Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης στο path "C:\Documents and Settings\john2.KILLERS-70E8FDC\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed" μπορείτε να βρείτε το .ini αρχείο και να το τροποποιήσετε αν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε in-game το FSAA. Μπορείτε να αλλάξετε και πολλά άλλα πράγματα όπως το LOD και την ανάλυση των σκιών ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης στο path "C:\Documents and Settings\john2.KILLERS-70E8FDC\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed" μπορείτε να βρείτε το .ini αρχείο και να το τροποποιήσετε αν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε in-game το FSAA. Μπορείτε να αλλάξετε και πολλά άλλα πράγματα όπως το LOD και την ανάλυση των σκιών ;)

εμ τώρα μάλιστα...γιατί σε μένα δεν γινόταν enable in game...

thnx

Δημοσ.

Ειναι ευκολο? Διοτι εγω συνεχιζω να παιζω το παιχνιδι με κατι ενοχλητικες οριζοντιες γραμμες σαν να παιζω emulator.. :/

Δημοσ.

Μα και πάλι τα fps δεν τα εμφανίζει σωστά. Μόλις ξεκινάει το παιχνίδι πέφτει το ένα νούμερο πάνω στο άλλο και έτσι δεν φαίνονται

:-(

Δημοσ.

Ρε σεις, χωρίς πλάκα τώρα. Πιο λίγο καιρό έκανε ένας κάτοχος κονσόλας να τερματίσει το παιχνίδι παρά ένας PC gamer να λύσει τα χίλια μύρια προβλήματα με τους drivers, τα κρασαρίσματα, τα repacks και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Δημοσ.

Mα στο pc τρέχει άψογα χωρίς τα προβλήματα που αναφέρεις nzeppos. Αλλά στο pc οι περισσότεροι το πέρνουν από τους cracker γιαυτό και τα προβλήματα που αναφέρουν. Οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα δεν έχουν παίξει καν την τελική έκδοση.

Πάντως δεν ξέρω γιατί βρίσκετε βαρετό το game μια χαρά ειναι για action. Ο χειρισμος του assasin είναι φοβερός και δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
Ρε σεις, χωρίς πλάκα τώρα. Πιο λίγο καιρό έκανε ένας κάτοχος κονσόλας να τερματίσει το "κατεβασμένο" παιχνίδι παρά ένας PC gamer να λύσει τα χίλια μύρια προβλήματα με τους drivers, τα κρασαρίσματα, τα repacks και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο των πειρατικών εκδόσεων.

Fixed :lol: :P

Δημοσ.

http://www.gamersuniverse.com/gr/index3.php?content=news&gameid=627&newsid=3682

Το Assassin's Creed της Ubisoft είναι ο πρώτος τίτλος που υποστηρίζει (έστω και μερικώς) το νέο πρωτόκολλο της Microsoft, το DirectX 10.1.

Σύμφωνα με την ATI, η Ubisoft βρήκε μια περιοχή του κώδικα η οποία έτρεχε αποδοτικότερα κάτω από το νέο DX10.1. Η Γαλλική εταιρεία δεν δίστασε και ενσωμάτωσε την υποστήριξη αυτή με αποτέλεσμα να επωφελούνται οι νέες κάρτες της ATI/AMD (σειρά HD 3000). Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, καθότι οι επιδόσεις (σύμφωνα πάντα με την ATI) αυξήθηκαν έως και 20% με ενεργοποιημένο το FSAA.

Μπορεί όμως αυτή η αύξηση να καλύψει το κενό μεταξύ των δύο high-end μοντέλων των εταιρειών; Και τι θα γίνει όταν το τρίτο τρίμηνο η Nvidia κυκλοφορήσει το νέο πολυαναμενόμενο GT200;

UPDATE

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ubisoft, η εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στο πρώτο Patch του παιχνιδιού. Τα νέα όμως δεν είναι ευχάριστα για τους κατόχους των ATI καρτών γραφικών καθώς το Patch θα αφαιρεί την υποστήριξη του DX10.1. Ο λόγος που θα αφαιρεθεί η υποστήριξη είναι επειδή η Γαλλική εταιρεία χρειάζεται να ξαναδουλέψει την ενσωμάτωση του μιας και στην παρούσα μορφή αφαιρεί ένα render pass από τα post-effects.

Δημοσ.

Το τερμάτισα.. όντως το τέλος σε αφήνει βλάκα αλλά δεν με χάλασε κιόλας απλά σου δίνει να καταλάβεις ότι υπάρχει συνέχεια. Έχει ξεκλειδώσει κανείς τα additional memories?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...