Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδία όσοι έχετε nVidia κάρτες, ποίους drivers έχετε? Γιατί μετά το κρασάρισμα μου είπε οτι ήταν πρόβλημα των drivers. Την 8800GTX έχω και Vista 32bit.

P.s.: χρειάζεται uninstall τους παλίους πρώτα?

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό το γκρι παραθυράκι που εμφανίζεται για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου λίγο πριν γίνει load το παιχνίδι και γράφει κάτι σαν ''downloading update'' ; Λίγο ύποπτο μου φαίνεται...

Δημοσ.

αυτο το κρασαρισμα το κανει και σε μενα ...(για την ωρα μονο στο γραφειο του γιατρου) . Απο τι εψαξα στο νετ ειναι προβλημα συμβατοτητας των nvidia με το dx10. αν ειναι δυνατον . και δεν γινεται μονο σε αυτο το παιχνιδι . δεν μπορω να παιξω καθολου company of heroes με dx10.

ξερει κανεις καμια ρυθμιση για να γλιτωσουμε απο αυτο το κολλλημα?

Δημοσ.
Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει αυτό το γκρι παραθυράκι που εμφανίζεται για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου λίγο πριν γίνει load το παιχνίδι και γράφει κάτι σαν ''downloading update'' ; Λίγο ύποπτο μου φαίνεται...

Αυτό το έχουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Ubisoft. Κοιτάζει για updates και τα κατεβάζει. Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας... ;)

Δημοσ.
Ρε παιδία όσοι έχετε nVidia κάρτες, ποίους drivers έχετε? Γιατί μετά το κρασάρισμα μου είπε οτι ήταν πρόβλημα των drivers. Την 8800GTX έχω και Vista 32bit.

εγω εχω αυτους εδω και το ιδιο συστημα με εσενα (σχεδον/δες την υπογραφη μου) και ολα βαινουν καλως... :-(

P.s.: χρειάζεται uninstall τους παλίους πρώτα?

οχι, εγω τους περασα απο πανω

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονικά χρειάζεται...το ότι δεν κάνεις δεν σημαίνει πως είναι και ο σωστός τρόπος :P

Δημοσ.

Σήμερα έφαγε το πρώτο σκάλωμα..ανέβηκα στο άλογο και ενώ υποτίθεται πως έπρεπε να μετακινήτε με το άλογο ..ο τυπάς κάτι έπαθε,σκάλωσε , πήρε φόρα και άρχισε να τρέχει μέχρι που έφτασε σε ένα βράχο... αλλα δε σταμάτησε την προσπάθεια..Μου φάνηκε πολυ αστείο και έκανα ένα print screen..

Να δείτε εδω.

c3upsj8767ow615qg7k4_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπον αυτο το παιχνιδι μου φενετε ολο προβληματα ειναι...

σε μενα crashaρει μετα απο κανα μισαωρο παιξιματος βγαζει το γνωστο μνμ error dont send κτλ...

το συστημα μου ειναι :athlon 2.6 x2,800 hz 2gb ram, 9600gt 512 και το παιζω με directx 9c και quality low σε 1280Χ1024 αναλυση τι μπορει να φτεει ? το κανει παντα σχεδον πανω στο μισαωρο

Ακομα: τελευτεοι drivers και μτ το detect tool ολα διχνουν κανονικα ειναι πληρως compatible

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...