Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι και εγω ανακουφιστηκα γιατι δεν θα αντεξω να το περιμενω στο PC αμα το καθυστερησουν.. :P

Τελειωσα HL2 ep2 που το χα αφησει, παιζω το nba2k8 αλλα αυτο πες το παιζεις συνεχεια δεν μετραει,παιζω World in Conflict, τελειωνω Call of Duty 4 και Gears of War(και στο PC για τα εξτρα stuff),θελω να παρω Crysis μετα, υπαρχει και το Fear :Perseus Mandate, βγαινει το Assasins Creed και κυριως το Mass Effect στο sexbox και ερχεται και μια καταιγιδα απο καλους τιτλους συντομα, χωρις να υπολογισεις το Μultiplayer part που σαν ανθρωπος πρεπει να ασχοληθεις και λιγο..Jericho , Timeshift στην απ'εξω απορριπτονται προς το παρων..:P

Ποσα χρονια ειχα να το δω αυτο δεν ξερω.. Εσωκλειστος λεμεε..:lol:

Δημοσ.

apo to na bgi kai na blastimame tin ora pou den pire anaboli kalitera na kathisterisi...

sto xbox to tsekare kanis? oso na to pis mia idea tha paroume giati akougotan kati gia tragika bugs..

Δημοσ.

Εντάξει, το παιχνιδάκι μπορεί να προσφέρει απλά απίστευτες εικόνες.Νομίζω θα γίνει από τα αγαπημένα μου.Μόνο και μόνο το setting του αρκεί.Η αίσθησή μου είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα, να σε κάνει να ταυτιστείς με ήρωες και καταστάσεις και να σε μεταφέρει εξ ολοκλήρου στον κόσμο του, όπως όταν διαβάζεις ένα βιβλίο.Και αυτό είναι που γουστάρω με αυτό το παιχνίδι.Ας ελπίσουμε πως όλα θα είναι όπως φαίνονται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έπαιξα λίγο προχθές στο ps3 και μου φύγαν τα σαγόνια. Δεν πρέπει να παίζει καλύτερο παιχνίδι αυτήν την εποχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...