοήτευση και μάπα. Από εδώ και πέρα έχω ορκιστεί να μην ξαναπιάσω κονσολάδικο game στα χέρια μου. Αυτό ήταν το δεύτερο μετά το rpg(o θεός να το κάνει) jade empire. Και ενώ αρχικά το game ήταν φοβερό με τις μεγάλες πόλεις τους και με το stealth που ήθελε για να βγάλεις κάποιες αποστολές και με το όμορφο animation στο σκαρφάλωμα το τέλος του ήταν ένα άθλιο κονσολάδικο arcade γραμμικό game με checkpoint και ορδές από στρατιώτες που έπρεπε να ξέρεις όλα τα combo για να τους βγάλεις. Αν oι κονσόλες είναι το μέλλον του gaming τότε τότε οι κονσόλες θα είναι και το τέλος των core gamer.
kostool13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εχεις απίστευτο δίκιο. Το τέλος πραγματικά αδικεί όλο το παιχνίδι και ως προς το σενάριο που γίνονται τα απίστευτα με τον αρχηγό των assassins να μετατρέπεται σε sith lord και ως προς το gameplay ειδικά το σημείο όπου αντιμετωπίζεις μαζί όλα τα boss μου θύμισε αθάνατες εποχές double dragon σε amiga βρε ουστ!!!
N.I.C Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 μπορεί να τελειώνει κάπως άκομψα/απότομα γιατί έρχονται και άλλα 2 από πίσω απότι λένε, ίσως γι'αυτό..
chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μα δεν είναι το θέμα του story αλλά το τέλος του έχει μια arcade λογική που είχα να την δω πολλά χρόνια. Boss ορδές από εχθρούς και ξανά boss. Ημαρτον ρε σεις το gameplay έχει προχωρήσει έτη φωτός μπροστά δεν είμαστε στις αρχές του 80.
Coma_Black Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 View Points 12/12 Kill Templars 28/60 Masyaf flags 20/20 Hospitalier 9/33 Templar 19/34 Teutonic 19/33 Saracens 49/100 King Richards 45/100 Jerusalem Crosses 42/100 περιμένω και απο εσάς να μου πείτε την συλλογή σας..
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Είχα πιάσει κι εγώ 20/20 στη Masyaf και κυνήγαγα τους Jerusalem Crosses. Εκεί λοιπόν που έπαιζα μέσα στην τρελή χαρά, περνάει ο αδερφός μου, ρίχνει μια ματιά και μου λέει λακωνικά: "Και μία σημαία ή ένας σταυρός να σου ξεφύγει, τέλος, δεν το παίρνεις το achievement." Το σκέφτηκα λίγη ώρα, είδα ότι μου έλειπαν πολλά και το σταμάτησα το grinding. Πάντως σε σχέση με το φίλο Coma_Black είχα περίπου τα ίδια στις πρώτες 6 κατηγορίες (μέχρι και το Teutonic) αλλά στα 3 τελευταία είχα μαζέψει καμια 20αριά από το καθένα. Το κακό του παιχνιδιού είναι ότι αντί το flag gathering να είναι side objective, μετά από λίγο καταντάει να είναι η κύρια ασχολία μας, για να χαζέψουμε και τα τοπία. Γιατί οι κανονικές αποστολές είναι μάλλον βαρετές από ένα σημείο και μετά. Όλα αυτά εδώ και 3 μήνες που έχω σταματήσει να παίζω το παιχνίδι (στο 360 εννοείται). Κάποια στιγμή θα μου έρθει η όρεξη να ξαναδώ τα ανεπανάληπτα γραφικά του και θα συνεχίσω το μάζεμα μέχρι τελικής πτώσεως!
paul_w810i Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ξενερα: στο τελος που λεει "Ας αποφασισει ο Θεος ποιος λεει την αληθεια!"Και σου στελνει 50 σταυροφορους και καπακι τον boss... Ξενερωσα, μου πηρε πανω απο 20 λεπτα να τον καθαρισω με πολλα retry Και οντως το γαμεπλει ειναι πολυ 'αρχαιο' στο τελος :/ Ηταν ωραιο την πρωτη φορα δε λεω,αλλα φτανει. Σιγουρα, απο τα παιχνιδια που αξιζει μονο να νοικιασεις...
KnightRider Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Έχω απορία στο assasin's creed γράφει οτι θέλει επεξεργαστή: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ και εγώ έχω Intel® Pentium® 4 3.2 Ghz και όταν πάω στο detect tool στον επεξεργαστή έχει το εικονίδιο χ. Αφού γράφει oτι θέλει intel pentium 4 τοτε γιατί δεν μου βγάζει το v ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 γιατί άλλο Pentium D που λέει οτι θέλει και άλλο Pentium 4 που έχεις...
KnightRider Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Αφού το γράμμα D δεν είναι 4 ? Τελος πάντων αλλά όπως και να έχει ακόμα μια χαρά μου το παίζει με intel pentium 4.
FarCry Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Αφού το γράμμα D δεν είναι 4 ? Τελος πάντων αλλά όπως και να έχει ακόμα μια χαρά μου το παίζει με intel pentium 4. d=dual core
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Αφού το γράμμα D δεν είναι 4 ? Τελος πάντων αλλά όπως και να έχει ακόμα μια χαρά μου το παίζει με intel pentium 4. Pentium I, Pentium II, Pentium III, Pentium IV, Pentium D...
Coma_Black Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 View Points 12/12 Kill Templars 42/60 Masyaf flags 20/20 Hospitalier 9/33 Templar 19/34 Teutonic 19/33 Saracens 69/100 King Richards 88/100 Jerusalem Crosses 42/100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα