Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα ήταν RPG θα μιλούσαμε τώρα για το απόλυτο παιχνίδι της χρονιάς.. Θα γούσταρα να μπορώ να πάρω τα ρούχα τον εχθρών και να καμουφλαριστώ για να κάνω μια αποστολή(πάντα ήθελα να ντυθώ Templar). Τώρα μαζεύω σημαίες έχω να σκοτώσω κατι templars για να δω τι στο καλο είναι αυτα τα additional memories.. θα σκάσω αν δεν μάθω..

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τα additional memories δεν νομίζω ότι κάνουν κάτι παραπάνω από το να σου δίνουν παραπάνω sync...

Δεν νομίζω επειδή το δείχνει σαν μέρος του DNA άρα μπορεί να υπάρχει κάποιο κρυφό επίπεδο εκεί...

Μια ερώτηση για όσους το έπαιξαν

μπορέσατε να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή του γιατρού?

επειδή σε κάποιο σημείο σου δίνει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις αλλα χωρίς αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Σε κάποιο σημείο στo game πηγα πίσω από τον γιατρό και του έκλεψα το κλειδί που είχε για το laptop. Δεν ξέρω μήπως αργότερα με αφήσουν μόνο να πάω στο laptop του.

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή του παιχνιδιού να καβατζώσεις το στυλό του όπως έκανες και με της γκόμενας στο τέλος

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Πήγα στο video club της γειτονιάς, το οποιό έχει και παιχνίδια για pc, για να πάρω το Assassins Creed:X:Xσε αντιγραφή βέβαια:X:X, και μου λέει το παιδί εκεί ότι το game κολλάει στην Ιερουσαλήμ. Αυτό δεν είναι η ρώσικη beta έκδοση; Δεν υπάρχει κάποιο patch που να το διορθώνει; Είναι και το final release της Ubi αυτό; Του λέω φέρε μου το αυθεντικό, και μου λέει και εκεί τα ίδια...ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα τη καινουρια εκδοση του game αλλα δεν μπορω να βαλω τα saves που ειχα απο την προηγουμενη εκδοση με το Ρωδικο patch...Εκανα και μετονομασια αλλα τπτ...

Δημοσ.

N.I.C

αυτος απο το βιντεο κλάμπ είναι χαζός.. Η αυθεντική έκδοση λειτουργεί κανονικά..

skarpelos

Δεν μπορείς γιατί είναι εντελώς διαφορετικές εκδόσεις.. Η πρώτη που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ ήταν ΒΕΤΑ.. Πρέπει να το ξεκινήσεις απο την αρχή..

Δημοσ.
N.I.C

αυτος απο το βιντεο κλάμπ είναι χαζός.. Η αυθεντική έκδοση λειτουργεί κανονικά..

υπαρχει και η περιπτωση να νοικιαζει κοπιες για αυθεντικα games :P

μου εχει τυχει και εχω δει video club να νοικιαζει αντιγραμμενες ταινιες :lol:

Δημοσ.
N.I.C

Ή έχει κατεβάσει από το ίντερνετ την Beta και αντιγράφει αυτήν :D Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται:

(major end game spoilers)

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552&site=xbw

(major end game spoilers)

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι είναι...καλά άμα σας πω τι μας έκανε έμενα και κάτι φίλους για το CoD4... που μας έλεγε ότι δεν υπάρχει και τέτοια...απλώς ρώτησα γιατί δεν ήμουν σίγουρος ότι είναι αυτό...το είχα διαβάσει σε κάτι post εδώ και το θυμήθηκα...αύριο θα πάω να τον δουλέψω γιατί πολύ τον έξυπνο μας κάνει λες και δεν ξέρουμε από games... το έχει στο MediaMarkt 50ε, θα πάω από κει μάλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...