NickTheGreek Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εμένα πάντος από usenet, μου πήρε μόνο 3 ώρες. Μια χαρά παίζει, αλλά προσέχτε γιατι κυκλοφορεί ένα iso με ιούς. Όσοι το κατέβασαν γέμισαν... Όσο για τα saves, ένα rename αρκεί.
soilworker Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο IMMORTALFRANK Εμφάνιση μηνυμάτων Εννοείτε ένα πακετάκι που κυκλοφορεί και κάθε φορά που πηγαίνουμε στην Ιερουσαλήμ πρέπει να αλλάζουμε αρχεία???? Καθόλου βολικό Όχι. Άλλο εννοούμε. Έχεις pm. Υπαρχει τροπος να δλδ να βαλεις τα αρχεια και να μη χρειαστει να τα ξαναβγαλεις? Αν ναι θελω κι εγω pm plz...
polonos1313 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τα saves δηλαδή με το remake δεν τα τρέχει???
duffyduck Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ρε παιδια η προηγουμενη ηταν εκδοση beta. τα saves δεν λειτουργουν με την final.
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 απο τι διάβασα τα παίζει αλλά με κάποιο κολπάκι που δεν γνωρίζω..αυτά..
manost Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Οχι ειναι ολο το παιχνιδι απλα ειναι full-rip. Full rip. Τί ακριβώς σημαίνει; Έχουν αλλοιωθεί τα videos, η χωρητικότητα τους είναι μικρότερη, οπότε και το όλο παιχνίδι μικρότερο, ή σημαίνει κάτι άλλο;
NickTheGreek Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 απο τι διάβασα τα παίζει αλλά με κάποιο κολπάκι που δεν γνωρίζω..αυτά.. Ρε παιδιά, δεν διαβάζετε?? Ένα απλό rename κάνεις στα saves. Κάντε νέο profile και αντικαταστήστε το .sav που θα δημιουργηθεί με το παλιό, αλλάζοντας το όνομα του παλιού .sav ώστε να ταιριάζει με το νέο Profile.
administrator Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εχω ένα προβληματάκι με το AC... και με την παλία αλλά και με την έκδοση (repack) δεν έχω ήχο στις ομιλίες... Υπάρχει καμία λύση?
duffyduck Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 στο dxdiag βαλε το hardware acceleration για τον ηχο απο full στο standard ή ακομη λιγοτερο
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Υπάρχουν πολλά προβλήματα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών και drivers (bugs, glitshes). Επίσης θέλει τελευταία directX. Βλέπω να βγαίνει patch πολύ γρήγορα. @ polonos1313, IMMORTALFRANK: Επιβεβαιώθηκε η λειτουργικότητα της "έκδοσης" από 2 πλευρές. Είμαστε οκ.
Bigi444444 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εμένα πάντως αν κάνω νέο προφιλ, παίξω, σβήσω αυτό το προφίλ, φτιάξω νεό, παίξω με το νέο, σβήσω το νέο και επαναφέρω το πρώτο δεν μου το αναγνωρίζει! Δηλαδή άπαξ και σβηστεί ένα προφίλ μετά δεν το αναγνωρίζει!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Good κανένα πρόβλημα όλα μια χαρά αλλα μονο widescreen?Είναι δυνατόν η είμαι τυφλός και δεν είδα το setting?
sleepy_head Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Σωστά είδες. Widescreen ftw αλλά είναι απαράδεκτο να μην έχει επιλογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα