Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά προβλήματα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών και drivers (bugs, glitshes). Επίσης θέλει τελευταία directX. Βλέπω να βγαίνει patch πολύ γρήγορα.

@ polonos1313, IMMORTALFRANK: Επιβεβαιώθηκε η λειτουργικότητα της "έκδοσης" από 2 πλευρές. Είμαστε οκ. :-)

Όταν λες από 2 πλευρές τι εννοείς???

Δημοσ.

Εγώ παίδες έχω το εξής πρόβλημα με την απεικόνιση σε 1680x1050 (με graphics στο φουλ, δοκίμασα και να αυξομειώσω τα πάντα, το πρόβλημα παραμένει εκτός και αν χαμηλώσω την ανάλυση).

Τα γραφικά 'σπάνε' πάνω στον χαρακτήρα όταν κινείται:

clipboard01rt6.jpg

Δεν φαίνεται πολύ καλά αλλά τα πολύγωνα τον ψιλοπαίρνουν. Καμιά ιδέα τι να φταίει;

Σύστημα: Core 2 duo 6600 - Asus P5B Premium Vista - 2gb OCZ 800mhz - 8800 GT drivers τελευταίοι, x64.

Σε χαμηλότερη ανάλυση δεν το κάνει. Δεν είχα το χρόνο να κοιτάξω όλα τα προηγούμενα πόστ, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Αν το κάνει μόνο σ' αυτή την ανάλυση, μάλλον πρόκειται για driver bug. Δε πιστεύω να μη μπορεί να το σηκώσει, δοκίμασε όμως και 1680 με λίγο μειωμένα γραφικά, απλά να αποκλείσεις το ενδεχόμενο αυτό.

Στα 1280 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ίδιο μηχάνημα και τους 174.12 beta. Ναι, δεν έχω βάλει τους 174.74 ακόμα. Πάντα σε Vista χ64.

Δημοσ.

Μάλλον είναι απλά θέμα antialiasing ή (και) V-sync... Όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχεις, τόσο περισσότερο χρειάζεται το antialiasing γιατί δημιουργούνται πιο "έντονες" γωνίες.

Δημοσ.
Μάλλον είναι απλά θέμα antialiasing ή (και) V-sync... Όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχεις, τόσο περισσότερο χρειάζεται το antialiasing γιατί δημιουργούνται πιο "έντονες" γωνίες.

Μπα, το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

Δημοσ.

Παιδια εγω pm δεν πηρα, κατεβασα ενα που βρηκα, το ετρεξε πρωτα ενας φιλος μου και γεμισε με ιους. Τι να πω, απο χτες τα ξημερωματα ενα μνμ περιμενω να δω φως...:mad:

Δημοσ.

Ολα οκ τωρα, απλα πρωτα πρωτα το ειδε ενα φιλαρακι μου που αν και του φαινοταν υποπτο το ετρεξε και παει ο υπολογιστης του :/

Κοντα στις 3 ωρες του πηρε να μπαλωσει το προβλημα. Μιλαμε δε μπορουσε να ανοιξει Task Manager γιατι λεει δε τον αφηνε ο Administrator! Ημαρτον... :lol:

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε στείλτε ένα PM με το link για την νέα final έκδοση που δεν κρασάρει στην Ιερουσαλιμ. Κατά προτίμηση για torrent ή αλλιώς για rs.Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...