Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως βρήκε κανείς κανά savegame για το

στυλό του γιατρού;;; Της γκόμενας το έχω αλλά βαριέμαι να το ξαναπαίξω όλο μόνο γι'αυτό το λόγο. Μπαίνω στο pc της γκόμενας αλλά όχι στο laptop του γιατρού ούτε στο άλλο στο conference room

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μήπως βρήκε κανείς κανά savegame για το

στυλό του γιατρού;;; Της γκόμενας το έχω αλλά βαριέμαι να το ξαναπαίξω όλο μόνο γι'αυτό το λόγο. Μπαίνω στο pc της γκόμενας αλλά όχι στο laptop του γιατρού ούτε στο άλλο στο conference room

Λοιπόν του γιατρού τον πήρα. Περίμενε να στραφεί προς το παράθυρο πίσω από το λάπτοπ και πάρτον. Εγώ το πήρα στο memory block 4

Δημοσ.
Παιδια κατεβασα τη καινουρια εκδοση του game αλλα δεν μπορω να βαλω τα saves που ειχα απο την προηγουμενη εκδοση με το Ρωδικο patch...Εκανα και μετονομασια αλλα τπτ...

Κι εγώ χρειάστηκε να δοκιμάσω κανα δυο φορές μέχρι να το πετύχω. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα καινούριο profile μέσα από το παιχνίδι, με ακριβώς το ίδιο όνομα με το παλιό σου.

Έπειτα θα πας στον φάκελο C:\Documents and Settings\"windows username" \Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games. Είναι κρυφός φάκελος γι αυτό θα πρέπει να βάλεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. Εκεί θα βρεις τα παλιά σου save games και επίσης κάποιο αρχείο της μορφής "1208537852.sav". Αυτό είναι το καινούριο save game. Τα νούμερα είναι διαφορετικά κάθε φορά, ανάλογα με το όνομα του profile μάλλον. Μετονόμασε κάπως το καινούριο savegame και το παλιό σου ("ονομα profile".sav) σε ότι αριθμούς είχε το καινούριο και ξανατρέξε το παιχνίδι. Λογικά θα έχει να κάνεις continue απο εκεί που ήσουν.

Την πρώτη φορά που το δοκίμασα δεν έπιασε. Μετά όμως πέρασα το tutorial που έχει στην αρχή και έκανα αυτή τη διαδικασία αφού έκλεισα το παιχνίδι στην αρχή που σε βγάζει σε videaki να είσαι σε κάτι σπηλιές. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά λειτούργησε.

Δημοσ.

Βασικά δεν έχει extra...τα είχε κάνει όλα σχεδόν στο ps3...και τα email στα laps δεν λένε και κάτι ιδιαίτερο...τώρα σιγά μην κάτσω να βγάλω το νόημα από τα γράμματα στο τέλος.... ανοικτέ ένα walkthough να δείτε απλά τι λέει...

M O R Y M N O E S

E N C E O L C H T

H O N B T L O T C

T D E O S A T O A

P E D S N L S T F

L D D U O O E T E

E A I E I R I N T

H S H K T T K E R

T U A A A N S S A

Now read it from the bottom right corner and up and then start on the next

column the same way. You should read this:

ARTEFACTS SENT TO THE SKIES TO CONTROL ALL NATIONS TO MAKE US OBEY A

HIDDEN CRUSADE DO NOT HELP THEM

Same thing on the other jumble:

A

D R H

O O D T M

W H B I T D O

E U S Y S I N S E

A R O O M R E A Y N R

I S E Y T N I D L M I D E

T W I H W Y I E A U D A Y H T

THEY DRAINED MY SOUL AND MADE IT THERIS I DRAINED MY BODY TO SHOW

YOU WHERE I SAW IT

Q: Anything else after the credits?

A: No, just get on the Animus and stop asking!!! The story is over, all that

remain are flags and Templars.

No really, people are STILL ASKING THIS!!! Oh no, yeah, there's like a whole

Assassins In Space plot we haven't yet discovered, and you fight the Covenant

and find out where the Space Jockey came from! Yeah, that's what you do.

Q: But wait, there is more after the credits.

A: Yes, you can look at the three computers. You may look at Vidic's if you

grabbed his pen at the end of memory block 4. And no, there is no way to get

into his computer unless you grabbed the pen.

Yes, the game ends after the credits. It's a bad ending, I know. People, you

are just going to have to live with it. If I get anymore emails concerning the

end of the game, expect to not hear a reply.

more here http://uk.faqs.ign.com/articles/837/837412p1.html

Δημοσ.

Το έχει παίξει κανείς σας με το Microsoft xbox 360 wireless controller? Υποτίθεται πως το παιχνίδι το υποστηρίζει πλήρως. Το βλέπει κανονικά αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη δόνηση. Η επιλογή στα options είναι στο on αλλά απενεργοποιημένη

:mad:

Δημοσ.

ρε παιδια εχω φαει ενα κολιμα ξεκλειδωσα το defence break αλλα στο training δεν μπορω να το πετυχω με τπτ ας μου πει ενας πως γινεται.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι επειδή έχω χάσει επεισόδια: σε όλους κολλάει στην Ιερουσαλήμ η έχουμε κανένα patch τίποτα; το αυθεντικό δεν με βλέπω να το παίρνω ακόμα...:mad:

Δημοσ.

Στο arsuf πως βγαίνουν οι τελευταίοι που σου στέλνει ο βασιλιάς? Στον δρόμο σε όλα τα group έχω βρει κάποιο κόλπο για να τα βγάζω. Το τελευταίο group όμως δεν έχω μπορέσει να βρώ κάποιο σύστημα. Είναι και μικρός ο χώρος και με τους σταυροφόρους είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

με counter attack, ΤΠΤ άλλο!

άμυνα συνέχεια και καπάκι counter attack, εκτός αν είσαι skilled με το hidden dagger και μετά το counter attack του ορμάς με αυτό όταν είναι πεσμένοι...

και το "boss" μετά με counter attack του hidden dagger...με ένα hit φεύγει :P

Δημοσ.

Όχι βασικά γίνετε και αλλιώς...βασικά υπάρχει τρόπος να μην φας ούτε μια...

1.Counter attack ftw!!!Υπάρχουν 3 είδη counter!

a. finishing counter

b. no deadly counter.

c. deadly with push of action sto telos.

2. Μερικοί Soldiers ρίχνουν το guard τους άμα δεις κάνοντας χειρονομίες η κάτι άλλο.Τότε είναι η ώρα να κανεις power strike.

3.Όταν σου κάνουν defence break απλά κανε dodge και μην strike πάνω από μια φορα ειδικά στο τέλος για θα σου κάνουν counter.

4.ʼμα κανεις defence break και double click τότε κανεις instant finishing move που είναι από τις πιο ωραίες...

5. Hotkey το hidden blade στο mouse 4-5 ώστε με το που πέσει κάποιος κάτω να το τελειώσεις με την μια.

Με αυτόν το τρόπο και λίγο εξάσκηση η μάχη είναι πολύ fun...ειδικά το τέλος που σκοτώνεις καμια 100 άτομα το έχω παίξει άπειρες φορες και με αυτόν το τρόπο δεν χάνεις καθόλου sync(ζωή)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...