soiramk Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ρε παιδία όσοι έχετε nVidia κάρτες, ποίους drivers έχετε? Γιατί μετά το κρασάρισμα μου είπε οτι ήταν πρόβλημα των drivers. Την 8800GTX έχω και Vista 32bit. P.s.: χρειάζεται uninstall τους παλίους πρώτα?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Πόσταρα τους drivers πιο πάνω. P.s.: χρειάζεται uninstall τους παλίους πρώτα? πλακα κανεις?
kostool13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό το γκρι παραθυράκι που εμφανίζεται για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου λίγο πριν γίνει load το παιχνίδι και γράφει κάτι σαν ''downloading update'' ; Λίγο ύποπτο μου φαίνεται...
mandipl Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 αυτο το κρασαρισμα το κανει και σε μενα ...(για την ωρα μονο στο γραφειο του γιατρου) . Απο τι εψαξα στο νετ ειναι προβλημα συμβατοτητας των nvidia με το dx10. αν ειναι δυνατον . και δεν γινεται μονο σε αυτο το παιχνιδι . δεν μπορω να παιξω καθολου company of heroes με dx10. ξερει κανεις καμια ρυθμιση για να γλιτωσουμε απο αυτο το κολλλημα?
liberostelios Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό το γκρι παραθυράκι που εμφανίζεται για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου λίγο πριν γίνει load το παιχνίδι και γράφει κάτι σαν ''downloading update'' ; Λίγο ύποπτο μου φαίνεται... Αυτό το έχουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Ubisoft. Κοιτάζει για updates και τα κατεβάζει. Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας...
sleepy_head Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 P.s.: χρειάζεται uninstall τους παλίους πρώτα? Ναι, πάντα κάνεις uninstall τους παλιούς.
isspro Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ρε παιδία όσοι έχετε nVidia κάρτες, ποίους drivers έχετε? Γιατί μετά το κρασάρισμα μου είπε οτι ήταν πρόβλημα των drivers. Την 8800GTX έχω και Vista 32bit. εγω εχω αυτους εδω και το ιδιο συστημα με εσενα (σχεδον/δες την υπογραφη μου) και ολα βαινουν καλως... P.s.: χρειάζεται uninstall τους παλίους πρώτα? οχι, εγω τους περασα απο πανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 κανονικά χρειάζεται...το ότι δεν κάνεις δεν σημαίνει πως είναι και ο σωστός τρόπος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 και πως γινεται? γιατι δεν το εχω κανει ποτε όπως κανεις οτιδήποτε άλλο....lol!
liberostelios Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Υπάρχουν και ειδικά εργαλεία για αφαίρεση drivers... Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά ένας γούγλης θα σε διαφωτίσει εύκολα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 add/remove programs ρε isspro...από control panel...
sukalas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Σήμερα έφαγε το πρώτο σκάλωμα..ανέβηκα στο άλογο και ενώ υποτίθεται πως έπρεπε να μετακινήτε με το άλογο ..ο τυπάς κάτι έπαθε,σκάλωσε , πήρε φόρα και άρχισε να τρέχει μέχρι που έφτασε σε ένα βράχο... αλλα δε σταμάτησε την προσπάθεια..Μου φάνηκε πολυ αστείο και έκανα ένα print screen.. Να δείτε εδω.
panos_kr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Λοιπον αυτο το παιχνιδι μου φενετε ολο προβληματα ειναι... σε μενα crashaρει μετα απο κανα μισαωρο παιξιματος βγαζει το γνωστο μνμ error dont send κτλ... το συστημα μου ειναι :athlon 2.6 x2,800 hz 2gb ram, 9600gt 512 και το παιζω με directx 9c και quality low σε 1280Χ1024 αναλυση τι μπορει να φτεει ? το κανει παντα σχεδον πανω στο μισαωρο Ακομα: τελευτεοι drivers και μτ το detect tool ολα διχνουν κανονικα ειναι πληρως compatible
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα