Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω κατι?Πριν απο λιγο το τερματισα και ετσι και ετσι καταλαβα την ιστορια του..

Αρεσε σε κανεναν το τελος?Δεν σε αφηνει με πολλα ερωτηματα?

Δημοσ.

Βλακεια εκανα τελικα. Επρεπε πρωτα να βαλω τον ηχο στο Βασικο και ΜΕΤΑ να τρεξω το παιχνιδι :o

Ολα οκ τωρα. Απλα πριν ξεκινουσα με πληρη επιταχυνση ηχου και οσο και να το αλλαζα δεν εβλεπα διαφορα. Αφηστε που μετα αφου εβγαινα απο το παιχνιδι δεν ειχα ηχο καθολου,σε τιποτα. Επανεκκινηση χρειαζοταν..

Με το παιχνιδι στο Memory Block 5 εχω αρχισει ηδη να το ψιλοβαριεμαι. :-(

Δημοσ.
εντυπώςσεις αρκετά θετικές μέχρι να το προχωρήσεις...μετά θα το βαρεθείς σίγουρα :P

τα ίδια και τα ίδια πράγματα...

και τέλος αυτό...

http://www.youtube.com/watch?v=gwOvuY0UbFM

:lol: Κορυφαίο το βιντεάκι!!!!

Όντως πολύ σπάσιμο για να κάνεις quit!!!! ( Η λύση είναι Ctrl+alt+delete )

Δημοσ.

Η λύση είναι Alt+F4 η οποία είναι και "επίσημη" (δηλαδή το παιχνίδι έχει φτιάχτεί για να κλείνει σωστά με Alt+F4). Μάλιστα είναι εντυπωσιακά χρήσιμο αυτό γιατί το παιχνίδι κλείνει στο δευτερόλεπτο ;)

Κατά τα άλλα, το βιντεάκι κορυφή!!! :P

Δημοσ.

Πάντως φένετε η κονσολάδικη καταγωγή του στα γραφικά. Υπάρχουν πιξελ σε πολλά σημεία των γραφικών και νομίζω ότι δεν κάνανε καμία ιδιαίτερη βελτιώση για τα pc. Οι χαρακτήρες και το animation πάντως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Σε θέμα performance μέσα στις πόλεις το game τρέχει άψογα αλλά έξω από αυτές απαράδεκτα σε συγκρηση με τα γραφικά που υπάρχουν. Δεν δικαιολογήτε τέτοιο frame drop επειδή είσαι σε ένα άλογο χωρίς καμία λεπτομέρεια γύρω γύρω.

Δημοσ.

το repack δεν το χω βαλει ακομα αλλα το παλιο οταν το παιζα απο το μενου του παιχνιδιου εβαζα ΑΑ και το εβλεπα μες το παιχνιδι κανονικα

Δημοσ.

Παιζω το assasin's creed στο laptop μου το οποιο εχει τις ελαχιστες δυνατοτητες για να το τρέξει (core 2 duo 2.0 , nvidia 7400 256mb , 1 gb ram , windows xp)

κολλαει ομως πολυ κ κινειται ο παικτης πολυ πιο αργα.κατεωασα τα γραφικα στη χειροτερη δυνατη αποδοση κ εκλεισα το antivirus για να το παιξω αλα κολλισε καποια στιγμη παλι κ δεν ξεκολουσε με τπτ (ctrl+alt+del alt+tab alt+f4) μου ειπαν στην τεχνικη υποστιριξη να κατεβασω τους τελευταιους drivers της nvidia ξερει κανεις που τηα τους βρω....η καποια αλλη ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...