{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Όσοι crasharete διάβασα ότι πρέπει να έχετε plug in ένα οτιδήποτε gamepad/joystick usb...δεν ξέρω άμα είναι αυτό το πρόβλημα αλλα μια δοκιμη δεν παίρνει πάνω από 1 λεπτό εφόσον έχετε ένα...
Age4Greeks Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ρε παιδια, το συγκεκριμενο γκειμ εχει καθολου multiplayer? κι αν ναι τι ακριβως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 όχι δεν έχει multiplayer...
polonos1313 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Επιτέλους μπήκα στην Jerusalim ( Repack Rulez ) Όσο για τα crasharismata λόγω gamepad δεν νομίζω να είναι από αυτό γαιτί εχω συνδεμένη μια τιμονιέρα και ενα gamepad και δεν κρασάρει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Επιτέλους μπήκα στην Jerusalim ( Repack Rulez )Όσο για τα crasharismata λόγω gamepad δεν νομίζω να είναι από αυτό γαιτί εχω συνδεμένη μια τιμονιέρα και ενα gamepad και δεν κρασάρει. dude διάβαζε, μην απαντάς randomly...είπα όσοι ΔΕΝ έχετε pluged παίζει να crash, k όχι όσοι έχετε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 εμένα χωρίς τπτ pluged ούτε ένα crash...
paul_w810i Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εμενα το μονο προβλημα ειναι ο ηχος. Δεν ακουω ηχο απο την εισαγωγη και το λογκο της Ubisoft καθως και καποιους ακομη δευτερευοντες ηχους απο το παιχνιδι. Δοκιμασα επιταχυνση υλικου Βασικη και παλι τα ιδια. Τι παιζει?
outlaw star Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ούτε εγώ έχω το παραμικρό πρόβλημα με το παιχνίδι
sleepy_head Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εμενα το μονο προβλημα ειναι ο ηχος. Δεν ακουω ηχο απο την εισαγωγη και το λογκο της Ubisoft καθως και καποιους ακομη δευτερευοντες ηχους απο το παιχνιδι.Δοκιμασα επιταχυνση υλικου Βασικη και παλι τα ιδια. Τι παιζει? drivers μήπως? Δοκίμασες να το βάλεις στο "none" αντί για το "basic"?
babylonx Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλά, στο None μπορει και να μη το παίξει και καθόλου λόγω έλλειψης μιας έστω υποτυπώδους επιτάχυνσης. Εγώ που δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί μη ολοκληρωμένη έκδοση έφαγα χοντρό ξενέρωμα με την Ιερουσαλήμ...
Vassilis_X Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 παιδια καλησπερα.. μου συμβαινει το εξης.. την ωρα που παιζω το παιχνιδι κολλαει για 10'' αλλα ο ηχος συνεχιζει κανονικα.. μετα ξεκολαει.. και σε μενα οι διαλογοι μεσα στο παιχνιδι μερικες φορες ειναι ελλειπης.. εχει κανεις το ιδιο προβλημα με μενα?
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Mόλις άρχισα το game και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Το δυνατό του σημείο είναι τα απίστευτα γραφικά του ιδίως η αναπαράσταση του κόσμου και το πόσο φυσικός φένετε. Στο animation έχει γίνει απίστευτη δουλειά και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε game μέχρι τώρα. To port που έγινε στα pc δούλεψε αρκετά θετικά για τον τίτλο μια και τα γραφικά του από τι φένετε έχουν απογειωθεί. Είχα δει το game να τρέχει στις κονσόλες και μπορώ να πω ότι η έκδοση για το pc είναι κατα πολύ ανώτερη. Στο σύστημα μου δεν παρατήρησα καμία πτώση frames η κάποιο κόλλημα και τρέχει πολύ ομαλά. Και πάμε στο gameplay του. Εκεί είναι εμφανής η κονσολάδικη καταγωγή του. Πιστεύω ότι αν έναν τέτοιο τίτλο τον κάνανε rpg θα μιλάγαμε τώρα για μια επανάσταση στον χώρο. Από τιν άλλη μάλλον θα μιλάγανε οι ίδιοι για μια εμπορική αποτυχία αφού στα pc μόνο ένας στους 100 αγοράζει κάποιο game. Oι υπόλοιποι τα πέρνουν από τους cracker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα