Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντος από usenet, μου πήρε μόνο 3 ώρες. Μια χαρά παίζει, αλλά προσέχτε γιατι κυκλοφορεί ένα iso με ιούς. Όσοι το κατέβασαν γέμισαν...

Όσο για τα saves, ένα rename αρκεί.

• Απαντ. 759
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο IMMORTALFRANK Εμφάνιση μηνυμάτων

Εννοείτε ένα πακετάκι που κυκλοφορεί και κάθε φορά που πηγαίνουμε στην Ιερουσαλήμ πρέπει να αλλάζουμε αρχεία????

Καθόλου βολικό

Όχι.

Άλλο εννοούμε.

Έχεις pm.

Υπαρχει τροπος να δλδ να βαλεις τα αρχεια και να μη χρειαστει να τα ξαναβγαλεις? Αν ναι θελω κι εγω pm plz...

Δημοσ.
Οχι ειναι ολο το παιχνιδι απλα ειναι full-rip.

Full rip. Τί ακριβώς σημαίνει;

Έχουν αλλοιωθεί τα videos, η χωρητικότητα τους είναι μικρότερη, οπότε και το όλο παιχνίδι μικρότερο, ή σημαίνει κάτι άλλο;

Δημοσ.
απο τι διάβασα τα παίζει αλλά με κάποιο κολπάκι που δεν γνωρίζω..αυτά..

Ρε παιδιά, δεν διαβάζετε?? Ένα απλό rename κάνεις στα saves. Κάντε νέο profile και αντικαταστήστε το .sav που θα δημιουργηθεί με το παλιό, αλλάζοντας το όνομα του παλιού .sav ώστε να ταιριάζει με το νέο Profile.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών και drivers (bugs, glitshes). Επίσης θέλει τελευταία directX. Βλέπω να βγαίνει patch πολύ γρήγορα.

@ polonos1313, IMMORTALFRANK: Επιβεβαιώθηκε η λειτουργικότητα της "έκδοσης" από 2 πλευρές. Είμαστε οκ. :-)

Δημοσ.

Εμένα πάντως αν κάνω νέο προφιλ, παίξω, σβήσω αυτό το προφίλ, φτιάξω νεό, παίξω με το νέο, σβήσω το νέο και επαναφέρω το πρώτο δεν μου το αναγνωρίζει! :mad:

Δηλαδή άπαξ και σβηστεί ένα προφίλ μετά δεν το αναγνωρίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...